Προς το περιεχόμενο

Hisense 43a6140 + netfilx problem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδια

Ειχα παρει την εν λογο τιβι 

και εχω θεμα με το Netflix ....σχεδον καθε φορα που κλεινω την TV δεν με αφηνει να ξαναμπω που πεταει error....κανω επαναφορα του netflix Και ξαναβάζω login/pass και παιζει κανονικά. Ειναι λιγο κουραστικό να κάνω το ιδιο καθε φορα ομως...κανα firmware update δεν εχω δει να παιρνει...να θεωρήσω οτι ψωνισαμε απο σβερκο και δεν γινεται τπτ? 

Εχει κανενας αντιστοιχο σετ?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την έχω. Πυκνά-συχνά μου βγάζει error με το Netflix και μένα και κάνω delete την cache της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις και επανεκκίνηση..και log-in again

Το έχω συνηθίσει. Την πήρα σε πολύ προνομιακή τιμή είναι η αλήθεια και δε δίνω σημασία. Το κάνω και προχωράω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά για οποιον εχει αρκετες απαιτησεις δεν κανει μιλαμε για μια all around basic smart συσκευη με αντιστοιχα χαρακτηριστικα ,δεν εχει γρηγορο επεξεργαστη ,εχει μετρια εικονα και γωνιες θεασης αν και va,για την τιμη που την πηραμε και μεχρι 280ε αξιζει αλλα μεχρι εκει.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 12/3/2019 στις 2:14 ΜΜ, ison είπε

Καλησπέρα παιδια

Ειχα παρει την εν λογο τιβι 

και εχω θεμα με το Netflix ....σχεδον καθε φορα που κλεινω την TV δεν με αφηνει να ξαναμπω που πεταει error....κανω επαναφορα του netflix Και ξαναβάζω login/pass και παιζει κανονικά. Ειναι λιγο κουραστικό να κάνω το ιδιο καθε φορα ομως...κανα firmware update δεν εχω δει να παιρνει...να θεωρήσω οτι ψωνισαμε απο σβερκο και δεν γινεται τπτ? 

Εχει κανενας αντιστοιχο σετ?

Πάνε στις ρυθμίσεις και άλλαξε την χώρα σε Γερμανία μετά δες αν μπορείς να κάνεις update το firmware. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...