Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, The_Judas είπε

Σου αρέσει ο προγραμματισμός; ασχολείσαι καθόλου;

Μην το βλέπεις απλά ως ένα πτυχίο που θα σου δώσει λεφτά επειδή "είναι το επάγγελμα του μέλλοντος".

Άρχισα να ασχολούμαι μόνος μου και σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τον προγραμματισμό επαγγελματικά  χωρίς πτυχίο αλλα συνειδητοποίησα ότι αφού με ενδιαφέρει ίσως θα ήταν καλύτερα να το σπουδάσω.Απλα έχω δεύτερες σκέψεις γιατί δεν ξέρω αν βγαίνει μια σχολή με εργαστήρια και αρκετές εργασίες  μαζί με 8ωρη εργασία

11 λεπτά πριν, Ghost1978 είπε

Καταρχάς μου κάνει έκπληξη μιας και δεν έχεις καταλάβει τις προοπτικές της σχολής που επέλεξες..ή δεν έχεις ασχοληθεί να καταλάβεις τι σπουδάζεις και τις προοπτικές ή οι άνθρωποι της σχολής έχουν αποτύχει να το κάνουν αυτο(θέλει πολύ ανάλυση το 2ο).

Θα ήταν προτέρημα ένας άνθρωπος που έχει τελειώσει τη σχολή που φοιτεις αυτή τη στιγμή να έχει και μια δεύτερη ειδικότητα...δυστυχώς δεν μπορώ εύκολα να συνδυάσω τον προγραμματισμό με αυτό..μονο IT σε Πρεσβεία ή ε κάποια υπηρεσία  λόγω γνώσης της γλώσσας ή ίσως το πιο ενδιαφέρον σχεδιασμός/προγραμματισμός σε Ελληνικές εταιρίες που έχουν target market Ασία. 

Πάντως η ηλικία σου δεν είναι τροχοπέδη για αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης αλλά λόγω σχολής θα το ξανασκεφτομουν.

Όλοι έλεγαν ότι η σχολή που έχω περάσει είναι τέλεια κτλ. Όταν βλέπεις όμως τα πράγματα από μέσα και όταν ρώτησα αποφοίτους και μου είπαν ότι δεν εργάζονται πάνω σε αυτό γιατί δεν υπάρχει κανείς που να ψαχνει, συνειδητοποίησα ότι είτε θα την τελειώσω και δεν θα χρησιμοποιήσω πουθενά το πτυχίο η θα αλλάξω επαγγελματική κατεύθυνση.Μπηκα σε αυτή τη σχολή περισσότερο λόγω της δεύτερης κατευθηναης(Ασιατικών σπουδων) που θεωρούσα ότι έχει αρκετά καλές επαγγελματικές προοπτικές καθώς πολλές ασιατικές αγορές αρχίζουν και αναπτύσσονται αλλά η κατεύθυνση δεν λειτουργεί όπως πληροφορήθηκα με αφού πρώτα μπήκαμε στη σχολή .

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

.Μπηκα σε αυτή τη σχολή περισσότερο λόγω της δεύτερης κατευθηναης(Ασιατικών σπουδων) που θεωρούσα ότι έχει αρκετά καλές επαγγελματικές προοπτικές καθώς πολλές ασιατικές αγορές αρχίζουν και αναπτύσσονται αλλά η κατεύθυνση δεν λειτουργεί όπως πληροφορήθηκα με αφού πρώτα μπήκαμε στη σχολή .

Εντάξει τώρα τι να πω..κρατος μπάχαλο με ανθρώπους εντελώς ακατάλληλους τοποθετημένους σε νευραλγικες θέσεις.

Άλλαξε κατεύθυνση παιδί μου, γιατί παιδι εισαι ακομα, δεν σε πηραν τα χρονια..και κοίτα να βρεις κάτι που πραγματικά γουστάρεις όσο δεν πάει άλλο..γιατί άμα το γουστάρεις με χίλια μόνο τότε θα γίνεις καλός.. και μην σε τρομάζουν οσοι λένε κορεσμένο κτλ....οι καλοί δεν χάνονται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...