jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα είμαι τελείως καινούργιος στο τομέα του κοψίματος χόρτων.Τόσο καιρό δούλευα με ψαλίδι και γάντια.Επειδή όμως μου βγήκε η μέση,θα ήθελα όσους έχουν ήδη ή έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν ένα καλό χορτοκοπτικό μέχρι 150 ευρώ.Θα αγοραστεί απο το skroutz.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
thanasisxask Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δεν μας λες γιατί πόση επιφάνεια προορίζεται. Θέλεις κάτι σαν μηχανή του γκαζόν ή θαμνοκοπτικο;
jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, jmmys είπε Με ψαλίδι τι χόρτα εκοβες;😕 Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό 15 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Δεν μας λες γιατί πόση επιφάνεια προορίζεται. Θέλεις κάτι σαν μηχανή του γκαζόν ή θαμνοκοπτικο; Να κόβω χόρτα θέλω.
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό Να κόβω χόρτα θέλω. Επειδή δεν μας λες έκταση… είδος από χόρτα… θα σου προτείνω κάτι ακριβότερο το οποίο θα το έχεις δεκαετίες…
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Καλησπέρα είμαι τελείως καινούργιος στο τομέα του κοψίματος χόρτων.Τόσο καιρό δούλευα με ψαλίδι και γάντια.Επειδή όμως μου βγήκε η μέση,θα ήθελα όσους έχουν ήδη ή έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν ένα καλό χορτοκοπτικό μέχρι 150 ευρώ.Θα αγοραστεί απο το skroutz.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Το θεμα σου το εβαλες στην κατηγορια auto-moto επειδη το μηχανημα που θελεις να παρεις ειναι θερμικο???!!!!
jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, bromiaris είπε Επειδή δεν μας λες έκταση… είδος από χόρτα… θα σου προτείνω κάτι ακριβότερο το οποίο θα το έχεις δεκαετίες… 4 στρέμματα και χόρτα κανονικά χόρτα οπώς βλέπεις τα χορτα.Πχ 9:12 24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Το θεμα σου το εβαλες στην κατηγορια auto-moto επειδη το μηχανημα που θελεις να παρεις ειναι θερμικο???!!!! Που να το βαλω ρε μεγαλε αφου εχει κινητηρα παιρνει βενζινη.Ειδα τα αλλα θεματα δεν κολλουσε πουθενα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από jerry banana
gia_nnis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Καλησπέρα είμαι τελείως καινούργιος στο τομέα του κοψίματος χόρτων.Τόσο καιρό δούλευα με ψαλίδι και γάντια.Επειδή όμως μου βγήκε η μέση,θα ήθελα όσους έχουν ήδη ή έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν ένα καλό χορτοκοπτικό μέχρι 150 ευρώ.Θα αγοραστεί απο το skroutz.Ευχαριστώ για το χρόνο σας. Να κοιταξεις να εχει μεγαλο τιμονι και να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρυ για τα λεφτα του... Για θεμα αξιοπιστιας να μην ειναι σπαστο.. να εχει καλες αξιολογησεις και καλο support! Στην χρηση του να κοιτας να κοβεις προς μια κατευθυνση και να δουλευει στο ρελαντι για 2 λεπτα πριν σβησει..! Nakayama PB6200 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από gia_nnis
jerry banana Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, gia_nnis είπε Να κοιταξεις να εχει μεγαλο τιμονι και να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρυ για τα λεφτα του... Για θεμα αξιοπιστιας να μην ειναι σπαστο.. να εχει καλες αξιολογησεις και καλο support! Στην χρηση του να κοιτας να κοβεις προς μια κατευθυνση και να δουλευει στο ρελαντι για 2 λεπτα πριν σβησει..! Nakayama PB6200 Ευχαριστώ πολύ!!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό Να κόβω χόρτα θέλω. Με κατι σαν αυτο εκοβες 4 στρεμματα χορτα.Εντάξει,το τερμάτισες.Καλό βράδυ,😀
meletis_m Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δες για κάποιο πιο αξιόπιστο , εάν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω . Εγώ έχω εδώ και μια πενταετία mcculloch χορτοκοπτικό. Έχω προσθέσει επίσης κεφαλή μεσινεζας 4 εξόδων , που κάνει πιο εύκολο το κόψιμο και δεν χρειάζεται τόσο συχνή αλλαγή η μεσινεζα
ParhsG Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εγω θελω να καθαρισω μισο στρεμα απο χορτα σε οικοπεδο. Εχω ψαξει για εργαλεια αλλα με μεσινεζα η δισκο ειναι επιφανειακη η δουλεια και θα ξαναβγουν. Υπαρχει αλλη λυση; https://photos.app.goo.gl/3VX7MneEZMywwovA8 Καπως ετσι ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις