Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,μετά από καιρό που είχα αφήσει το pc ,σήμερα το δοκίμασα και δεν ποσταρε και βγάζει Error πάνω στην motherboard (--) ,άλλαξα τροφοδοτικο και κάρτα ,αφαίρεσα όλα από πάνω,έκανα reset το bios αλλά τίποτα ,ούτε το Error code δεν αλλάζει ούτε κάποιο beep code δεν κάνει....Τα specs Corsair vs650 ,Core 2 quad q8400 ,8gb ram ,gtx 760

Δημοσ.
21 ώρες πριν, TeMeTeRoN98 είπε

Καλησπέρα,μετά από καιρό που είχα αφήσει το pc ,σήμερα το δοκίμασα και δεν ποσταρε και βγάζει Error πάνω στην motherboard (--) ,άλλαξα τροφοδοτικο και κάρτα ,αφαίρεσα όλα από πάνω,έκανα reset το bios αλλά τίποτα ,ούτε το Error code δεν αλλάζει ούτε κάποιο beep code δεν κάνει....Τα specs Corsair vs650 ,Core 2 quad q8400 ,8gb ram ,gtx 760

Καλησπέρα, δουλευε ποτέ με τον Q8400 πάνω; Δες με κάποιον πιο παλιό 65αρι διπύρηνο.

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Καλησπέρα, δουλευε ποτέ με τον Q8400 πάνω; Δες με κάποιον πιο παλιό 65αρι διπύρηνο.

Τώρα δεν ξέρω αν έκανα λάθος στον cpu,και αυτά τα δοκίμασα με έναν Core 2 duo e6300 και έναν celeron αλλά πάλι τίποτα.Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι πυκνωτές? Δεν είναι σκασμένοι ούτε καν φουσκωμένοι.Πάντως o.c δεν έκανα ποτέ στο σύστημα....

Δημοσ.

βγαλε τις ραμ και καθαρισε τα σλοτς πιθανον να εχουν σκονη φυσα τα

και τσεκαρε τα σοκετ πινς του επεξεργαστη

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koolisk6 είπε

βγαλε τις ραμ και καθαρισε τα σλοτς πιθανον να εχουν σκονη φυσα τα

και τσεκαρε τα σοκετ πινς του επεξεργαστη

Καθάρισα αλλά πάλι τίποτα ,τα πινς είναι οκ 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

βγαλτη απ του κουτι κ δοκιμασε παλι

Και πάλι τίποτα ,δεν ξέρω κάπου σκαλώνει αλλά το που είναι το θέμα .Και η μητρική δεν παίρνει εξωτερικό beeper....Πάντως ότι και να βγάλεις/βάλεις δεν κάνει κανένα beep ούτε το code δεν αλλάζει.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 12/3/2019 στις 5:47 ΜΜ, TeMeTeRoN98 είπε

Και πάλι τίποτα ,δεν ξέρω κάπου σκαλώνει αλλά το που είναι το θέμα .Και η μητρική δεν παίρνει εξωτερικό beeper....Πάντως ότι και να βγάλεις/βάλεις δεν κάνει κανένα beep ούτε το code δεν αλλάζει.

Φιλε προσπαθησε με αλλο τροφοδοτικο ισως να φταιει αυτο να μην δινει ρευμα στον επεξεργαστη ή στην μητρικη. Για να μην ειναι ολα τα αλλα τοτε αυτο ειναι μαλλον.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/3/2019 στις 4:20 ΜΜ, TeMeTeRoN98 είπε

Καθάρισα αλλά πάλι τίποτα ,τα πινς είναι οκ 

Τώρα δεν ξέρω αν έκανα λάθος στον cpu,και αυτά τα filezilla uc mini rufus δοκίμασα με έναν Core 2 duo e6300 και έναν celeron αλλά πάλι τίποτα.Υπάρχει περίπτωση να φταίνε οι πυκνωτές? Δεν είναι σκασμένοι ούτε καν φουσκωμένοι.Πάντως o.c δεν έκανα ποτέ στο σύστημα....

Επεξ/σία από POSEYATSIA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...