adok13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 τελικΑ ηταν το motherboard. πριν κανα μηνα μου πεταγε μπλε οθονεςκαι μου μου έβγαζε ένα μήνυμα για τη μνήμη εκλεινε, και δεν ανοιγε. αλλαξα 5ροφοδοτικο εστρωσε καμια βδομαδα κ μετα μου εκλεισε παλι χωρις να παιρνει μπροστα καν το τροφοδοτικο. ξαναλαξα τροφοτικο πηρε μπρος για κανα 2 βδομαδες μεχρι που εκατσα να το καθαρισω κ ταφτυσε τελειως. πηραενα motherboard μεταχειρησμενο και δουλευουν αλα κανονικα. ευχαριστω ολουςγ8α το χρονο σας και τη βοηθεια σας. 1
LeonV12 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 12 ώρες πριν, adok13 είπε τελικΑ ηταν το motherboard. πριν κανα μηνα μου πεταγε μπλε οθονεςκαι μου μου έβγαζε ένα μήνυμα για τη μνήμη εκλεινε, και δεν ανοιγε. αλλαξα 5ροφοδοτικο εστρωσε καμια βδομαδα κ μετα μου εκλεισε παλι χωρις να παιρνει μπροστα καν το τροφοδοτικο. ξαναλαξα τροφοτικο πηρε μπρος για κανα 2 βδομαδες μεχρι που εκατσα να το καθαρισω κ ταφτυσε τελειως. πηραενα motherboard μεταχειρησμενο και δουλευουν αλα κανονικα. ευχαριστω ολουςγ8α το χρονο σας και τη βοηθεια σας. Ειναι η ρημαδα η συμπτωση.Κανεις αλλη δουλεια σου βγαζει ενα προβλημα και νομιζεις οτι εκει εγινε η στραβη.
adok13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 συτο ρε φιλε.εψαχνα να δω τι πειραξα οταν χαλασε.κ γιαυτο ειχα κολησει με τη ψυκτρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα