kolumvitis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Απλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δεν περνάω καλά που λέει και μια φίλη μου (διδακτορικό κάνω). Μου χει φορτώσει ο καθένας ότι δεν μπορεί να κάνει του στυλ α τότε θα λείπω κάνε το τάδε μάθημα α ναι κάνε και αυτό είναι για κάποιον άλλον και τ'άλλο και το παρ'άλλο. Πληρώνομαι από ένα πρόγραμμα μόνο που μας αφήνει καθυστερεί τις αμοιβές μας για 2-3 μήνες και είναι πρόβλημα αυτό όπως καταλαβαίνετε. Έχω φτάσει σε σημείο απλά να θέλω να μετράω αντίστροφα και να σβήνω τις μέρες μέχρι το καλοκαίρι αλλά φοβάμαι το νούμερο που θα δω. Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση; Εγώ αυτό που κάνω είναι να γράφω όλες μου τις εκκρεμότητες για την επόμενη μέρα σε ένα τετράδιο και να σβήνω τα πάντα από το κεφάλι μου μέχρι να επιστρέψω.
archer100 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Burn out λεγεται αυτο που εχεις: https://tvxs.gr/news/ygeia/ti-einai-burnout-kai-pos-tha-katalabete-oti-kapsate&dr=tvxsmrstvxs
The_Judas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σκέψου ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δουλεύουν καλοκαίρι/αργίες και δεν μπορούν καν να μετράνε μέρες 😄 Εχω έναν γνωστό που δουλεύει, κάνει διδακτορικό και έχει και οικογένεια. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από The_Judas
totem_lost Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Καλά εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έκανε διδακτορικό και να μην κόντεψε να τρελαθεί σε κάποια φάση. Γιατί δεν παίρνεις 3 εβδομάδες διακοπές να πας σε κανένα μέρος ήσυχο (πχ στη Γαύδο ή στο Θιβέτ) να ξεχάσεις μέχρι και το όνομά σου;
daPro Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δεν την παλεύω άλλο με την γυναίκα μου..να ανοίξω άλλο θέμα η είμαι εντάξει εδώ? 3
kolumvitis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, totem_lost είπε Καλά εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έκανε διδακτορικό και να μην κόντεψε να τρελαθεί σε κάποια φάση. Γιατί δεν παίρνεις 3 εβδομάδες διακοπές να πας σε κανένα μέρος ήσυχο (πχ στη Γαύδο ή στο Θιβέτ) να ξεχάσεις μέχρι και το όνομά σου; γιατί θα πάρω τα 3 αν ζητήσω κάτι τέτοιο απλά
t30 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!! 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε Απλά έχουν σπάσει τα νεύρα μου. Δεν περνάω καλά που λέει και μια φίλη μου (διδακτορικό κάνω). Μου χει φορτώσει ο καθένας ότι δεν μπορεί να κάνει του στυλ α τότε θα λείπω κάνε το τάδε μάθημα α ναι κάνε και αυτό είναι για κάποιον άλλον και τ'άλλο και το παρ'άλλο. Πληρώνομαι από ένα πρόγραμμα μόνο που μας αφήνει καθυστερεί τις αμοιβές μας για 2-3 μήνες και είναι πρόβλημα αυτό όπως καταλαβαίνετε. Έχω φτάσει σε σημείο απλά να θέλω να μετράω αντίστροφα και να σβήνω τις μέρες μέχρι το καλοκαίρι αλλά φοβάμαι το νούμερο που θα δω. Είχε κανείς παρόμοια κατάσταση; Εγώ αυτό που κάνω είναι να γράφω όλες μου τις εκκρεμότητες για την επόμενη μέρα σε ένα τετράδιο και να σβήνω τα πάντα από το κεφάλι μου μέχρι να επιστρέψω. ΓΝΩΣΤΟ ΧΟΣΕ!!! ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ
g_alkis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Που να βγεις και να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα 2
skiabox Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, g_alkis είπε Που να βγεις και να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα Καλά αυτός θέλει και τα παθαίνει κιόλας.
kolumvitis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, g_alkis είπε Που να βγεις και να δουλεψεις στον ιδιωτικο τομεα Το διδακτορικό μπορεί να είναι απείρως χειρότερο από μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, ιδίως αν είναι σε επιστήμες υγείας. 1
forgotten Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 διδακτορικες σπουδες ? πλανο για μετα εκανες? αν εισαι σε φιλοσοφικη σχολη λυπαμαι αλλα το διδακτορικο στον ιδιωτικο τομεα δεν θα εχει καμια εφαρμογη ,και εαν δεν εχεις τις ακρες και διασυνδεσεις στα πανεπιστημια θα μεινεις εκτος. για αυτο που λες οτι εχεις ωφειλεται ισως οτι δεν εκανες ενα διαλειμα μεταξυ των σπουδων πχ εγω τελειωσα το πρωτο πτυχιο εκανα 2 χρονια χωρις σπουδες χωρις κατι αλλο μετα εκανα το δευτερο πτυχιο και τωρα κανω μεταπτυχιακο σε συναφη τομεα με την τωρα εργασια μου . εφοσν ομως εισαι πλεον σε διδακτορικο προτεινω να κανεις ενα διαλειμα και αναζητηση της αγορας εργασιας για ενα πλανο μετεπειτα . Αν δεν σε ευχαριστει το διδακτορικο σου ή δεν εχει μελλον τοτε πηγαν στραφι τα χρονια του....
g_alkis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, kolumvitis είπε Το διδακτορικό μπορεί να είναι απείρως χειρότερο από μια δουλειά στον ιδιωτικό τομέα, ιδίως αν είναι σε επιστήμες υγείας. Καλό
The_Judas Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, daPro είπε Δεν την παλεύω άλλο με την γυναίκα μου..να ανοίξω άλλο θέμα η είμαι εντάξει εδώ? δεν συγκρίνεται η δυσκολία του διδακτορικού με μια γυναίκα.
kolumvitis Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, g_alkis είπε Καλό Δεν είναι υποχρεωτικό να ξέρεις τις απαιτήσεις ενός διδακτορικού, αλλά μη νομίζεις ότι είσαι φοιτητής όπως στο πτυχίο ή ακόμα και το μαστερ. Ατέλειωτα ωράρια, συνεχές τρέξιμο. Επίσης είμαι και απλήρωτος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις