Προς το περιεχόμενο

Μαύρη οθόνη όταν τρέχω παιχνίδια

!exalos!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα, 

Όταν τρέχω κάποια παιχνίδια μου βγάζει μυνημα στην οθόνη 'cannot display this video mode, change computer display input to 1440x900@60HZ'. 

Έχω ήχο κανονικά από το παιχνίδι και το mouse που το κουνάω ακούγεται στο μενού. 

Το pc είναι σε αυτή την ανάλυση και σε 60hz συχνότητα. Έχω δοκιμάσει να τρέξω την εφαρμογή σε windowmode και σε αυτό το resolution με παραμέτρους από το exe της αλλά τίποτα. Έχω δοκιμάσει να χαμηλωσω την ανάλυση του υπολογιστή και ανεβωκατεβάσω την συχνότητα αλλά πάλι τίποτα. Έχω δοκιμάσει compatibility mode σε όλες τις πιθανές επιλογές αλλά πάλι τιποτα. Έχω απενεργοποιησει,  ενημερώσει τους drivers της κάρτας αλλά ούτε αυτό δουλεύει.

Εχω Windows 7 professional. Η οθόνη συνδέετε με vga καλώδιο αλλά στο υπολογιστή συνδέω με αντάπτορα για dvi.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει παρακαλώ? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσπάθησε να βρεις πως να τρέξεις το παιχνίδι σε windowed mode, ίσως μέσα από κάποιο ino ή cfg αρχείο ή πατώντας ALT+ENTER (μερικά παιχνίδια το υποστηρίζουν ακόμα) και μετά όρισε την σωστή ανάλυση για full screen.

Πάντως αν βρεις το ini ή cfg αρχείο που ορίζει τις αναλύσεις μπορείς να το βάλεις από εκεί στην native ανάλυση της οθόνης σου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...