Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την 26/02 επέστρεψα από ταξίδι στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Σικάγο. Η επιστροφή έγινε με Turkish Airlines και η διαδρομή ήταν Σικάγο-Αθήνα με στάση-ανταπόκριση στην Κωνσταντινούπολη. Φτάνοντας το βράδυ της  Τρίτης στην Αθήνα, παρέλαβα τις 2 από τις 3 αποσκευές που είχα παραδώσει. Πήγα αμέσως στο γραφείο Lost and Found και δήλωσα την απώλεια της βαλίτσας, το περιεχόμενο της συνοπτικά κλπ. Η υπάλληλος εκεί μου είπε ότι συνήθως σε 2-3 μέρες η βαλίτσα έρχεται με courier στο σπίτι και να μην ανησυχώ. Πλέον έχουν περάσει δύο εβδομάδες και δεν έχω  κάποιο νέο. Παίρνω καθημερινά τηλέφωνο στο Ελ. Βενιζέλος και μου λένε πως κι αυτοί καθημερινά στέλνουν "σήμα" στην Κωνσταντινούπολη και στο Σικάγο χωρίς όμως κάποια ανταπόκριση. Στις πέντε μέρες από την επιστροφή έκανα και δήλωση στη σελίδα της Turkish όπου τους έστειλα φωτογραφίες από τα εισιτήρια, το tag της αποσκευής και μια λίστα με τα αντικείμενα που είχα στη βαλίτσα. Φυσικά ακόμα δεν έχω λάβει καμία απάντηση από την Turkish, πέρα από ότι "ψάχνουν" για τη βαλίτσα και σε περίπτωση που δεν βρεθεί θα προωθήσουν το αίτημα μου για αποζημίωση στο ανάλογο τμήμα. 

Επειδή διάβασα αρκετά αρνητικά σχόλια για την εν λόγω εταιρεία, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν είχε ανάλογη εμπειρία είτε με την Turkish είτε με άλλη αεροπορική και πως πρέπει να κινηθώ από εδώ και πέρα. Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ευπρόσδεκτη! 

Υ.Γ.: Στο Αθήνα-Σικάγο είχαμε καθυστέρηση 4 ώρες στην Κωνσταντινούπολη και όπως πληροφορήθηκα δεν δικαιούμαι καμιά αποζημίωση...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Γιατί δεν δικαιούσε αποζημίωση;

Για την καθυστέρηση δεν δικαιούμαι γιατί η εταιρεία δεν συμμορφώνεται με την ευρωπαϊκή νομοθεσία 

• Confused 1
Δημοσ.

2 φορες εχασα βαλιτσες επιστροφη απο ταυλανδη ,δεν θυμαμαι με ποια εταιρια πια γιατι εχω παει πολλες φορες και με διαφορες εταιριες,και μενα μου σπασαν τα @@  γιανα παρω αποζημίωση  ,την πρωτη φορα ειχα βαλει και δικηγορο και εκανε πανω απο μηνες,μην περιμενεις τρομερά χρηματα γιατι ασχετα με το τι δηλωνεις παει με το μεγεθος της βαλιτσας και τα κιλα ,τουλαχιστον τοτε,,επισης θυμαμαι οτι δεν επαιρνα τηλ στην αεροπορικη εταιρία αλλα στο αεροδρομια

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nipoa είπε

ΟΤΑΝ Η AIR FRANCE ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΑΚΟ ΜΟΥ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ σπασιμο @@ καταφερα να παρω 70 ευρω :P

Kαι η πλάκα είναι πως μετά τις βάζουν σε πλειστηριασμό ως αζήτητες και βγάζουν παραπάνω από τα ψιλοποσά που δίνουν [στο ΥΤ υπάρχουν άπειρα βίντεο από κόσμο που το 'χει κάνει επάγγελμα να αγοράζει αζήτητες αποσκευές (μεταξύ άλλων...στο 'σπορ' παίζουν και storage units, amazon returned items κλπ) και να κάνει το "unboxing" με τα λαβράκια που -ελπίζουν και όντως- πετυχαίνουν μέσα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι καθώς η βαλίτσα θεωρείται και επίσημα χαμένη και η Turkish επικοινώνησε μαζί μου και μου προσφέρει αποζημίωση 300 δολάρια. Αν σκεφτούμε ότι μόνο η ίδια η βαλίτσα κόστιζε 120 ευρώ, θεωρώ ότι τα 300 δολάρια είναι πολύ λίγα. Σε περίπτωση που αρνηθώ την προσφορά τι γίνεται; Εξετάζεται ξανά η υπόθεση μου ή απλά χάνω την αποζημίωση;

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Επανέρχομαι καθώς η βαλίτσα θεωρείται και επίσημα χαμένη και η Turkish επικοινώνησε μαζί μου και μου προσφέρει αποζημίωση 300 δολάρια. Αν σκεφτούμε ότι μόνο η ίδια η βαλίτσα κόστιζε 120 ευρώ, θεωρώ ότι τα 300 δολάρια είναι πολύ λίγα. Σε περίπτωση που αρνηθώ την προσφορά τι γίνεται; Εξετάζεται ξανά η υπόθεση μου ή απλά χάνω την αποζημίωση;

Καλησπερα... Θα τους αναφερεις το κοστος της βαλιτσας σου και τα ειδη που ειχε μεσα... Να ζητησεις πολυ  παραπανω...

Δημοσ.

Τους έχω δώσει ήδη τη λίστα με τα πράγματα που είχα μέσα και ενδεικτικές τιμές και είναι περίπου 800-900$ (όλα τα ψώνια μου από Αμερική) 

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...