Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, bromiaris είπε Φυσικά και έχει Yaris hybrid του 2018 H έκδοση Active έχει: Μονόχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών LCD Δεν σε καταλαβαίνω, ο φίλος στο τελευταίο του post ισχυρίστηκε πως ΔΕΝ έχει τέτοια οθόνη... Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Joshua21
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Και πως εξηγείς τότε τον ισχυρισμό του φίλου ότι το αυτοκίνητο του ΔΕΝ έχει τέτοια οθόνη? Προφανώς και εννοεί ότι δεν έχει την έγχρωμη οθόνη που του έδειξες… Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα τους…. *Οι φωτογραφίες είναι από το Auris. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από bromiaris
Nickokin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Από ότι καταλαβαίνω έχει μάλλον αυτά αλλά το ζήτημα είναι ότι αυτά ανήκουν στην έκδοση cool ή live που δεν βγαίνουν hybrid 
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Nickokin είπε Από ότι καταλαβαίνω έχει μάλλον αυτά αλλά το ζήτημα είναι ότι αυτά ανήκουν στην έκδοση cool ή live που δεν βγαίνουν hybrid Μα λέμε ότι η έκδοση Active που βγαίνει και με Υβριδικό έχει την απλή LCD οθόνη…
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, bromiaris είπε Προφανώς και εννοεί ότι δεν έχει την έγχρωμη οθόνη που του έδηξες… Πιστεύω ότι καταλαβαίνεις την διαφορά ανάμεσα τους…. *Οι φωτογραφίες είναι από το Auris. Τη διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών που μου δείχνεις την καταλαβαίνω, εσύ όμως καταλαβαίνεις πως εδώ μιλάμε για yaris και όχι για auris?
Nickokin Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, bromiaris είπε Μα λέμε ότι η έκδοση Active που βγαίνει και με Υβριδικό έχει την απλή LCD οθόνη… Έχεις δίκιο έτσι πρέπει να είναι του topic starter https://www.car.gr/20256802-toyota-yaris-hsd-active 1
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τη διαφορά μεταξύ των φωτογραφιών που μου δείχνεις την καταλαβαίνω, εσύ όμως καταλαβαίνεις πως εδώ μιλάμε για yaris και όχι για auris? Α καλά… Οι φωτογραφίες που σου έδειξα φίλε μου, είναι ενδεικτικές… Το ίδιο είναι και στο yaris, το σχήμα αλλάζει… μην φοβάσαι… Απλά δεν θα καθίσω να ψάχνω όλη την ώρα φωτογραφίες για να σε κάνω να κατανοήσεις ότι η υβριδική έκδοση βγαίνει και χωρίς την έγχρωμη οθόνη TFT 4.2 πολλαπλών λειτουργιών…
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, bromiaris είπε Α καλά… Οι φωτογραφίες που σου έδειξα φίλε μου, είναι ενδεικτικές… Το ίδιο είναι και στο yaris, το σχήμα αλλάζει… μην φοβάσαι… Απλά δεν θα καθίσω να ψάχνω όλη την ώρα φωτογραφίες για να σε κάνω να κατανοήσεις ότι η υβριδική έκδοση βγαίνει και χωρίς την έγχρωμη οθόνη TFT 4.2 πολλαπλών λειτουργιών… Άλλο το ενδεικτικές και άλλο το άσχετες, έχει διαφορά. Επίσης καλό θα ήταν να μην κάνεις ισχυρισμούς αν δεν μπορείς - ή έστω αν "βαριέσαι" - να τους τεκμηριώσεις. Η υβριδική έκδοση πάντως μέχρι το 2017 είχε απλή μονόχρωμη LCD οθόνη στο καντράν, και ήταν κάπως έτσι: https://i.ebayimg.com/images/g/A0UAAOSw9mpaKAgG/s-l1600.jpg https://www.ebay.co.uk/itm/TOYOTA-YARIS-1-5-HYBRID-2014-2017-SPEEDOMETER-INSTRUMENT-CLUSTER-/272904340022 Από το 2018 βγαίνουν με αυτή που έδειξα και παραπάνω: https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201703/2017-toyota-yaris-br-10.jpg
vasilissouvlaki Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, Nickokin είπε Έχεις δίκιο έτσι πρέπει να είναι του topic starter https://www.car.gr/20256802-toyota-yaris-hsd-active Ακριβός αυτό έχω. 1
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, Nickokin είπε Έχεις δίκιο έτσι πρέπει να είναι του topic starter https://www.car.gr/20256802-toyota-yaris-hsd-active Αυτό πάντως για 2014-2017 μου μοιάζει.
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Από το 2018 βγαίνουν με αυτή που έδειξα και παραπάνω: https://pictures.topspeed.com/IMG/jpg/201703/2017-toyota-yaris-br-10.jpg Έχεις δίκιο.. εσύ γνωρίζεις καλύτερα και από την ιδία την Toyota… 4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Αυτό πάντως για 2014-2017 μου μοιάζει. Τώρα πλάκα μας κάνεις? Είναι αυτό το παλιό facelift????????? Μάλλον δεν έχεις ιδέα από Yaris… 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Επίσης καλό θα ήταν να μην κάνεις ισχυρισμούς αν δεν μπορείς - ή έστω αν "βαριέσαι" - να τους τεκμηριώσεις. Α καλά… Τι περισσότερο να τεκμηριώσω από το να σου δείξω το τι λέει η επίσημη TOYOTA?????? Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι δεν έχεις δίκιο… Μην συνεχίζεις να αμφισβητείς την πραγματικότητα, γιατί εκτίθεσαι ακόμη περισσότερο… 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Επειδή δεν έχει την έγχρωμη 4.2 είναι απίθανο να βρει οικονομικό τρόπο να 1. Αγοράσει 7αρα , 2. Να αγοράσει ότι εγκεφαλακι λείπει για να την οδηγήσει 3. Να βρει τροπο να του περάσουν όλη την απαρατήρητη κωδικοποίηση. 100000% θα βγει ποιο οικονομικά να το πουλήσει και να πάρει ένα καινούργιο που έχει τα παραπάνω. (Αυτά τα μπιχλιμπίδια πλέον πρέπει να αγοράζονται εργοστασιακα)
Joshua21 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Έχεις δίκιο.. εσύ γνωρίζεις καλύτερα και από την ιδία την Toyota… Τώρα πλάκα μας κάνεις? Είναι αυτό το παλιό facelift????????? Μάλλον δεν έχεις ιδέα από Yaris… Α καλά… Τι περισσότερο να τεκμηριώσω από το να σου δείξω το τι λέει η επίσημη TOYOTA?????? Δεν είναι κακό να παραδεχτείς ότι δεν έχεις δίκιο… Μην συνεχίζεις να αμφισβητείς την πραγματικότητα, γιατί εκτίθεσαι ακόμη περισσότερο… Έχεις κολλήσει με το "Μονόχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών" που βλέπεις στο site, που δεν ξέρω καν τι αφορά. Ίσως εννοεί την απλή οθόνη που μπαίνει στο κέντρο του ταμπλό εκεί ακριβώς που μπαίνει η οθόνη αφής στα ακριβότερα μοντέλα. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, τι σημαίνει "παλιό facelift"? Η τελευταία γενιά yaris ένα facelift έχει υποστεί το 2014, από τότε έως σήμερα η μούρη είναι σαν το λευκό που δείχνεις, από το 2011 ως το 2014 ήταν έτσι: https://preview.netcarshow.com/Toyota-Yaris_Hybrid-2013-1600-13.jpg Η αλλαγή στο καντράν - δλδ η προσθήκη της έγχρωμης οθόνης 4,2' - κάπου στο τέλος 2017 ΔΕΝ ήταν facelift.
bromiaris Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Έχεις κολλήσει με το "Μονόχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών" που βλέπεις στο site, που δεν ξέρω καν τι αφορά. Ίσως εννοεί την απλή οθόνη που μπαίνει στο κέντρο του ταμπλό εκεί ακριβώς που μπαίνει η οθόνη αφής στα ακριβότερα μοντέλα. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις, τι σημαίνει "παλιό facelift"? Η τελευταία γενιά yaris ένα facelift έχει υποστεί το 2014, από τότε έως σήμερα η μούρη είναι σαν το λευκό που δείχνεις, από το 2011 ως το 2014 ήταν έτσι: Ρε μάστορα εγώ έχω κολλήσει ή εσύ προφανώς δεν γνωρίζεις από yaris… Πάμε πάλι μπας και το καταλάβεις… Ο φίλος έχει την υβριδική έκδοση Active 2018… οκ? Αυτή η έκδοση Active που λες, σύμφωνα με τον φίλο και το σημαντικότερο σύμφωνα με τον κατασκευαστή του αυτοκινήτου, την TOYOTA, έχει την παρακάτω οθόνη στο καντράν… Η επίσημη TOYOTA που λες, αυτή την ριμάδα οθόνη στο ταχύμετρο την ονομάζει επίσημα «Μονόχρωμη οθόνη πολλαπλών πληροφοριών LCD» και ΔΕΝ είναι εφοδιασμένο με την οθόνη που βλακωδώς επιμένεις… Επίσης ο φίλος σου δείχνει πιο αυτοκίνητο έχει και τον βγάζεις τρελό ή ψεύτη γιατί βλακωδώς επιμένεις ότι είναι παλαιότερο μοντέλο και όχι μοντέλο του 2018 που αγόρασε… και συγκεκριμένα έγραψες «Αυτό πάντως για 2014-2017 μου μοιάζει.» *Στην φωτογραφία που ανέβασα βλέπεις τι καντράν έχει η υβριδική έκδοση Active όπως είναι του φίλου.. το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει και 7άρα οθόνη, αλλά μας είναι αδιάφορο. **Σου το ξανά είπα. Δεν είναι κακό να πεις ότι έκανες λάθος… Θα δεις ότι θα σε λυτρώσει… Δοκίμασε το… Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από bromiaris
NikosKallithea Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 1. Θέλει κωδικοποίηση 2. Πρέπει να γνωρίζεις τον κωδικό του εργοστασιου 3. Μπορεί να χρειαστεί αλλαγή του canbus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα