Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 όποιος γνωρίζει κάτι πάνω στο αντικείμενο ας μου πει τι γνώμη του. έχω δύο επιλογές να πάρω ένα από τα δύο, με ενδιαφέρει ποιο πολύ να έχει την καλύτερη αυτονομία. η κυρία ερώτηση ποια τα συν και ποια τα μείον?
GianniSM Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Οι SD έχουν πάντα καλύτερη κάρτα γραφικών, οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μονόδρομος μάλλον. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές.
saruman123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, GianniSM είπε Οι SD έχουν πάντα καλύτερη κάρτα γραφικών, οπότε αν σε ενδιαφέρουν τα παιχνίδια μονόδρομος μάλλον. Κατά τα άλλα δεν νομίζω να υπάρχουν σοβαρές διαφορές. Και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ο sd είναι φτιαγμένος στα 7 mm ο exynos στα 8mm αν θυμάμαι σωστά δλδ έχει καλύτερη αυτονομία
Istros Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Ο Snapdragon είναι πιο γρήγορος,έχει καλύτερη GPU για παιχνίδια,υποστηρίζει vulcan1.1 και υπάρχει επίσης το elite gaming για καλύτερη απόδοση κατά τα παιχνιδια,έχει λιγότερη καταναλωση λόγω λιθογραφίας,καλύτερη AI και χρησιμοποιεί αισθητηρα κάμερας Sony που ειναι καλύτερος από τον isocell της Samsung. 1
mameloukos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Υπαρχει τροπος για αγορα s10+ με snapdragon στην ελλαδα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα