Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, MAFAKA είπε

Εγώ βλέπω ότι ούτε τα σκρουτζομαγαζα δεν το πουλάνε πλέον το κινητό, κάτω από 700 ευρώ τυπικά αλλά στη πράξη «κατόπιν παραγγελίας»...

Όσο και να προσπαθούν  κάποιοι να δικαιολογήσουν την εταιρεία ο κόσμος τους γύρισε την πλάτη, το mate20 έχει τελειώσει στη συνείδηση των χρηστών. 

Στο bestprice έχει πάρει κατρακύλα ανεπανάληπτη, 50 ευρώ έχασε τις τελευταίες 4 μέρες

• Απαντ. 71
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

30 μηνύματα αγάπης και αλληλεγγύης από εύσπλαχνους, αμόλυντους, αλάνθαστους και εκ γενετής ιδιοφυής Έλληνες

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω ότι είναι δυνατή συσκευή οι lg οθόνες της βγήκαν μάπα...  Καλά είναι Ναμη ξαναγίνει γιατί θα της γυρίσουν την πλάτη οι πελάτες της...

Μερικοί γράφετε ότι δεν έγινε κάτι.. 

Για αυτόν που τρέχει να την αλλάξει 3 φορές λόγω οθόνης  μπείτε στην θέση του πριν γράψετε την εξυπνάδα σας 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Εγώ πιστεύω ότι είναι δυνατή συσκευή οι lg οθόνες της βγήκαν μάπα...  Καλά είναι Ναμη ξαναγίνει γιατί θα της γυρίσουν την πλάτη οι πελάτες της...

Μερικοί γράφετε ότι δεν έγινε κάτι.. 

Για αυτόν που τρέχει να την αλλάξει 3 φορές λόγω οθόνης  μπείτε στην θέση του πριν γράψετε την εξυπνάδα σας 

Σιγά μην την άλλαξε και καμιά δεκάρια φορές!Κάποιες συσκευές βγήκαν προβληματικές λόγω κόλλας που χρησιμοποίησε η LG.Αμέσως αντικαταστάθηκαν με καινούργιες.Σίγουρα ταλαιπωρία δεν θα ήταν κανένας ευχαριστημένος αλλά μην τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα.

• Confused 2
Δημοσ.

Το mate 20 pro αυτή τη στιγμή στην τιμή που είναι είναι κορυφή... 

Πήρα από τους πρώτους και άλλαξα τρία μέχρι να πάρω με BOE οθόνη πέραν της ταλαιπωρίας το τηλέφωνο είναι κορυφή... 

Εύχομαι να τους έγινε μάθημα και στο p30 να μην κάνουν τα ίδια λάθη.... 

Αν δεν είχε το mate 20 pro το πρόβλημα της lg οθόνης θα είχε τις διπλάσιες πωλήσεις.... 

Το mate 20 pro αυτή τη στιγμή στην τιμή που είναι είναι κορυφή... 

Πήρα από τους πρώτους και άλλαξα τρία μέχρι να πάρω με BOE οθόνη πέραν της ταλαιπωρίας το τηλέφωνο είναι κορυφή... 

Εύχομαι να τους έγινε μάθημα και στο p30 να μην κάνουν τα ίδια λάθη.... 

Αν δεν είχε το mate 20 pro το πρόβλημα της lg οθόνης θα είχε τις διπλάσιες πωλήσεις.... 

• Confused 1
Δημοσ.

εγώ έχω ξενερώσει στο θέμα των αναβαθμίσεων από την εταιρία. έχω το mate 10 light, έλεγαν για gpu turbo, emui 9, τίποτα δεν πήρε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Istros είπε

Σιγά μην την άλλαξε και καμιά δεκάρια φορές!Κάποιες συσκευές βγήκαν προβληματικές λόγω κόλλας που χρησιμοποίησε η LG.Αμέσως αντικαταστάθηκαν με καινούργιες.Σίγουρα ταλαιπωρία δεν θα ήταν κανένας ευχαριστημένος αλλά μην τα κάνουμε τραγικά τα πράγματα.

Δεν τα βγάζω απτό μυαλό μ ρε μάστορα διάβασε το σχόλιο από πάνω.. Διάβασε τα σχόλια από αγοραστές στο σκρουτζ  εσένα αν σ κάτσουν έστω 2 και όχι 3που να μην ειναι κολλημένες όπως λες κ. Να έχεις δώσει χιλιάρικο  ας λες δεν τρέχει κάτι..  Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε να παιδευομαι μέχρι να βρω μια κομπλέ 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Δεν τα βγάζω απτό μυαλό μ ρε μάστορα διάβασε το σχόλιο από πάνω.. Διάβασε τα σχόλια από αγοραστές στο σκρουτζ  εσένα αν σ κάτσουν έστω 2 και όχι 3που να μην ειναι κολλημένες όπως λες κ. Να έχεις δώσει χιλιάρικο  ας λες δεν τρέχει κάτι..  Εμένα πάντως θα με ενοχλούσε να παιδευομαι μέχρι να βρω μια κομπλέ 

το είπαμε κανένας δεν θα ήταν χαρούμενος να του πρασινίσει η οθόνη αλλά μην τα κάνουμε τραγικά το δίνεις πίσω και παίρνεις καινούργιο.

Επισκέπτης
Δημοσ.

ειvαι hulk edition έκδοση για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη.. η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε

καλα ε, το iq εδω μεσα ειναι κάτω του μηδενός. 
Τι σας νοιάζει ρε η πρασινη οθόνη; 
Το πήρατε και χασατε τα λεφτά σας ή μήπως ειστε απο αυτους που τα 150€ κινητο ειναι ιδιο με αυτο των 1000€; 
Λες και η huawei σας ειπε κρατήστε το ετσι οπως ειναι...

Δλδ εγώ που έστειλα συσκευή δύο φορές για αλλαγή οθόνης και πήρα στο τέλος πίστωση του ποσού και μετά από δύο μήνες πήρα ξανά την συσκευή και μου έβγαλε θέμα με σήμα και στο καπάκι αφού άλλαξαν μητρική έβγαλε δύο πράσινες γραμμές και πάλι πήρα πίστωση δεν το θεωρείς ότι οαιδευτικα? Ε οκ πάω πάσο έχω μηνει στο παλιό mate και αντε για huawei που καβαλισε το καλάμι

1 ώρα πριν, Istros είπε

το είπαμε κανένας δεν θα ήταν χαρούμενος να του πρασινίσει η οθόνη αλλά μην τα κάνουμε τραγικά το δίνεις πίσω και παίρνεις καινούργιο.

4 φορές για δύο διαφορετικά mate 20 pro το έστειλα για service καμία φορά δεν πήρα καινούριο και της 4 φορές επισκευή έγινε σε ένα κινιτο το οποίο ούτε ενώ μήνα δεν ήταν και μάλιστα δύο φορές στραβό κολλημένο καπάκι και μια φορά κάτι σαν κόλλα στην front camera

Ευτιχος και της δύο φορές κατάφερα πήρα πίστωση

• Sad 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Δλδ εγώ που έστειλα συσκευή δύο φορές για αλλαγή οθόνης και πήρα στο τέλος πίστωση του ποσού και μετά από δύο μήνες πήρα ξανά την συσκευή και μου έβγαλε θέμα με σήμα και στο καπάκι αφού άλλαξαν μητρική έβγαλε δύο πράσινες γραμμές και πάλι πήρα πίστωση δεν το θεωρείς ότι οαιδευτικα? Ε οκ πάω πάσο έχω μηνει στο παλιό mate και αντε για huawei που καβαλισε το καλάμι

4 φορές για δύο διαφορετικά mate 20 pro το έστειλα για service καμία φορά δεν πήρα καινούριο και της 4 φορές επισκευή έγινε σε ένα κινιτο το οποίο ούτε ενώ μήνα δεν ήταν και μάλιστα δύο φορές στραβό κολλημένο καπάκι και μια φορά κάτι σαν κόλλα στην front camera

Αντικατάσταση συσκευής η πίστωση του ποσού δινει η Huawei, γιατί σου εκαναν επισκευη?Ταλαιπωρία όπως τα λες αλλά πήρες πίσω τα χρήματα σου.Αν ήταν άλλη εταιρεία θα συνεχίζεις με τις επισκευές.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Istros είπε

Αντικατάσταση συσκευής η πίστωση του ποσού δινει η Huawei, γιατί σου εκαναν επισκευη?Ταλαιπωρία όπως τα λες αλλά πήρες πίσω τα χρήματα σου.Αν ήταν άλλη εταιρεία θα συνεχίζεις με τις επισκευές.

ταν μετά την doa και της δύο φορές ταλαιπωρία είναι μεγάλη γιατί είσαι χωρίς συσκευή και ταλαιοορισαι

Χίλιες φορές να δίνεις δίπλα και να είναι όλα καλά out of box, για αυτό μια ζωή γισ κύρια συσκευή είχα iphone και huawei, εμ που η huawei με απογοήτευσε και μάλιστα δύο φορές... Αφού είδε ότι υπάρχει μεγάλο θέμα κάνει ανάκληση και βγάλε μετά από λίγο, premium πουλάς φερνου ανάλογα, είχα p6, p7, p8 mate 7,8,9,10 pro ποτέ κανένα θέμα με το 20 pro καβαλισε το καλάμι,

Και ναι τοβνα χάσω σου μήνες χρόνου χωρίς να έχω κινιτο ειναι μεγσληηηη ταλαιπωρία, τα χρήματα τα ξανα βρίσκεις τον χρόνο και την ψιχολογια όχι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, tolisrx8 είπε

το mate 20 pro αυτη την στιγμη με την τιμη που εχει πλεον,ειναι απο τα καλυτερα κινητα...

Συναγωνιζεται ακομα και το s10+ που ειναι  6 μηνες πιο καινουριο

mate 20 pro: υπερτερει στα εξης 3D Facial Recognition,καλυτερη βραδυνη φωτογραφια,καλυτερη μπαταρια και γρηγοροτερη φορτιση.

samsung s10+: καλυτερο βιντεο,πιο γρηγορος επεξεργαστης,καλυτερο ηχειο,καλυτερη οθονη.

το δακτυλικο αποτυπωμα και στα 2 ειναι το μεγαλο μειον γιατι δεν εχει την αμεσοτητα του συμβατικου...(απο οτι διαβασα στο s10 εαν ραγισει παυει να λειτουργει...)

Διαφωνώ για το ότι το mate 20 pro έχει:

1) καλύτερη βραδινή φωτό (όχι nightmode - το 1.5 με OIS του s10+ δεν παίζεται)

2) καλύτερη μπαταρία (το s10+ είναι και 15-20% πιο αποδοτικό)

3) 3D face unlock. Εμένα προσωπικά όποτε ήθελε έπιανε και όποτε δεν ήθελε...άστο.

Πρώην κάτοχος mate 20 pro, νυν s10+.

Όσον αφορά το mate 20 pro...φοβερό design/εργονομία, ταχύτητα φόρτισης, wide lens-macro φακός, καλύτερο zoom.

Επεξ/σία από makridis
  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Black Demis είπε

Αυτα τα εχω διαβάσει και σε άλλα φόρουμ, δεν γίνεται πάντα αντικατάσταση της συσκευής όπως λανθασμένα έχει πιστέψει ο κόσμος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω αγοράσει δύο συσκευές. Η μία έχει θεματάκι με την οθόνη αλλά δεν το έχω στείλει πίσω. Μια χαρά δουλεύει και στις επιδόσεις του ΟΛΕΣ είναι super. 

Μην ξεχνάμε ότι το S10+ βγαίνει και λίγο παραπάνω .... είναι μάρκα βλέπετε .... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...