Loinen Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Πολυμετρο εχεις; αν εχεις τοτε προχωρας απο το τροδοφοτικο και μετα στα ενδοτερα. Βλεπεις αν οντως τροφοδοτει το συστημα ή το υποτροφοδοτει ή απλα δεν θελει να το δωσει ρευμα. Αν αυτο το σκελος το λυσαμε τοτε βλεπουμε αν παει ρευμα στην μητρικη. Βγαλε την μνημη και επεξεργαστη. Μετα κουμπωνεις το τροφοδοτικο, και βλεπεις αν πηγαινει ρευμα στα κατω πινακια τα οποια ειναι του σασι. Ο ενας ακροδεκτης παει στα μεταλικα στηριγματα των USB και ο αλλος στα πινακια κατω, και δες αν δεινουν ενδειξη στο πολυμετρο, Αν Οχι τοτε μητρικη Αντιο.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 35 λεπτά πριν, adok13 είπε δεν 8pin γιατη cpu.μονο το 24πινο.θα δοκιμασω αυριο με νεο ανεμιστηρα. τη διαδικαδια την εχω κανει πολλες φορες,να αλλαξω παστα κ να αλλαξω κ cpu κ δεν ειχα προβλημα.φυσικα κ δεν ειμαι στο επιπεδο το δικο σας γιαυτομπηκα να ρωτησω.αλλα εχω ακουσει τοσο κραξιμο χωρις να μου εχει πει καποιος τι εκανα λαθος κ κραζετε.θα με εκανες να καταλαβω απο μονος μου οτι εκανα μαλακια αμα μου ελεγες τι εκανα λαθος. αν δεν εχει 8πινο για τον επεξεργαστή θα έχει τετράπινο και αυτό λέμε αν σύνδεσες. Συνήθως βρίσκεται στην πανω αριστερή γωνία. 1
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) αν ενοειται το 4πινο για τα 12v ναι τοεχω συνδεσει.το πισι πριν το ανοιξω για καθαρισμα μου ειχεκλησει κανα 2 φορες κ δεν ανοιγε.ε8χα αλκαξει 2 φορες psu. με το ορωτο ενα παλιο μεταχειρισμένο μου δούλεψε για λίγες βδομάδες και μετά μου έκανε το ίδιο και ξανά άλλαξα τροφοδοτικό και δεν μου είχε ξανά δημιουργήσει πρόβλημα. όποτε σκέφτομαι μήπως το motherboard ήταν έτοιμο να τα φτυσει και απλά έτυχε τωρα με το καθαρισμα κ χαλασε τελειως.θα δοκιμασω ανεμιστηρακι κ μετα motherboard δεν γινεται αλιως.μονο με δοκιμες θα το βρω.σας ευχαριστω οαντως για τη βοηθεια.θα σας ενημερωσω τελικα τι εφταιγε. το κακό είναι ότι έχει socket 1156 και είναι δύσκολο να βρω motherboard Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από adok13
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 έχεις κοιτάξει στην μητρική για φουσκωμένους / σκασμένους πυκνωτές; είτε για κάποια μαυρίλα στη μητρική
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι απτη φορα που δεν μου ανοιγε κ αλλαξα psu. τωρα σκεφτομαι και τα psu να τα τσεκαρω γιατι κ τα δυο που εβαλα ηταν παλια δικα μου.ναμαι τοσο γκαντεμης κ χαλασαν 2 τροφοδοτικα.θα το δω κιαυτο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από adok13
LIGHT1NG Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 36 λεπτά πριν, adok13 είπε ναι απτη φορα που δεν μου ανοιγε κ αλλαξα psu. τωρα σκεφτομαι και τα psu να τα τσεκαρω γιατι κ τα δυο που εβαλα ηταν παλια δικα μου.ναμαι τοσο γκαντεμης κ χαλασαν 2 τροφοδοτικα.θα το δω κιαυτο. Όταν σκέφτομαι παλιά θεωρό εγώ τα 250 - 300 watt που είχα στον P4.
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 500W.απλα ειναι noname απο pc που ειχα αλλαξει psu.
benign Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, adok13 είπε καλησπερα, καθαρισα το pc μου και με την ευκαιρια αλλαξα και παστα. το προβλημα ειναι οτι τωρα το pc δεν ανοιγει. ξεκιναει το ανεμιστηρακι της cou για 2 δευτερολεπτα , σταματαει και μετα ξανα το ιδιο συνεχεια. Ηθελα να ρωτησω,πως το καθαρισες ,χρησιμοποιησες φυσητηρα? Γιατι μερικες φορες παει στατικος με λαθος καθαρισμο. Απο αυτα που διαβασα .μαλλον κατι επαθε η μητρικη σου,που εινα λογικο εφοσον ειναι πολυ παλια. Επισης,οταν παρεις την αλλη μητρικη να αλλαξεις και cpu cooler αν το τωρινο δεν εφαρμοζει ,για τον α η β λογο καλα και σφιχτα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από benign
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 φιλε μου νομιζω οτι τσαμπα 0αιδευομαι κ τελικα αυτο που λες πρεπει νσναι. πρεπει να χαλασε το motherboard μιας κ τοχβ κατι χρον8α. μου ειχε κανει κιαλλα κοληματα τωρα τελευταια κ νομιζαοτι ειναι το τροφοτικο.το κακο ειναι οτι 7α βρω δυσκολα motherboard me socket 1156.
3DJIN Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 φανταζομαι απο τα πρωτα που δοκιμασες θα ηταν να μπουταρεις με το συστημα πανω στο γραφειο σε κομματια και εκτος κουτιου ε?
adok13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, 3DJIN είπε φανταζομαι απο τα πρωτα που δοκιμασες θα ηταν να μπουταρεις με το συστημα πανω στο γραφειο σε κομματια και εκτος κουτιου ε? ναι φιλε.ετσι το εχω.μονο cpu πανω.
adok13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ---- Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από adok13
vsterg Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 πρόταση και για όσους έχουν αντίστοιχα προβλήματα. κανε ένα βιντεακι με το κινητό σου από κοντά την μητρική τον επεξεργαστή τα ποδαράκια τους πυκνωτές τα χαλαρά βύσματα που λες και τα εξαρτήματα και ανέβασε το εδώ μήπως και κάποιο έμπειρο μάτι δει κάτι που εσύ δεν αξιολογείς για να σε βοηθήσουμε.
adok13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ναι εχεις δικιο με το βιντεοπαντως για πυκνωτες κοιταξα απτη πρωτη φορα που ειχα προβλημα με το pc και δεν μου ανοιγε. θα δοκιμασω με ενα μεταχ. motherboard το απογευμα. το πιο πιθανο ειναι να τα φτυσε το motherboard ,το οποιο το εχω πολλα χρονια και μου ειχε κανει κατι κουλα. μια πεταγε μπλε οθονες και μετα δεν ανοιγε, μια δεν ανοιγε καθολου, και οταν αλλαζα τροφοδοτικο εστρωνε. αλλα μαλλον τυχαιο θαταν και πρεπει ναταν στα τελειωματα.θα δω το απογευμα. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από adok13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα