skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Παιδιά καλησπέρα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσω μια χτένα; Ευχαριστώ!
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Παιδιά καλησπέρα. Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να καθαρίσω μια χτένα; Ευχαριστώ! Βαλτην σε ενα κυπελο με ζεστο νερο 60β και λιγη σκονη πλυντηριου και αστην μεχρι να κρυωσει το νερο..
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gia_nnis είπε Βαλτην σε ενα κυπελο με ζεστο νερο 60β και λιγη σκονη πλυντηριου και αστην μεχρι να κρυωσει το νερο.. πιανει κ σε βουρτσες?
papoys1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gia_nnis είπε Βαλτην σε ενα κυπελο με ζεστο νερο 60β και λιγη σκονη πλυντηριου και αστην μεχρι να κρυωσει το νερο.. Μετά παίρνεις βαμβάκι και το περνάς σφιχτά τραβώντας το από πάνω μέχρι κάτω μέχρι να κόβεται συνεχώς σε όλη την επιφάνειά της.Το έβλεπα παλιά στον κουρέα που πήγαινα (τώρα τα λίγα που έμειναν τα κόβω μόνος) που το έκανε μετά το βούτηγμα σε υγρό απολύμανσης. Φυσικά μιλάω για στυλ τσατσάρα που λέμε και όχι βούρτσα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από papoys1
toyo73 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Για στυλ τσατσαρας, εγω βραζω νερο στον βραστηρα, κλεινω το νιπτηρα και την μουλιαζω.Μετα με μια οδοντοβουρτσα και σαμπουαν την τριβω καλα.Λεπτομερειες και τα δυσκολα τα κανω με μια καρφιτσα.
gia_nnis Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, toyo73 είπε Για στυλ τσατσαρας, εγω βραζω νερο στον βραστηρα, κλεινω το νιπτηρα και την μουλιαζω.Μετα με μια οδοντοβουρτσα και σαμπουαν την τριβω καλα.Λεπτομερειες και τα δυσκολα τα κανω με μια καρφιτσα. Στις 11/3/2019 στις 8:37 ΜΜ, gia_nnis είπε Βαλτην σε ενα κυπελο με ζεστο νερο 60β και λιγη σκονη πλυντηριου και αστην μεχρι να κρυωσει το νερο.. Εγω ετσι την κανω και ξεπλενοντας κατω απο την βρυση φευγουν μαζι και τα δυσκολα.. Δεν εχει χρειαστει ακομα να βαλω καρφιτσα!
toyo73 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, gia_nnis είπε Εγω ετσι την κανω και ξεπλενοντας κατω απο την βρυση φευγουν μαζι και τα δυσκολα.. Δεν εχει χρειαστει ακομα να βαλω καρφιτσα! Εγω επειδη χρησιμοποιω προιοντα styling(λακ-ζελε) κολανε μερικες φορες πανω στα δοντια.
Penthesilea Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 11:11 ΜΜ, Lezantas26 είπε πιανει κ σε βουρτσες? Ισχύει κανονικά και για βούτσες. Πάρε μια λεκανίτσα, βάλε απορρυπαντικό, υγρό για τα πιάτα ή οτιδήποτε άλλο, γέμισε με λίγο ζεστό νερό κι άστη λίγη ώρα εκεί μέσα. Όταν θα πας, θα δεις πως αρκετά μπορούν ν' αφαιρεθούν με την χούφτα σου. Εάν έχουν μείνει υπολείμματα, κίνησέ την δεξιά-αριστερά αρκετές φορές. Ό,τι έχει απομείνει στη βάση της, έτσι θα έρθουν πιο πάνω και θα μπορέσεις να τ' αφαιρέσεις. Κάνοντας αυτό και βάζοντάς τη κάτω από τρεχούμενο νερό την καθαρίζεις και την κάνεις σαν καινούρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα