Προς το περιεχόμενο

Συνδεση CosmoteTv με Homecinema

tskabam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Σαν άσχετος, θέλω τα φώτα σας. Θέλω να έχω ήχο από το CosmoteTv στο HomeCinema. Έχω συνδέσει με Hdmi την Tv με το HomeCinema αλλά τζίφος...
Καμιά βοήθεια; Το παράδοξο είναι πως πριν καιρό (ελέω μετακόμισης) μπορούσα και είχα ήχο της Tv στο Homecinema, τώρα όμως όχι...
Τα φώτα σας (...γιατί τα δικά μου έχουν καεί εντελώς με την αηδία λέμε!)

Καλησπέρα. Σαν άσχετος, θέλω τα φώτα σας. Θέλω να έχω ήχο από το CosmoteTv στο HomeCinema. Έχω συνδέσει με Hdmi την Tv με το HomeCinema αλλά τζίφος...
Καμιά βοήθεια; Το παράδοξο είναι πως πριν καιρό (ελέω μετακόμισης) μπορούσα και είχα ήχο της Tv στο Homecinema, τώρα όμως όχι...

Τα φώτα σας (...γιατί τα δικά μου έχουν καεί εντελώς με την αηδία λέμε!)

CosmoteTv.jpg

home_theatre.JPG

Και η Tv...

TV.JPG

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο ενισχυτης ποιος ειναι; γενικα ολες τις συσκευες τις συνδεουμε με hdmi στον ενισχυτη κ μετα απο κει παει ενα hdmi στην τηλεοραση. ετσι ο ηχος καταληγει παντα στο home cinema

edit 

τωρα καταλαβα οτι το 2ο σχεδιο ειναι ο ενισχυτης, το aux in rca παιρνει; αν ναι βαλε 2 rca απο το οτε τβ στον ενισχυτη

Επεξ/σία από DeStyl
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...