ioannis112 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μεγαλώνοντας ήμουν αρκετά ντροπαλός και ειδικά κατά την διάρκεια του γυμνασίου και του λυκείου. Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια στα 18 και από τότε τίποτα το ιδιαίτερα. Έχει αρχίζει να με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να αλλάξω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν είμαι πλέον πολύ ντροπαλός και είμαι αρκετά κοινωνικός το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει εμπειρία με το άλλο φύλο και ειδικά πάνω στο φλιρτ και στο πως να προσεγγίσω μια κοπέλα που με ενδιαφέρει. Έχετε τίποτα γενικά η ειδικά να προτείνετε; Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από ioannis112
sezebo Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ακομα εισαι 20, χαλαρωσε και συγκεντρώσου στο τι θα κανεις στο μελλον σου. Οταν θα εχεις τα λεφτα και την καλη ζωη, οι γκομενες θα ερχοντε μονες τους. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από sezebo 1
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, ioannis112 είπε Μεγαλώνοντας ήμουν αρκετά ντροπαλός και ειδικά κατά την διάρκεια του γυμνασίου και του λυκείου. Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια στα 18 και από τότε τίποτα το ιδιαίτερα. Έχει αρχίζει να με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να αλλάξω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν είμαι πλέον πολύ ντροπαλός και είμαι αρκετά κοινωνικός το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει εμπειρία με το άλλο φύλο και ειδικά πάνω στο φλιρτ και στο πως να προσεγγίσω μια κοπέλα που με ενδιαφέρει. Έχετε τίποτα γενικά η ειδικά να προτείνετε; https://www.menofstyle.gr/
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ioannis112 είπε Μεγαλώνοντας ήμουν αρκετά ντροπαλός και ειδικά κατά την διάρκεια του γυμνασίου και του λυκείου. Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια στα 18 και από τότε τίποτα το ιδιαίτερα. Έχει αρχίζει να με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να αλλάξω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν είμαι πλέον πολύ ντροπαλός και είμαι αρκετά κοινωνικός το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει εμπειρία με το άλλο φύλο και ειδικά πάνω στο φλιρτ και στο πως να προσεγγίσω μια κοπέλα που με ενδιαφέρει. Έχετε τίποτα γενικά η ειδικά να προτείνετε; Αμα σε γουσταρει πραγματικα η αλλη δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα-πολλα..! Το μείζον προβλημα ειναι η αποξενωση..!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις