Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Είχα δώσει πανελλήνιες πριν δύο χρονια στα 18 και πέρασα σε μια σχολή που όχι μόνο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά δεν βλέπω και ιδιαίτερη επαγγελματική αποκατάσταση. Άρχισα να καλυπτω κενά στα μαθηματικά για να ξαναδωσω από άλλη κατεύθυνση αλλά σκέφτομαι ότι θα σπουδάζω μέχρι τα 26 τουλάχιστον και θα πρέπει να δουλεύω παράλληλα καιε έχει αγχώσει η ιδέα. Πιστεύετε γίνεται;

Ευχαριστώ.

• Like 2
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Να το κανεις,θα ζοριστεις αλλα καποια στιγμη θα το εχεις τελειωσει και θα εισαι πολυ χαρουμενος που το εκανες και θα εχεις + ενα εφοδιο σε αυτη την ρημαδα την ζωη

• Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

Καλησπέρα σε όλους. Είχα δώσει πανελλήνιες πριν δύο χρονια στα 18 και πέρασα σε μια σχολή που όχι μόνο δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αλλά δεν βλέπω και ιδιαίτερη επαγγελματική αποκατάσταση. Άρχισα να καλυπτω κενά στα μαθηματικά για να ξαναδωσω από άλλη κατεύθυνση αλλά σκέφτομαι ότι θα σπουδάζω μέχρι τα 26 τουλάχιστον και θα πρέπει να δουλεύω παράλληλα καιε έχει αγχώσει η ιδέα. Πιστεύετε γίνεται;

Ευχαριστώ.

μην αγχωνεσαι. βγαλε απ το μυαλο σου οοοολα οσα εχεις μπροστα σου και κανε μικρα βηματα και θα δεις οτι σιγα σιγα ολα θα γινουν "μονα τους"

Επισκέπτης
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

ότι θα σπουδάζω μέχρι τα 26 τουλάχιστον

Πλάκα κανεις έτσι;Δεν μπορω να διανοηθω οτι υπάρχει νεος που προβληματιζεται για κάτι τέτοιο.Και πολύ γρήγορος θα είσαι αν τελειωσεις στα 26.

Δημοσ.

Προτιμότερο να τολμάς, παρά να μετανιώνεις μελλοντικά. 

Αν δεν είναι κάποια υπερβολικά απαιτητική σχολή όπως Ιατρική, που απαιτεί συνεχή παρουσία, τόλμησε το.

Σχολή και δουλειά μπορούν να συνδυαστούν τέλεια. 

Σκέψου οτι υπάρχουν άτομα που εισάγονται στα 18 και παίρνουν πτυχίο στα 25. Ολα θέμα απόφασης και προσπάθειας είναι!

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ioannis112 είπε

Ευχαριστώ.υ

Πολύς κόσμος,ως πρωτοετής ξέρω κόσμο που κάνει 2ο-3ο πτυχίο και πέρασε μέσω πανελληνίων είτε με κατακτηριες.Ακομα και οικογένεια έχουν ορισμένοι και συνδυάζουν οικογένεια,δουλειά,σχολή.

Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις.

• Like 2
Δημοσ.

ότι θα σπουδάζω μέχρι τα 26 τουλάχιστον

Εγώ είμαι 32 και μια χαρά κάνω το 1ο μου μεταπτυχιακό τώρα. Στην τάξη μου έχουμε από 22χρονους μέχρι και 50χρονους. Δεν μπορείς να φοιτάς σε 2 σχολές ταυτόχρονα, αλλά από την τωρινή σχολή δεν χρειάζεται να ξεγραφτείς άμεσα, δώσε πανελλήνιες, δες πως θα πάς, και αν περάσεις σε κάποια άλλη σχολή που θα σου αρέσει τότε ξεγράφεσαι από την τωρινή και γράφεσαι στην επόμενη σχολή. Αν δεν περάσεις κάπου τότε θα έχεις καβάτζα την τωρινή σχολή, έστω να βγάλεις αυτή ακόμη και αν δεν σου αρέσει.

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύετε γίνεται;

Φυσικά και γίνεται. Δεν είναι καν ιδιαίτερα σπάνιο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ.

Σε ποια σχολη εισαι τωρα και σε ποια θες να μπεις?

Δημοσ.

Με αυτο που ρωτησες μου θυμισες εμενα. 

Κι εγω καπου εκει στα 21 προβληματιζομουν γιατι δεν μου αρεσε τελικα η σχολη μου. Νομιζα οτι αν εδινα πανελληνιες και τελειωνα μετα στα 26-27 θα ημουν μεγαλος!

Ποσο λαθος εκανα! Μια χαρα ηλικια ειναι τα 26-27 για την πρωτη δουλεια. Και μαλιστα σαν αποφοιτος σχολης που σου αρεσει.

Αν γυριζα τον χρονο πισω σιγουρα θα το εκανα. Ελπιζω να το κανεις εσυ

• Like 2
Δημοσ.

Είμαι Τουρκικών και σύγχρονων ασιατικών σπουδών και θέλω να μπω σε κάποια σχολή προγραμματισμού.Αυτο που με φοβίζει είναι ότι η σχολή έχει εργαστήρια όπως και πολλές εργασίες και μαζί με 8ωρη δουλειά θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ioannis112 είπε

Είμαι Τουρκικών και σύγχρονων ασιατικών σπουδών

Και καλά θα κάνεις να φύγεις.

Είπαμε ειναι Καθαρά Δεύτερα και αργία,αλλά αύριο τα σχολεία λειτουργούν.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.

21 χρονών αργά ; Τι τρολλαρισμα είναι αυτο; Τι να πω εγώ που έδωσα πανελλήνιες στα 25 μου δηλαδή; Φυσικά και να το κάνεις. Και αν σου αρέσει και το πας τρένο θα την βγάλεις στα ίδια χρονιά με αυτούς που μπήκαν στα 18 αλλά κλασσικά κάνουνε φοιτητική ζωή και την βγάζουν στα 26. Go for it 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...