Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι τελείως καινούργιος στο τομέα του κοψίματος χόρτων.Τόσο καιρό δούλευα με ψαλίδι και γάντια.Επειδή όμως μου βγήκε η μέση,θα ήθελα όσους έχουν ήδη ή έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν ένα καλό χορτοκοπτικό μέχρι 150  ευρώ.Θα αγοραστεί απο το skroutz.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με ψαλίδι τι χόρτα εκοβες;😕

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, jmmys είπε

Με ψαλίδι τι χόρτα εκοβες;😕

Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± Ïαλιδι γεÏÏγικο

15 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Δεν μας λες γιατί πόση επιφάνεια προορίζεται. Θέλεις κάτι σαν μηχανή του γκαζόν ή θαμνοκοπτικο; 

Να κόβω χόρτα θέλω.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό

Να κόβω χόρτα θέλω.

Επειδή δεν μας λες έκταση… είδος από χόρτα… θα σου προτείνω κάτι ακριβότερο το οποίο θα το έχεις δεκαετίες…

image.png.7cea4382472713e038b92bb064537405.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Καλησπέρα είμαι τελείως καινούργιος στο τομέα του κοψίματος χόρτων.Τόσο καιρό δούλευα με ψαλίδι και γάντια.Επειδή όμως μου βγήκε η μέση,θα ήθελα όσους έχουν ήδη ή έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα να μου προτείνουν ένα καλό χορτοκοπτικό μέχρι 150  ευρώ.Θα αγοραστεί απο το skroutz.Ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Το θεμα σου το εβαλες στην κατηγορια auto-moto επειδη το μηχανημα που θελεις να παρεις ειναι θερμικο???!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Επειδή δεν μας λες έκταση… είδος από χόρτα… θα σου προτείνω κάτι ακριβότερο το οποίο θα το έχεις δεκαετίες…

image.png.7cea4382472713e038b92bb064537405.png

4 στρέμματα και χόρτα κανονικά χόρτα οπώς βλέπεις τα χορτα.Πχ 9:12  

24 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Το θεμα σου το εβαλες στην κατηγορια auto-moto επειδη το μηχανημα που θελεις να παρεις ειναι θερμικο???!!!!

Που να το βαλω ρε μεγαλε αφου εχει κινητηρα παιρνει βενζινη.Ειδα τα αλλα θεματα δεν κολλουσε πουθενα.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jerry banana είπε

Να κοιταξεις να εχει μεγαλο τιμονι και να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρυ για τα λεφτα του...

Για θεμα αξιοπιστιας να μην ειναι σπαστο.. να εχει καλες αξιολογησεις και καλο support!

Στην χρηση του να κοιτας να κοβεις προς μια κατευθυνση και να δουλευει στο ρελαντι για 2 λεπτα πριν σβησει..!

Nakayama PB6200

Επεξ/σία από gia_nnis
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, gia_nnis είπε

Να κοιταξεις να εχει μεγαλο τιμονι και να ειναι οσο το δυνατον πιο ελαφρυ για τα λεφτα του...

Για θεμα αξιοπιστιας να μην ειναι σπαστο.. να εχει καλες αξιολογησεις και καλο support!

Στην χρηση του να κοιτας να κοβεις προς μια κατευθυνση και να δουλευει στο ρελαντι για 2 λεπτα πριν σβησει..!

Nakayama PB6200

Ευχαριστώ πολύ!!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jerry banana είπε

Ψαλίδι εννοώ αυτό που χρησιμοποιούν οι αγρότες όσοι ξέρουν κάτι σαν και αυτό ÎÏοÏέλεÏμα εικÏÎ½Î±Ï Î³Î¹Î± Ïαλιδι γεÏÏγικο

Να κόβω χόρτα θέλω.

Με κατι σαν αυτο εκοβες 4 στρεμματα χορτα.Εντάξει,το τερμάτισες.Καλό βράδυ,😀

Δημοσ.

Δες για κάποιο πιο αξιόπιστο , εάν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω .

Εγώ έχω εδώ και μια πενταετία  mcculloch χορτοκοπτικό.

Έχω προσθέσει επίσης κεφαλή μεσινεζας 4 εξόδων , που κάνει πιο εύκολο το κόψιμο και δεν χρειάζεται τόσο συχνή αλλαγή η μεσινεζα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...