Lakou Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα έχω προγραμματίσει ταξίδι Βιετνάμ θα ξεκινήσω βόρεια θα πάω κεντρικό Βιετνάμ μετά καμποτζη και μετά νότιο Βιετνάμ αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία από εκεί.. αν υπάρχει κάτι που θεωρεί πως πρέπει να δω δεν μιλάμε για κλασσικά αξιοθέατα... να συμπληρώσω πως έχω κάνει το πλάνο μου απλά ψάχνω κάτι ιδιαίτερο ευχαριστω...
totem_lost Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μπορείς να μας πεις το itinerary που έχεις φτιάξει; Φαντάζομαι έχεις βάλει μέσα τις αρχαίες πόλεις Hue και Hoi An, Sapa. Νότια εμένα μου άρεσε πολύ η βαρκάδα στο δέλτα του Mekong και βόλτα στα Cu Chi tunnels. Η Καμπότζη τώρα είναι καταπληκτκή χώρα όταν λές νότια, φαντάζομαι δεν θα φύγεις χωρίς αν δεις Angkor Wat οπου θα χρειαστείς τουλάχιστον 3-4 μέρες. Μετά η χώρα έχει τρομερές τροπικές παραλίες σε koh rong samloem και γενικά στην Sihanoukville.
pontez2 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Αν δε βιάζεσαι, μέσα στις επομενες ημέρες μπορω να σου στειλω σε πμ το πρόγραμμα που ειχα ακολουθήσει εγω Σε γενικές γραμμές πήρα 2 εσωτερικές πτησεις. Η μια απο Hoιan προς Da Nang και η άλλη απο Da Nang προς Hochiminh (Σαιγκόν). Σε κάθε περίπτωση αξίζει: 1. Nα νοικιάσεις παπί και να πας σε χωριά 2. Να περπατήσεις μέσα στις πόλεις (δεν αξιζει να πηγαινεις στις Δυτικές συνοικίες των Ευρωπαίων και Αμερικάνων), στην αγορά.
APPLEGEEK Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, Lakou είπε Καλησπέρα έχω προγραμματίσει ταξίδι Βιετνάμ θα ξεκινήσω βόρεια θα πάω κεντρικό Βιετνάμ μετά καμποτζη και μετά νότιο Βιετνάμ αυτό που θέλω να ρωτησω είναι αν έχει κάποιος κάποια εμπειρία από εκεί.. αν υπάρχει κάτι που θεωρεί πως πρέπει να δω δεν μιλάμε για κλασσικά αξιοθέατα... να συμπληρώσω πως έχω κάνει το πλάνο μου απλά ψάχνω κάτι ιδιαίτερο ευχαριστω... ποτε πας?
Lakou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, nipoa είπε Phong Nha- Ke Bang National Park θα με θυμηθεις Ναι είναι ήδη δρομολογημένα ευχαριστω 25 λεπτά πριν, pontez2 είπε Αν δε βιάζεσαι, μέσα στις επομενες ημέρες μπορω να σου στειλω σε πμ το πρόγραμμα που ειχα ακολουθήσει εγω Σε γενικές γραμμές πήρα 2 εσωτερικές πτησεις. Η μια απο Hoιan προς Da Nang και η άλλη απο Da Nang προς Hochiminh (Σαιγκόν). Σε κάθε περίπτωση αξίζει: 1. Nα νοικιάσεις παπί και να πας σε χωριά 2. Να περπατήσεις μέσα στις πόλεις (δεν αξιζει να πηγαινεις στις Δυτικές συνοικίες των Ευρωπαίων και Αμερικάνων), στην αγορά. Κάπως έτσι το έχω υπολογιστή και εγώ όπου μπορώ με παπί... 30 Μαρτίου πετάω. Ευχαριστω θα περιμενω 8 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε ποτε πας? 30μαρτιου έχω προγραμματιση
doctor_667 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Όσο τουριστικό κι αν είναι, αν πας βόρεια να πας οπωσδήποτε Ha Long Bay για κρουαζιέρα. Μην τσιγγουνευτείς εκεί και καλύτερα να πας με κάποια που πάει Bai Tu Long Bay που δεν είναι τόσο στριμωγμένα. Επίσης Ninh Bihn είναι πολύ ωραία, ειδικά στο Trang An. Το ανέφερε και κάποιος πιο πάνω αλλά νοικιάστε παπί και επισκεφτείτε χωριά και απομακρυσμένες παραλίες, είναι φοβερή εμπειρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα