maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Hi guys, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα κατά την επιστροφή ενός προϊόντος στην amazon μεσω τον ΕΛΤΑ. Περιγραφικά να σας πω ότι είχα θα επέστρεφα στηνν amazon μια οθόνη και ένα καλώδιο, ότι μου είχαν στείλει ακριβώς πριν 2 μέρες. Το θέμα είναι ότι τελικά στην amazon ναι μεν εφτασε το πακέτο, αλλα περιείχε μέσα μόνο το καλώδιο της οθόνης. Έχετε καμιά ιδέα αν μπορώ να κινηθω κάπως ώστε να δω τι έχει γίνει; ps:δεν μου έχει συμβεί κάποιο ανάλογο περιστατικό γι αυτό τα έχω λίγο χαμένα. Με την amazon έχω μιλήσει αλλα προφανώς οι ανθρωποι δεν μπορούν να κανουν κατι αφου τους ήρθε ελειπές το πακέτο. Σας ευχαριστώ πολυ,
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, maniac89 είπε Hi guys, αντιμετωπίζω ένα σοβαρό πρόβλημα κατά την επιστροφή ενός προϊόντος στην amazon μεσω τον ΕΛΤΑ. Περιγραφικά να σας πω ότι είχα θα επέστρεφα στηνν amazon μια οθόνη και ένα καλώδιο, ότι μου είχαν στείλει ακριβώς πριν 2 μέρες. Το θέμα είναι ότι τελικά στην amazon ναι μεν εφτασε το πακέτο, αλλα περιείχε μέσα μόνο το καλώδιο της οθόνης. Έχετε καμιά ιδέα αν μπορώ να κινηθω κάπως ώστε να δω τι έχει γίνει; ps:δεν μου έχει συμβεί κάποιο ανάλογο περιστατικό γι αυτό τα έχω λίγο χαμένα. Με την amazon έχω μιλήσει αλλα προφανώς οι ανθρωποι δεν μπορούν να κανουν κατι αφου τους ήρθε ελειπές το πακέτο. Σας ευχαριστώ πολυ, ηταν απλο πακετο, συστημενο, με ασφαλεια? παντως οι πληροφοριες ειναι εδω http://www.yme.gr/index.php?tid=69 Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 ηταν απλό πακέτο, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, maniac89 είπε ηταν απλό πακέτο, ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου παρε να τους ρωτησεις διοτι δεν καταλαβαινω τι γινεται με τα δεματα εξωτερικου, αυτα τα dts και ιστοριες μου φαινονται κινεζικα. εχεις κρατησει την αποδειξη? δες αμα αναγραφει βαρος. λογικα πρεπει να σου λεει βαρος και προορισμο (πχ αγγλια) Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε παρε να τους ρωτησεις διοτι δεν καταλαβαινω τι γινεται με τα δεματα εξωτερικου, αυτα τα dts και ιστοριες μου φαινονται κινεζικα. εχεις κρατησει την αποδειξη? δες αμα αναγραφει βαρος. λογικα πρεπει να σου λεει βαρος και προορισμο (πχ αγγλια) την έχω την απόδειξη, ναι βαρος λέει και προορισμός αγγλία. Η κοπέλα στην εξυπηρέτηση της amazon λεει οτι δεν μπορει να μας πει το βαρος του πακετου. Σκεφτομαι αν ειναι να παω στα ελτα και να τους πω με την αποδειξη, οτι εχω στειλει αυτο το πακετο που ειναι 3 κιλα στην amazon εφτασε μονο το καλώδιο. Και ας ερθουν αυτοι σε συνεννόηση να δουν τι εχει γίνει; Κατι παραπάνω από μεριάς μου μου φαίνεται αρκετά δύσκολο.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, maniac89 είπε την έχω την απόδειξη, ναι βαρος λέει και προορισμός αγγλία. Η κοπέλα στην εξυπηρέτηση της amazon λεει οτι δεν μπορει να μας πει το βαρος του πακετου. Σκεφτομαι αν ειναι να παω στα ελτα και να τους πω με την αποδειξη, οτι εχω στειλει αυτο το πακετο που ειναι 3 κιλα στην amazon εφτασε μονο το καλώδιο. Και ας ερθουν αυτοι σε συνεννόηση να δουν τι εχει γίνει; Κατι παραπάνω από μεριάς μου μου φαίνεται αρκετά δύσκολο. εφοσον εχεις την αποδειξη οτι το βαρος ειναι 3 κιλα και το μειλ οτι υπαρχουν ΜΟΝΟ καλωδια (αρα δεν το γεμισες πετρες πχ) τοτε εισαι καλυμενος. τωρα θελει υπομονη, κανε αιτηση αναζητησης και περιμενε
slk200gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Συστημενο επρεπε νατο στειλεις ,ποιο ακριβο αλλα τωρα δεν θα ειχες θεμα,καλη τυχη αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν θα βγάλεις ακρη 1
tz3s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Το εστειλες απο επιλογη σου χωρις tracker? Ή ειναι ετσι, το εστειλες με το χαρτι που σου εχει η αμαζον αν θες να επιστρεψεις το προιον?
haris013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Πλέον όλα έχουν τρακινγκ στα ΕΛΤΑ. Ειδικά τα δέματα στο εξωτερικό Δεν έχω ακούσει ποτέ να τα στέλνουν χωρίς τρακινγκ
maniac89 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, tz3s είπε Το εστειλες απο επιλογη σου χωρις tracker? Ή ειναι ετσι, το εστειλες με το χαρτι που σου εχει η αμαζον αν θες να επιστρεψεις το προιον? ναι, ακριβως αυτο που λες! Με το χαρτι της amazon. Επίσης και η απόδειξη του ΕΛΤΑ εχει πανω tracking Number και το τι περιεχει το δεμα. το θεμα για μενα είναι τι σημαίνει το tracking number, απο την στιγμή που εχει παραδωθεί κανονικά αλλά ελλειπές.
Mr_Terror Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Σε μια συσκευασια ειχες μεσα οθονη και καλωδιο? Φοβαμαι μηπως εχει μπει χερι στο πακετο, βουτηξανε την οθονη αφησανε το καλωδιο.
tz3s Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 32 λεπτά πριν, maniac89 είπε ναι, ακριβως αυτο που λες! Με το χαρτι της amazon. Επίσης και η απόδειξη του ΕΛΤΑ εχει πανω tracking Number και το τι περιεχει το δεμα. το θεμα για μενα είναι τι σημαίνει το tracking number, απο την στιγμή που εχει παραδωθεί κανονικά αλλά ελλειπές. Ενταξει απο την στιγμη που εσυ το παρεδωσες 3 κιλα, οπως σου ειπαν και οι απο πανω, δεν νομιζω να εχεις θεμα... Κρατας αποδειξη κτλ για την περιπτωση που χρειαστει να κανεις αμφισβητηση συναλλαγης
forgotten Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 τωρα τελευταια εχει πολυ περιεργες καταστασεις το αμαζον ,σε αποστολη καρτας γραφικων πχ παρελαβα αδειο κουτι ,ευτυχως το ανοιξα στο ταχυδρομειο και ετσι ημουν καλλυμενος , συνεργαζονται σε πολλες περιπτωσεις με εταιριες με πολυ κακη φημη οπως την astendia ,και την royal mail που εδω και καιρο εχει χαλασει σε untracked πακετα. 1
Razgriz Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Έμπλεξες πολύ φίλε μου... Από προσωπική εμπειρία θα σου πω να παίρνεις τηλ κάθε μέρα μέχρι να βρεις άκρη με κάποιον υπάλληλο που θέλει όντως να κάνει τη δουλειά του. Εξήγησε ότι το θέμα είναι δικό τους και να τα βρούνε με την/τις μεταφορική/ες. Επίσης ψάξε στο μετ για το μέιλ του CEO, στέλνουν πολλοί και έχει ομάδα που τα απαντάει. Εμένα μου είχαν απαντήσει όπως και σε πολλούς άλλους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα