logica1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Ειχα χρησιμοποιησει την προσφορα απο Barkleys uk. Σε λιγες μερες μου λήγει. Πηγα να ψαχτω για ανανεωση αλλα σταματησε η συνεργασια με την Barkleys. Και τωρα δεν εχω ιδεα απο που να ανανεώσω. Εχει κανεις καμμια προσφορα υποψην; εχω το total security. Ομως αποτι διαβαζω κ με το internet security μθα χαρα θα ειμαι. Επισης βλεπω υπαρχει κ το free antivirus. Και εχω μπερδευτεί δεν ξερω τι να κανω. Γιατι ειχα κ 3 αδειες 2 για pc κ μια για android γθα το κινητο της μητερας μου. Να τα ξηλωσω ολα κ να μεινω με το free+ win7 firewall? Η να βρω μια καλη προσφορα για internet security? Εχετε καποια κατα νου; σε 5 μερες ληγει η αδεια μου
isay Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Παιζει ακομα η προσφορα για 3 άδειες KIS με ανανεώσεις για 2 χρόνια, με μονη διαφορά οτι η τιμή ανέβηκε στα 16AUD, δηλαδή καπου 11 ευρω. Είναι μονο για windows εγκατάστασεις 1
logica1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 για Android εκτος απο PC μονο το TOTAL SECURITY διαθετει? το KIS ειναι μονο για Windows? η υπαρχει καποιο πακετο KIS που να εχει ΚΑΙ για android? Την προσφορα την ειδα ναι αλλα νομιζα πως εχει σταματησει επειδη εχει κλειδωθει το θεμα. Επισης υπαρχει καποιο προβλημα επειδη ειναι για Αυστραλια? Εννοω οτι οκ θα χρειαστω καποιο vpn για την εγκατασταση. Στην πορεια και σε βαθος χρονου μηπως συναντησω καποιο προβλημα? Και μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος. το Kaspersky Free antivirus λεει τιποτα? Θα μπορουσα να μεινω σε αυτο? τι διαφορες εχει απο το KIS εκτος απο το firewall? Το firewall των windows 7 το μαμησιο λεει τιποτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα