Tsakalos! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Τα τελευταια 3 χρονια, λογω εργασιας , χρειαζομαι 3 τηλεφωνικα νουμερα. Σαν κυριο τηλεφωνο εχω ενα iphone 6s και σαν δευτερευον εχω δοκιμασει πολλα δικαρτα τηλεφωνα, σχετικα χαμηλης τιμης, τα οποια ετσι για αλλαγη και για δοκιμη τα αλλαζω καθε 3-4 μηνες. Τα πουλαω κ αγοραζω κατι αλλο.. τα τηλεφωνα που εχω δοκιμασει ειναι τα εξης: redmi note 2, redmi 3 , redmi note 4 , xiaomi max 2 , xiaomi note 5 , nokia 3 dual sim, και αυτη την στιγμη εχω ενα redmi 4a.. Το προβλημα που ειχα σε ΟΛΑ τα xiaomi , και ΔΕΝ το χα στο Nokia 3, ειναι οτι μερικες φορες, σε εντελως τυχαιες στιγμες χανεται η sim 2. Δηλαση εκει που το τηλεφωνο λειτουργει μια χαρα και εχει σημα κ στις δυο σιμ κανονικα, οποτε τους καπνισει σταματα να βλεπει την δευτερη σιμ. Βαζοντας το τηλ σε flight mode δεν εφερνε κανενα αποτελεσμα, παρα μονο με restart. Μονο το xiaomi note 5 το εκανε ποιο σπανια, δηλαδη στο 4 μηνο που το ειχα το κανε 2-3 φορες. Καποια τηλ μου το καναν μια φορα τον μηνα , αλλα καθε 3-4 μερες. Κανενα αλλο προβλημα.. και μου το κανε με διαφορετικες sims , και απο wind και με vodafone. Πριν ενα μηνα, ενας ηλικιωμενος φιλος μου αγορασε ενα mi max 2 γιατι εχει προβλημα με τα ματια κ χρειαζεται μεγαλη οθονη, και μεσα σε εναν μηνα του το κανε και εκεινου μια φορα ηδη! Το ιδιο η γυναικα μου με redmi 3 για 2 χρονια και με redmi 5 για 6 μηνες τωρα, μια στον μηνα θα της το κανει... Χαζευοντας στο ιντερνετ βρηκα σε ξενα φορουμς οτι αρκετοι εχουν αυτο το προβλημα. Εχει καποιος παρομοιο προβλημα; Τεινω να πιστεψω οτι ειναι γενικο προβλημα των xiaomi και εχω ξενερωσει παρα πολυ.
saruman123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει τύχει γιατί χρησιμοποιώ την μία από τις δύο. Στο redmi note 4 επειδή είχα nano sim την είχα στην δεύτερη slot για πάρα πολύ χρονικό διάστημα και δεν είχα θέμα. Ενδέχεται αυτό που λες να παίζει όταν έχει δύο sim.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Είχα redmi note 2, 3, mi note 3, mi 6, mi mix, mi mix 2 και είχα πάντα δύο κάρτες. Δεν το έχω παρατηρήσει ποτέ σε περιοχή που έχει σήμα. Πιστεύω πως είναι από την κάρτα και από την δομή του Sim tray. Ίσως η νοκια έχει διαφορετική μηχανική και να μην είχε πρόβλημα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Μακιαβέλλι
Tsakalos! Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 πολυ περιεργο...δεν χανει απλα το σημα, σταματαει να βλεπει την sim...
alkis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δεν ειχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. αν το κανει σε συγκεκριμένη sim, πηγαινε να την αλλάξεις. Επισης ισως να μην πιανει σημα και να χανεται οποτε βαλε τη σιμ που χανεται μονιμα σε 2g δικτυο.
Tsakalos! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, alkis13 είπε Δεν ειχα ποτέ αυτό το πρόβλημα. αν το κανει σε συγκεκριμένη sim, πηγαινε να την αλλάξεις. Επισης ισως να μην πιανει σημα και να χανεται οποτε βαλε τη σιμ που χανεται μονιμα σε 2g δικτυο. Αλλοιμονο αν χανετε το σημα και παβει να βλεπει την sim.. απο την αλλη εχω δοκιμασει διαφορες sim... μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση, πως κατα συνθηκας, καποια τηλ εχουν "προβλημα"... πως πχ λεμε οτι αναλογα την cpu υπαρχουν ακποια εξτρα χαρακτηριστικα και καποια οχι.. ε κατι τετοιο...
alkis13 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 19 λεπτά πριν, Tsakalos! είπε Αλλοιμονο αν χανετε το σημα και παβει να βλεπει την sim.. απο την αλλη εχω δοκιμασει διαφορες sim... μου εχει δημιουργηθει η εντυπωση, πως κατα συνθηκας, καποια τηλ εχουν "προβλημα"... πως πχ λεμε οτι αναλογα την cpu υπαρχουν ακποια εξτρα χαρακτηριστικα και καποια οχι.. ε κατι τετοιο... Κοιτα, αυτο που λες μιυ συνεβαινε χρονια με τη vodafone, οπου καθε 3 και λιγο ελεγε welcome to vodafone, αλλα ηταν σε διαφορες συσκευες και προφανως φταιει το μη ικανοποιητικό δικτυο του παροχου. Εχω παρατηρησει δε, οτι απο τη στιγμη που κλειδωσα τη vodafone σε αλλη κεραια (2g-3g) δεν το εμφανιζει τοσο συχνα. Οπως οτι και σε μακρινές διαδρομες, η κλήση μεσω vodafone κοβοταν, και μεσω cosmote ποτέ. Λογικά κατα την αλλαγη απο κεραια σε κεραια κατι γινοταν. Τα δικτυα vodafone και wind, νομιζω εχουν παρόμοια κάλυψη, και πολυ πιθανο το προβλημα σου να ειναι οι παροχοι και οχι τα κινητα. Δοκιμασε σε μια συσκευη να βαλεις 2 καρτες whats up (τις δινουν δωρο μου και που σε τιποτα stand στο δρομο), και βαλε της σε ενα κινητο που σου παρουσιαζε αυτο το προβλημα. Πολυ πιθανο να μην στο παρουσιασει.
Tsakalos! Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Ξανα λεω, ΧΑΝΕΤΑΙ η sim. ΟΧΙ το σημα... αν δεν κανω ρεσταρτ δεν ξανα εμφανιζεται η σιμ... Δεν ειναι η ιδια περιπτωση φιλε μου.
gia_nnis Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΚΥΡΟ Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από gia_nnis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα