vagmagg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα, η ταχύτητα του ιντερνετ μου είναι αυτή στην εικόνα(συνδεμένο το pc με καλώδιο ρούτερ)(24mbps). Ρώτησα την forthnet (στην οποία είμαι) και δεν περνάει γραμμή vdsl στην γειτονιά μου. Θέλω να τρέξω livestream στο youtube και όταν το ξεκινάω με αυτή την σύνδεση που έχω κολλάει ανά τακτά διαστήματα! Τι με συμβουλεύετε να κάνω?
slk200gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Θεωρητικα εχεις ιντερνετ πρακτικα δεν εχεις τιποτα,η fortnet σου λεει οτι τοση ειναι η ταχυτηα στην περιοχη?αν ναι βρες αλλον παροχο αν οχι προχοραμε σε αλλα πραγματα
vagmagg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Επικοινωνησα με την fortnet και μου είπε πως η γραμμή κάνει διακοπές(έχει κάνει 13 από το πρωί) να το παρακολουθήσω και εάν κάνει και άλλη να ξαναπάρω τηλέφωνο γιατι ίσως να χρειαστεί να αλλάξω τα καλώδια του ρούτερ.
slk200gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 @@ πες τους να ερθουν να δουν που κλειδωνει η ταχυτητα εξω απο το σπιτι που συνδεουν αυτοι τα καλωδια τους και παιρνεις εσυ ιντερνετ και μετα συνεχισουμε
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Αυτό είναι το κόλπο που κάνει πάγια η forthnet εδώ σου λένε άσε 2 μέρες να κάνουμε ότι μετράμε , μετά κλείνουμε τη βλάβη μη πληρώσουμε στον οτε , μετά αν επιμένει ίσως πάει για τεχνικό από βδομάδα , μήνα . Με τα πολλά θα μετρήσει στην εισαγωγή και θα φταίει η εσωτερική σου καλωδίωση , οριζόντια /κατακόρυφη κάτι θα βρει . Μέτα ο κύκλος πάλι από την αρχή , βάζουμε και ένα κλείδωμα στα μουλωχτά στη γραμμή να μη κάνει errors πάνω από 15 και γεια σας .
slk200gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Συτο θα πουνε γισυτο στην καταμετρηση να ειναι μπροστα οπως εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα