ata1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 https://www.euroleague.tv/#passname Στον παραπάνω σύνδεσμο στο Premium μηνιαίο πακέτο με το promo code: ELTV99 πηγαίνει η τιμή στα 0,99€ από 15,49€.. Δυστυχώς ισχύει μόνο για τον πρώτο μήνα απ' ότι κατάλαβα. Εγώ προσωπικά αφού έκανα την αγορά έκλεισα την αυτόματη ανανέωση από το PayPal για να έχω τον έλεγχο αν θελήσω να ανανεώσω.. 6 6
Georgegr3 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 " In order to cancel your subscription after the current subscription period, please e-mail [email protected]. " Το αναφερω καθως ετσι ειχα κανει και γω ακυρωση της συνδρομης μου την προηγουμενη φορα. 2
johnnieinlab Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 The promotion code you entered is not valid.
ata1983 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μόνο για το premium μηνιαίο ισχύει που έχει eurocup και euroleague.. Μήπως το έβαλες στο απλό που έχει μόνο euroleague? Σήμερα το απόγευμα το έβαλα και δούλεψε κανονικά..
Sonis4 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, johnnieinlab είπε The promotion code you entered is not valid. δουλευει κανονικα μολις το εκανα και εγω. μην το κανεις αντιγραφη, πρεπει να το γραψεις μονος σου για να το παρει
Patrick147 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Το επιβεβαιώνω και εγώ, λειτουργεί κανονικά το promocode!!
efkola Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, ata1983 είπε Εγώ προσωπικά αφού έκανα την αγορά έκλεισα την αυτόματη ανανέωση από το PayPal για να έχω τον έλεγχο αν θελήσω να ανανεώσω.. Υπάρχει περίπτωση να πληρώσει κάποιος καινουριος συνδρομητής τον ένα μήνα και όταν τελειώσει ο πρώτος μήνας να γίνει απευθείας ανανέωση από εκείνους με είσπραξη(των 15,49€ πλέον) από τον paypal λογαριασμό μας χωρίς να το έχουμε ζητήσει; Και αν ναι, πώς το αποφεύγουμε; Πηγαίνουμε Ρυθμίσεις-πληρωμές-επαναλαμβανόμενες πληρωμές και πατάμε ανενεργό;
ata1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ναι, θα ανανεωθεί αυτόματα μόλις λήξει ο πρώτος μήνας με τιμή 15,49€.. Για να μην γίνει αυτό στέλνεις email εκεί που λέει ο φίλος georgegr3 πιο πάνω στο μήνυμά του ή κάνεις τη διαδικασία που περιγράφεις μέσω PayPal ή και τα δύο. Αν απενεργοποιήσεις τη συνδρομή μέσω PayPal πανω στο μήνα θα σου έρθει ένα email που θα λέει ότι απέτυχε η ανανέωση της συνδρομής και να επιλέξεις άλλη μέθοδο πληρωμής κτλ 1
geioannou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 δυο ερωτησεις: - οταν λεμε μηνα, ειναι ο ημερολογιακος μηνας η ο μξνας ξεκιναει απο την ημερα που θα κανει καποιος εγγραφη ανανεωση ? - εσεις απο που βλεπετε ρε παιδια ? Λαπτοπ, ταμπλετ ? αυτα συνδεονται σε TV για να τα δει καποιος εκει η το κοβει το συστημα οπως γινεται με τις Ελληνικες εταιριες συνδρομητικης TV.
Zerg13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Κουμπι Cancel θα επρεπε να υπαρχει. Software της πλακας 10 ώρες πριν, Georgegr3 είπε " In order to cancel your subscription after the current subscription period, please e-mail [email protected]. " Το αναφερω καθως ετσι ειχα κανει και γω ακυρωση της συνδρομης μου την προηγουμενη φορα. 3
history Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Καλημέρα, όλα κομπλε και σε μενα...το ενεργοποίησα κανονικά...ο μήνας δεν είναι ημερολογιακός, αλλά για 30 μέρες από την ενεργοποίηση...δηλ. πρακτικά, το ενεργοποιείς τώρα και καλύπτεσαι μέχρι τη λήξη της κανονικής περιόδου...ευχαριστώ τον ata1983 για την ενημέρωση...
johnnieinlab Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 10 ώρες πριν, ata1983 είπε Μόνο για το premium μηνιαίο ισχύει που έχει eurocup και euroleague.. Μήπως το έβαλες στο απλό που έχει μόνο euroleague? Σήμερα το απόγευμα το έβαλα και δούλεψε κανονικά.. Αυτό είχα κάνει, ευχαριστώ!
ata1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, geioannou είπε δυο ερωτησεις: - οταν λεμε μηνα, ειναι ο ημερολογιακος μηνας η ο μξνας ξεκιναει απο την ημερα που θα κανει καποιος εγγραφη ανανεωση ? - εσεις απο που βλεπετε ρε παιδια ? Λαπτοπ, ταμπλετ ? αυτα συνδεονται σε TV για να τα δει καποιος εκει η το κοβει το συστημα οπως γινεται με τις Ελληνικες εταιριες συνδρομητικης TV. Πριν δύο χρόνια που είχα κάνει κανονικά από laptop με hdmi στην τηλεόραση. Δεν θα έχει θέμα γιατί είναι επίσημη υπηρεσία, πιστεύω είναι αυτονόητο ότι βάζεις όπου θέλεις. Τα novago, κτλ είναι άλλη δουλειά και άλλη κουβέντα. Nova go για να δω Euroleague πρέπει να απενεργοποιήσω τα sports από την τηλεόραση!!!
geioannou Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) και μια τελευταια ερωτηση πριν δωσω και εγω το 1ευρουδακι! σου δινει username, password και κανοντας login μπαινεις καπου και σου δινει προσβαση ? επισης στο paypal μου, εκει που λετε, δεν βρισκω κουμπι "ανενεργο"! Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από geioannou
ata1983 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Πατάς πάνω σε μια ενεργή συνδρομή και μετά στην κατάσταση εκεί που λέει ΕΝΕΡΓΟ πατάς Ακύρωση.. Αλλά αν θες στέλνεις και ένα email απευθείας και ξεμπερδεύεις. Ναι μπαίνεις online στο site συνδέεσαι, διαλέγεις αγώνα και βλέπεις.. Αν υπάρχει app δεν το έχω ψάξει καθόλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα