dpolal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, adok13 είπε φιλε μου ταχω κανει ολα αυτα.το μονο που προσεξα ειναι οτι το εναποδαρακι απο τη ψυκτρα της intel socket 1156 μαμισια ( τα ασπρα που χωνονται μεσα) ειναι χαλαρομενα με σποτελεσμα να παιζει το συγκεκριμενο ποδαρακι.υπαρχει περιπτωση να οφειλεται σε αυτο? αυριο θα παρω μιακαινουργια να δοκιμασω Χλωμό να φταίει η ψύκτρα. Κάνε μια ακόμα δοκιμή, βγάλε τον επεξεργαστή και με ένα μεγεθυντικό φακό ή με την κάμερα του κινητού (zoom) τσέκαρε αν τα ποδαράκια του socket επάνω στο μπόρντ φάινονται όλα ΙΣΙΑ. Με γυμνό μάτι νομίζεις ότι ακουμπάνε στο πλαστικό αλλά είναι στον αέρα όλα και στραβώνουν για πλάκα.
Crybal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Το χαλαρωμενο μου φαινεται περιεργο.Θα σου σπασω λιγω τα νευρα...😁 Πριν το κουμπώσεις το περιστρεφειςτο μαυρο στο πανω μερος του ποδαρακίου δεξιά....?!
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) μονο κ μονο απ τις ερωτησεις που κανει,δεν επρεπε καν να βαλει χερι.... τωρα ας κοιταξει να βρει καμια μτχ μητρικη αν θελει να κανει δουλεια Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από koolisk6 1 1
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 ναι ναι.το περισυρεφω.ξερωνατη κουμπονω καλα τη ψυκτρα. dopolal τα κοιταξα κ ταπινακια 11 λεπτά πριν, koolisk6 είπε μονο κ μονο απ τις ερωτησεις που κανει,δεν επρεπε καν να βαλει χερι.... τωρα ας κοιταξει να βρει καμια μτχ μητρικη αν θελει να κανει δουλεια μονο κ μονο απο την απαντηση που δινεις δεν επρεπε καν να υπαρχεις στο forum.
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, adok13 είπε μονο κ μονο απο την απαντηση που δινεις δεν επρεπε καν να υπαρχεις στο forum. αφου το χεις ξανακανει ρε αρχηγε 100 φορες, τι ρωτας π@π@ριες οτι "θ ανοιγει αμα δε παταει καλα η ψηκτρα?" καποια μ@λ@κια εκανες κ εκαψες μητρικη,τι να κανουμε τωρα δλδ? 1 1
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, koolisk6 είπε αφου το χεις ξανακανει ρε αρχηγε 100 φορες, τι ρωτας π@π@ριες οτι "θ ανοιγει αμα δε παταει καλα η ψηκτρα?" καποια μ@λ@κια εκανες κ εκαψες μητρικη,τι να κανουμε τωρα δλδ? χαλαρωσε ρε πολακη.αν δε θες να βοηθησεις η σου φαινονται μαλακιες αυτα που λεω επειδη ξερεις καλητερα απο μενα μπορεις να μην διαβαζεις αυτα που γραφω και να μην διαβαζω κ γω τις δικς σου μαλακιες. 1
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 πες απ την αρχη οτι ναι εισαι ασχετος κ δε καταλαβαινεις τι μπορει να εκανες, οχι οτι "το χεις κανει 100 φορες" κ "σιγα το δυσκολο" κ μετα ζητας βοηθεια στο forum...... 1 1
Pstathece Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Σε φόρουμ με κανόνες είμαστε. Φίλε koolisk6 μπορείς αν δεν θέλεις να διαβάζεις το νήμα και δεν έχεις να προσφέρεις κάποια ουσιαστική βοήθεια να φύγεις. Απ την αλλη φιλε adok13 θα ηταν κάλο να είχες ρωτήσει εδώ στο φόρουμ πριν ανοίξεις όλο το pc.
Crybal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) koolisk6 η φρασεολογία και ο τρόπος μου μαλλον δεν ειναι για forum Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Crybal
koolisk6 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 ok φευγω αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται
Pstathece Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, koolisk6 είπε ok φευγω αλλα καποια πραγματα πρεπει να λεγονται Δεν διαφωνώ. Απλα να λεγονται με τον σωστο τροπο.
Crybal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ειμαστε εδω για να βοηθαμε και να λύνουμε τα προβλήματα που εχει ο καθένας...ξερει δεν ξερει...ακομα κι αν εκανε βλακεια ή απλά ήταν ατυχος.Δεν βοηθαει σε κάτι να τον βριζουμε Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Crybal 2
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Έχεις συνδέσει το 8πινο του cpu? Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από DiaperCh@nger101 1
adok13 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) δεν 8pin γιατη cpu.μονο το 24πινο.θα δοκιμασω αυριο με νεο ανεμιστηρα. τη διαδικαδια την εχω κανει πολλες φορες,να αλλαξω παστα κ να αλλαξω κ cpu κ δεν ειχα προβλημα.φυσικα κ δεν ειμαι στο επιπεδο το δικο σας γιαυτομπηκα να ρωτησω.αλλα εχω ακουσει τοσο κραξιμο χωρις να μου εχει πει καποιος τι εκανα λαθος κ κραζετε.θα με εκανες να καταλαβω απο μονος μου οτι εκανα μαλακια αμα μου ελεγες τι εκανα λαθος. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από adok13
Pstathece Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 αν μπορεις να δοκιμασεις αλλη μητρικη ειναι το καλυτερο. Και μην μασάς μερικοι μπαίνουν εδω μεσα για να κραξουν και μονο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα