Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  100-170 ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media, internet και φωτογραφικη μηχανη μετρια χρηση
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω προβλημα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με απασχολεί
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; μετρια χρηση καμερας
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; για καινούργιο

Γεια σας, 

θα ήθελα τη γνώμη σας. Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό γιατί το sony xperia l που έχω 4-5 χρόνια περίπου κολλάει και έχει χαλάσει κ η ένταση του ακουστικού. Χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για σόσιαλ μίντια..κλήσεις..ίντερνετ και λίγη φωτογραφία. Δεν αλλάζω εύκολα κινητό παρά μόνο όταν χαλάσει ή τεχνολογικά δεν σηκώνει εφαρμογες κτλ συνηθως κάθε 3-4χρόνια. έχω κοιτάξει το lenovo s 5 64gb  https://www.skroutz.gr/s/14365302/Lenovo-S5-64GB.html και κάποια xiaomi με το ρίσκο του σέρβις. ποια είναι η γνώμη σας για ένα κινητό που να έχει καλες προδιαγραφες ;

Δημοσ.

Το Xiaomi redmi note 6 με το μόνο αρνητικό όπως είπες την εγγύηση.

Αν το πάρεις όμως από Mygad και Youhou αυτά έχουν δύο χρόνια εγγύηση καταστήματος(όχι επίσημη) και με δικό τους service.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, marakyr είπε

1) Το ποσό που διαθέτουμε:  100-170 ευρώ
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): social media, internet και φωτογραφικη μηχανη μετρια χρηση
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω προβλημα
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δεν με απασχολεί
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; μετρια χρηση καμερας
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; όχι
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ναι
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ναι
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; απο ελλαδα
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; για καινούργιο

Γεια σας, 

θα ήθελα τη γνώμη σας. Ενδιαφέρομαι για νέο κινητό γιατί το sony xperia l που έχω 4-5 χρόνια περίπου κολλάει και έχει χαλάσει κ η ένταση του ακουστικού. Χρησιμοποιώ το κινητό μόνο για σόσιαλ μίντια..κλήσεις..ίντερνετ και λίγη φωτογραφία. Δεν αλλάζω εύκολα κινητό παρά μόνο όταν χαλάσει ή τεχνολογικά δεν σηκώνει εφαρμογες κτλ συνηθως κάθε 3-4χρόνια. έχω κοιτάξει το lenovo s 5 64gb  https://www.skroutz.gr/s/14365302/Lenovo-S5-64GB.html και κάποια xiaomi με το ρίσκο του σέρβις. ποια είναι η γνώμη σας για ένα κινητό που να έχει καλες προδιαγραφες ;

Huawei p smart στα 140 ευρώ ο ορισμός του value for money !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα! Επανέρχομαι... Δεν έχω παρει κινητο ακομα... είχα παραγγειλει το Huawei p smart αλλά τζίφος..περίμενα 15 μερες και με ενημερωσαν ότι δεν μπορουν να το φερουν... και το αφησα..για πιο μετα λογω πασχαλινων προσφορων... ανέβασα το μπατζετ μου γυρω στα 200 ευρω και σκεφτομαι ανάμεσα στο huawei p smart 2019, nokia 8 που παιζει στα 200 ευρω απο το γερμανο και το samsung a7. με ψηνει η προσφορα του γερμανου για το νοκια 8..αξιζει παρολο που είναι του 2017? δεν αλλαζω ευκολα συσκευες και θελω να αντεξει λογω χαρακτηριστικων στο χρονο.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, marakyr είπε

Καλημέρα! Επανέρχομαι... Δεν έχω παρει κινητο ακομα... είχα παραγγειλει το Huawei p smart αλλά τζίφος..περίμενα 15 μερες και με ενημερωσαν ότι δεν μπορουν να το φερουν... και το αφησα..για πιο μετα λογω πασχαλινων προσφορων... ανέβασα το μπατζετ μου γυρω στα 200 ευρω και σκεφτομαι ανάμεσα στο huawei p smart 2019, nokia 8 που παιζει στα 200 ευρω απο το γερμανο και το samsung a7. με ψηνει η προσφορα του γερμανου για το νοκια 8..αξιζει παρολο που είναι του 2017? δεν αλλαζω ευκολα συσκευες και θελω να αντεξει λογω χαρακτηριστικων στο χρονο.

Η προσφορά έχει λήξει.

Κοίτα το Mi8 lite με διετή εγγύηση αντιπροσωπείας από εδώ https://www.you.gr/telephony-networking/kinita-tilefona-axesouar/kinita-tilefona/smartphone-xiaomi-mi-8-lite-64gb-midnight-black?source=referrals

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, marakyr είπε

https://www.germanos.gr/product/nokia-8/20368775/ το δείχνει διαθέσιμο παντως. 

σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, θα το τσεκάρω το mi 8 lite στο you. φαίνεται εντάξει κινητό με καλές προδιαγραφές . 

Screenshot_20190413-112540.jpg.8ec42bfd180d31a8b245a4bc028c2a9f.jpg

Αν το βρεις χτυπάς το Nokia , σαφώς καλύτερο από το Mi8 lite.

Απλός δεν υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

ειναι καλυτερο λογω στοκ αντροιντ (συνεχης ενημερωση λογισμικου κτλ) και επεξεργαστη... αν εχω καταλαβει σωστα για το νοκια 8. οκ,θα ρωτησω στο γερμανο αν το εχουν σε αποθεμα γιατι στο σαιτ το δειχνει διαθεσιμο και τι γινεται με το θεμα της εγγυησης και την αντιπροσωπεια. διαφορετικα θα παω στο mi8 lite.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, marakyr είπε

ειναι καλυτερο λογω στοκ αντροιντ (συνεχης ενημερωση λογισμικου κτλ) και επεξεργαστη... αν εχω καταλαβει σωστα για το νοκια 8. οκ,θα ρωτησω στο γερμανο αν το εχουν σε αποθεμα γιατι στο σαιτ το δειχνει διαθεσιμο και τι γινεται με το θεμα της εγγυησης και την αντιπροσωπεια. διαφορετικα θα παω στο mi8 lite.

Αν πάθει κάτι το Nokia το στέλνεις στον Γερμανό ή Cosmote(ανάλογα από πού το πήρες)και αυτοί το πηγαίνουν Arvasto ή σε κάποιο Nokia Care και στην συνέχεια αυτοί το στέλνουν έξω(νομίζω Ιταλία).

Το Mi8 lite από εκεί που σου είπα το στέλνουν στην Info Quest.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Παρήγγειλα το nokia 8 από ΓΕΡΜΑΝΟ στα 200ευρώ. Το είχε διαθέσιμο. Όποιος άλλος ενδιαφέρεται... Αυτά. thanks και καλο ΣΟΥΚΟΥ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...