Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέει ότι το ισραηλ είναι πρώτο σε reaserch και development με δις $$ και θα μας φάνε αφού ήμαστε και οι πάτοι της ευρωπης (και οι πιο ηλίθιοι :P)

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, cp5120 είπε

Φυσικά, αν δεν το ξέρατε, το Ισραήλ ανήκει στην Ευρώπη.
http://uis.unesco.org/apps/visualisations/research-and-development-spending/

Και να μην ξεχνάμε: Ο ίδιος που κατασκεύασε τον πύραυλο που "μας" πήγε στο φεγγάρι, στην προηγούμενη ζωή του κατασκευάζε πυραύλους που έπεφταν στα κεφάλια των Βρετανών. Για να έλεγχουμε τον "θαυμασμό" μας...
Ό,τι και να κάνει το Ισραήλ, η μεταχείριση των Παλαιστινίων δεν "ξεπλένεται" με tech innovation κτλ.
Τουλάχιστον όχι για κάποιους (όσους έχουμε απομείνει) από εμάς...

το ιδιο το ενδιαφερον για την Ελλαδα να υπηρχε και τα προβληματα του ελληνισμου που εχει τραβηξει πολλα περισσοτερα απο ο,τι οι Παλαιστινιοι ,θα ηταν ευχης εργο μια νεα αρχη για αυτη την χωρα ....να σε ενημερωσω οτι ο παλαιστινιακος "αδερφος" λαος (ετσι δεν τον λετε εσεις που εχετε απομεινει?) την ιδια ωρα που συμπασχουμε μαζι τους στα προβληματα τους ,  αυτοι χαιρονται και επευφημουν για τους ομοθρησκους σελτζουκους που μας δημιουργουν προβληματα( θα ελεγα και την φραση που λενε για εμας αλλα θα πεσει Ban)....αυτα ειναι τα τελευταια νεα απο το μετωπο οταν ενα φεγγαρι προσφατα περασα για λιγο απο εκει !!!

Επεξ/σία από georgetsl
Δημοσ.
17 ώρες πριν, skiabox είπε

Περισσότερο ή λιγότερο από τον Μαδούρο και τον Κάστρο προς τους δικούς τους;

Ρωτάω μιας και έχουμε τους περισσότερους θαυμαστές των δύο αυτών τεράτων στη χώρα οπότε πολύ πιθανό να πέσω σε κάποιους και να μας λύσουν την απορία.

Στην καθημερινή το διάβασες αυτό ή στον νέο Αρκά;

• Like 1
Δημοσ.
3 hours ago, Αντικειμενικός said:

Δεν νομίζω να πολυχρειάζεται να πάει μέχρι εκεί. Και από κανένα new york times λογικά τα ίδια θα λένε. Ακόμα και άτομα τύπου John Oliver... Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για τον guardian.... Γενικά υπάρχουν τζιζ θέματα που τα δυτικά μέσα δεν έχουν και τρελή πολυφωνία... Και όχι δεν είναι επειδή είναι η αλήθεια.... Συνήθως η πιο σίγουρη οδός είναι .... follow the money

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αντικειμενικός είπε

Οχι.
Εσύ παίρνεις από κάπου γραμμή;
Λες να είναι τυχαίο που όσοι μου τη λένε έχουν ελάχιστα μηνύματα;
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, Billator είπε

Αυτό το ποσό της Ελλάδας μήπως είναι απλά η χρηματοδότηση των πανεπιστημίων; Αν σκεφτούμε τον αριθμό τους σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό μας είναι λογικό να έχουμε μεγάλο ποσοστό.

Όσα πανεπιστήμια/τμήματα/σχολές/εργαστήρια  είναι ενεργά  σε r&d είναι σχεδόν αποκλειστικά  από ιδιωτικές χρηματοδοτήσεις.

Ναι τα μισα ειναι απο πανεπιστημια νομιζω , τωρα εαν ειναι ιδιωτικα κεφαλαια στην ουσια δεν εχω ιδεα.

8 ώρες πριν, georgetsl είπε

το ιδιο το ενδιαφερον για την Ελλαδα να υπηρχε και τα προβληματα του ελληνισμου που εχει τραβηξει πολλα περισσοτερα απο ο,τι οι Παλαιστινιοι ,θα ηταν ευχης εργο μια νεα αρχη για αυτη την χωρα ....να σε ενημερωσω οτι ο παλαιστινιακος "αδερφος" λαος (ετσι δεν τον λετε εσεις που εχετε απομεινει?) την ιδια ωρα που συμπασχουμε μαζι τους στα προβληματα τους ,  αυτοι χαιρονται και επευφημουν για τους ομοθρησκους σελτζουκους που μας δημιουργουν προβληματα( θα ελεγα και την φραση που λενε για εμας αλλα θα πεσει Ban)....αυτα ειναι τα τελευταια νεα απο το μετωπο οταν ενα φεγγαρι προσφατα περασα για λιγο απο εκει !!!

Ε πες το βρε ανθρωπε......

Δημοσ.
2 hours ago, skiabox said:

Οχι.
Εσύ παίρνεις από κάπου γραμμή;
Λες να είναι τυχαίο που όσοι μου τη λένε έχουν ελάχιστα μηνύματα;
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Ναι, τα παίρνει από .... τον Σύριζα που ως γνωστόν είναι βαθύτατα αριστερός και κομμουνιστικός... Και μάλιστα τα παίρνει για να στην πει και σε τεχνολογικό forum γιατί ... θα επηρεάσει την κοινή γνώμη... Που ως γνωστόν είναι επίσης αριστερή. Ε ρε τι ακούμε...

1 hour ago, Capt.staros said:

Ε πες το βρε ανθρωπε......

Και εγώ τα ίδια πιστεύω... Μόνο τους όνειρο η μεγάλη Τουρκία...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...