Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεγαλώνοντας ήμουν αρκετά ντροπαλός και ειδικά κατά την διάρκεια του γυμνασίου και του λυκείου. Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια  στα 18 και από τότε τίποτα το ιδιαίτερα. Έχει αρχίζει να με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να αλλάξω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν είμαι πλέον πολύ  ντροπαλός και είμαι αρκετά κοινωνικός το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει εμπειρία με το άλλο φύλο και ειδικά πάνω στο φλιρτ και στο πως να προσεγγίσω μια κοπέλα που με ενδιαφέρει.

Έχετε τίποτα γενικά η ειδικά να προτείνετε;

Επεξ/σία από ioannis112
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ακομα εισαι 20, χαλαρωσε και συγκεντρώσου στο τι θα κανεις στο μελλον σου. Οταν θα εχεις τα λεφτα και την καλη ζωη, οι γκομενες θα ερχοντε μονες τους.

Επεξ/σία από sezebo
  • Confused 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

Μεγαλώνοντας ήμουν αρκετά ντροπαλός και ειδικά κατά την διάρκεια του γυμνασίου και του λυκείου. Είχα μια σχέση πριν 2 χρόνια  στα 18 και από τότε τίποτα το ιδιαίτερα. Έχει αρχίζει να με προβληματίζει γιατί δεν ξέρω ακριβώς πως να αλλάξω την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Δεν είμαι πλέον πολύ  ντροπαλός και είμαι αρκετά κοινωνικός το πρόβλημα μου είναι ότι μου λείπει εμπειρία με το άλλο φύλο και ειδικά πάνω στο φλιρτ και στο πως να προσεγγίσω μια κοπέλα που με ενδιαφέρει.

https://www.menofstyle.gr/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ioannis112 είπε

Αμα σε γουσταρει πραγματικα η αλλη δεν χρειαζεται να κανεις και πολλα-πολλα..!

Το μείζον προβλημα ειναι η αποξενωση..!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...