ison Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδια Ειχα παρει την εν λογο τιβι και εχω θεμα με το Netflix ....σχεδον καθε φορα που κλεινω την TV δεν με αφηνει να ξαναμπω που πεταει error....κανω επαναφορα του netflix Και ξαναβάζω login/pass και παιζει κανονικά. Ειναι λιγο κουραστικό να κάνω το ιδιο καθε φορα ομως...κανα firmware update δεν εχω δει να παιρνει...να θεωρήσω οτι ψωνισαμε απο σβερκο και δεν γινεται τπτ? Εχει κανενας αντιστοιχο σετ?
eMike Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Την έχω. Πυκνά-συχνά μου βγάζει error με το Netflix και μένα και κάνω delete την cache της εφαρμογής από τις ρυθμίσεις και επανεκκίνηση..και log-in again Το έχω συνηθίσει. Την πήρα σε πολύ προνομιακή τιμή είναι η αλήθεια και δε δίνω σημασία. Το κάνω και προχωράω.
thetiesthatbind Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Γνώμες για αυτήν ή την 50αρα αντίστοιχα. Αξίζει; Είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την LG UK6750. Το πρόβλημα με το νέτφλιξ το διόρθωσαν;
sintalkas Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Δημοσ. 29 Απριλίου 2019 Παιδιά για οποιον εχει αρκετες απαιτησεις δεν κανει μιλαμε για μια all around basic smart συσκευη με αντιστοιχα χαρακτηριστικα ,δεν εχει γρηγορο επεξεργαστη ,εχει μετρια εικονα και γωνιες θεασης αν και va,για την τιμη που την πηραμε και μεχρι 280ε αξιζει αλλα μεχρι εκει.
nikosn14 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2019 Στις 12/3/2019 στις 2:14 ΜΜ, ison είπε Καλησπέρα παιδια Ειχα παρει την εν λογο τιβι και εχω θεμα με το Netflix ....σχεδον καθε φορα που κλεινω την TV δεν με αφηνει να ξαναμπω που πεταει error....κανω επαναφορα του netflix Και ξαναβάζω login/pass και παιζει κανονικά. Ειναι λιγο κουραστικό να κάνω το ιδιο καθε φορα ομως...κανα firmware update δεν εχω δει να παιρνει...να θεωρήσω οτι ψωνισαμε απο σβερκο και δεν γινεται τπτ? Εχει κανενας αντιστοιχο σετ? Πάνε στις ρυθμίσεις και άλλαξε την χώρα σε Γερμανία μετά δες αν μπορείς να κάνεις update το firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα