Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρειάζομαι ένα αισθητήρα λ. Μετά από πάρα πολύ ψάξιμο δεν έχω καταφέρει να βρω πιο είναι το αυθεντικό ανταλλακτικό.

https://www.antallaktikaonline.gr/opel/astra-f-56-57/5534/10148/isthitiras_lamda?sort_supplier[]=30

https://megaparts.gr/OPEL-VAUXHALL-ASTRA-F-(56_-57_)-09-91-09-98-1.4-i-16V-X-14-XE-(90hp)-02-96-09-98/Aisthitiras-lamda/m84_a376_t5534_r3922_v2

Επειδή το αυτοκίνητο είναι παλιό και δεν έχω σκοπό να το κρατήσω πολύ ακόμη, δεν έχω πρόβλημα να πάω σε κάποιο ιμιτασιόν. Αλλά επειδή σε αυτές τις σελίδες τα βρήκα αρκετά φθηνάτα ανταλλακτικά, (και ο αισθητήρας επηρεάζει στην κατανάλωση) θα προτιμήσω να πάω σε bosch. Το πρόβλημα είναι μου βγάζει 2 επιλογές με αισθητή διαφορά στην τιμή. Το έχω ψάξει και σε άλλες σελίδες το ίδιο γίνεται. Γνωρίζετε για πιο λόγο υπάρχει αυτή η διαφορά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, jmmys είπε

https://www.onparts.gr/opel/astra-f-1991-1998/1400-i-90hp/trofodosia-anafleksi/aisthitiras-lamda-3

Όλα ταιριάζουν,όσο ανεβαίνει η ποιότητα κατασκευής ανεβαίνει και η τιμή.

Σε μαγαζί με ανταλλακτικά η τιμή που μου έδωσαν ήταν 110 ευρώ. Γι' αυτό αποφάσισα να το ψάξω ηλεκτρονικά. Στην σελίδα που μου έστειλες νομίζω βρήκα το γνήσιο, είναι το S.I.D.A.T. από την εμφάνιση (ίδιο εμφανισιακά και χρώμα καλωδίου ακόμη). Από κάτω έχει και μια καρτέλα με γνήσια αυτό σημαίνει ότι είναι και το γνήσιο ανταλλακτικό.?

Πάντως σαν εταιρία δεν την έχω ξαναδεί και δεν ξέρω αν αξίζει να πάω σε αυτό η σε κάποιο της bosch για παράδειγμα.

Επεξ/σία από armagedwnn
Δημοσ.

Φίλε αν είσαι από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα αρκετά από αυτά τα ονλαιν καταστήματα έχουν φυσική έδρα. Μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη με τον αριθμό πλαισίου καθ να σου πουν άμεσα ποια εξαρτήματα είναι συμβατά για να μην αγχώνεσαι. Εγώ έτσι έκανα. 

Όσο για τον Λ φυσικά και ο bosch είναι καλύτερη εταιρεία ειδικά όσο αφορά τους λ που σαν τεχνολογία ξεκίνησε από τη bosch. 

Επισης δεν ισχύει κατά κανόνα  σε ολά αλλά έχει ειπωθεί αρκετές φορές και εδώ και σε άρθρα ότι μπορείς να βρεις καλύτερο αφτερμαρκετ λ από τον μανισιο 

Δημοσ.

Να έχεις το όψιν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο σε αισθητήρες με κόψε ραψε και ενωμα τα καλώδια να σου ξανά βγάζει σφάλμα.

Για αυτό προτίμησε με έτοιμη τη φυσά του αισθητήρα.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, di maria kun είπε

Φίλε αν είσαι από Θεσσαλονίκη ή Αθήνα αρκετά από αυτά τα ονλαιν καταστήματα έχουν φυσική έδρα. Μπορείς να κάνεις μια επίσκεψη με τον αριθμό πλαισίου καθ να σου πουν άμεσα ποια εξαρτήματα είναι συμβατά για να μην αγχώνεσαι. Εγώ έτσι έκανα. 

Όσο για τον Λ φυσικά και ο bosch είναι καλύτερη εταιρεία ειδικά όσο αφορά τους λ που σαν τεχνολογία ξεκίνησε από τη bosch. 

Επισης δεν ισχύει κατά κανόνα  σε ολά αλλά έχει ειπωθεί αρκετές φορές και εδώ και σε άρθρα ότι μπορείς να βρεις καλύτερο αφτερμαρκετ λ από τον μανισιο 

15 ώρες πριν, meletis_m είπε

Να έχεις το όψιν ότι υπάρχει και το ενδεχόμενο σε αισθητήρες με κόψε ραψε και ενωμα τα καλώδια να σου ξανά βγάζει σφάλμα.

Για αυτό προτίμησε με έτοιμη τη φυσά του αισθητήρα.

Ναι σε αυτό κατέληξα, στον bosch με έτοιμη φίσα. Επίσης το μαγαζί που μου παρέθεσε ο @jmmys ήταν και το πιο φθηνό που μπόρεσα να βρω.

Το πρόβλημα μου είναι η κατανάλωση κατά κύριο λόγο και ο μηχανικός μου είπε ότι ευθύνεται κάποιος από τους αισθητήρες (3 έχει) και μου πρότεινε να αλλάξω πρώτα τον λ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...