Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Βέβαια γιατί η Apple τελευταία δεν παρουσιάζει την μία μπούρδα μετά την άλλη. Εσένα δεν σε ρώτησε κανείς γιατί και καπάκι τουλαέτας να σου πουλήσει με το λογότυπο πάνω εσύ θα τρέξεις να το αγοράσεις και μετά θα λες πόσο Innovative είναι το πλαστικό που κάθισες. Τώρα που το ξανασκέφτομαι.. δίκιο έχεις.. σε εσάς απευθύνεται. :)

Άργησες αλλά το καταλαβες

• Like 3
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
8 minutes ago, Plapoutas said:

Βέβαια γιατί η Apple τελευταία δεν παρουσιάζει την μία μπούρδα μετά την άλλη. Εσένα δεν σε ρώτησε κανείς γιατί και καπάκι τουλαέτας να σου πουλήσει με το λογότυπο πάνω εσύ θα τρέξεις να το αγοράσεις και μετά θα λες πόσο Innovative είναι το πλαστικό που κάθισες. Τώρα που το ξανασκέφτομαι.. δίκιο έχεις.. σε εσάς απευθύνεται. :)

Γι'αυτό σε λέω! Πήγαινε εκεί να τους ξεστραβώσεις! Μη χαραμίζεσαι σε λάθος δουλειές! :) 

• Like 1
  • Thanks 4
  • Sad 1
Δημοσ.

Εγώ από την άλλη το βρίσκω θετικότατο να προστεθεί άλλη μια streaming υπηρεσία στις επιλογές του καταναλωτή. Βέβαια πιθανότατα να είναι εκτός τιμολογιακής πραγματικότητας και εκτός ανταγωνισμού (με την αρνητική έννοια), αλλά θα είναι μια extra επιλογή.

Δημοσ.
59 minutes ago, tz_aristotelis said:

Ερωτηση:

Αυτες οι υπηρεσιες θα ειναι διαθεσιμες και σε ανθρωπους που χρησιμοποιουν αλλες πλατφορμες, οπως android και windows?

Αν κρίνουμε από το Apple Music που το έχει δώσει και στο Android γιατί όχι;

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Istros said:

Άργησες αλλά το καταλαβες

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον "πόνο" που τραβάτε κάθε φορά που βλέπετε post που αφορά την Apple ενώ δεν σας ενδιαφέρει και δεν έχετε και ιδέα. Κουράσατε υπερβολικά και είναι καιρός να βρείτε μια άλλη ασχολία, κάπως πιο χρήσιμη για τον εαυτό σας. Αν μαζέψουμε όλα τα post σας, το 90% είναι αόριστες σαχλαμάρες γεμάτες "αγανάκτηση" και trollάρίσματα. Ενώ όταν κάποιος τολμήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο στα αγαπημένα σας θέματα, ...σκίζεστε στην αγανάκτηση και τις γκρίνιες πως σας χαλάμε τη μόστρα... :)

Αποφασίστε τι θέλετε για να σας αντιμετωπίσουμε και αντίστοιχα (εκτός από τη μόνιμη αγνόηση)... 

• Like 6
  • Thanks 15
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Εγώ δεν καταλαβαίνω τον "πόνο" που τραβάτε κάθε φορά που βλέπετε post που αφορά την Apple ενώ δεν σας ενδιαφέρει και δεν έχετε και ιδέα. Κουράσατε υπερβολικά και είναι καιρός να βρείτε μια άλλη ασχολία, κάπως πιο χρήσιμη για τον εαυτό σας. Αν μαζέψουμε όλα τα post σας, το 90% είναι αόριστες σαχλαμάρες γεμάτες "αγανάκτηση" και trollάρίσματα. Ενώ όταν κάποιος τολμήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο στα αγαπημένα σας θέματα, ...σκίζεστε στην αγανάκτηση και τις γκρίνιες πως σας χαλάμε τη μόστρα... :)

Αποφασίστε τι θέλετε για να σας αντιμετωπίσουμε και αντίστοιχα (εκτός από τη μόνιμη αγνόηση)... 

Καμία αγανάκτηση την άποψη μου λέω σε θέματα του φόρουμ αλλά αυτή ενοχλεί μόνο σε θέματα της apple.

• Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nathan Drake!! είπε

Δεν νομίζω. Η Apple έχει το δικό της κλειστό οικοσύστημα.

Δεν υσχυει παντα αυτο. Εγω πχ στο Xiaomi μου χρησιμοποιω μια χαρα το Apple Music. 

• Super Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, Istros said:

Καμία αγανάκτηση την άποψη μου λέω σε θέματα του φόρουμ αλλά αυτή ενοχλεί μόνο σε θέματα της apple.

Ωραία, game over από εμένα στα μηνύματά σου. Θα διαβάζω μόνο τυχόν αναφορές από άλλους.  Συνέχισε μόνος σου. :) 

1 minute ago, Tsakalos! said:

Δεν υσχυει παντα αυτο. Εγω πχ στο Xiaomi μου χρησιμοποιω μια χαρα το Apple Music. 

Μην τους σοκάρεις τώρα! 😛 

• Like 4
  • Thanks 3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, billdanos είπε

Κουράσατε υπερβολικά και είναι καιρός να βρείτε μια άλλη ασχολία, κάπως πιο χρήσιμη για τον εαυτό σας. 

Χεστηκα και για την Apple Και για την Samsung Και για την Xiaomi Αλλά αν αυτοί κούρασαν 1 φορά εσύ κούρασες 10. Σε κάθε θέμα της apple Εκτός από αυτούς ξέρω ότι θα δω εσένα να κάνεις σαν τρελός για το πόσο άδικο έχουν πόσο άσχετοι είναι και πόσο τέλεια είναι η apple. Σήμερα έκανε ένα σωστό σχόλιο και έπεσες να τον φας. Και η κουτσή Μαρία βγάζει συνδρομητικές υπηρεσίες, άδικο έχει; 

• Like 9
  • Thanks 3
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, Fabricated said:

Χεστηκα και για την Apple Και για την Samsung Και για την Xiaomi Αλλά αν αυτοί κούρασαν 1 φορά εσύ κούρασες 10. Σε κάθε θέμα της apple Εκτός από αυτούς ξέρω ότι θα δω εσένα να κάνεις σαν τρελός για το πόσο άδικο έχουν πόσο άσχετοι είναι και πόσο τέλεια είναι η apple. Σήμερα έκανε ένα σωστό σχόλιο και έπεσες να τον φας. Και η κουτσή Μαρία βγάζει συνδρομητικές υπηρεσίες, άδικο έχει; 

Βαθιές αναπνοές! Χαλάρωσε! Ξαναδιάβασε αργά αργά και προσεκτικά! 😛 

35 minutes ago, Questioner said:

Εγώ από την άλλη το βρίσκω θετικότατο να προστεθεί άλλη μια streaming υπηρεσία στις επιλογές του καταναλωτή. Βέβαια πιθανότατα να είναι εκτός τιμολογιακής πραγματικότητας και εκτός ανταγωνισμού (με την αρνητική έννοια), αλλά θα είναι μια extra επιλογή.

Δεν μπορεί να ξεφύγει σημαντικά από τις τιμές του ανταγωνισμού, εκτός κι αν προσθέσει κάποια επιπλέον χαρακτηριστικά που θα δικαιολογούν την μεγαλύτερη τιμή. Θεωρητικά θα παίζει περίπου στις τιμές του Netflix. 

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Plapoutas είπε

Plapouta  παιδι μου επιτελους λογικευτηκες . Σωστα τα λες , η apple δεν απευθυνεται σε ολους, τι να κανουμε τωρα. Για τους υπολοιπους υπαρχουν  Ξαιόμια  και τα λοιπά . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...