elpaso1 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Εχω την τελευταια εκδοση των windows 10 και προσπαθω να καλιμπαρω την οθονη με το συγκεκριμενο προγραμμα. Το θεμα ειναι οτι οταν παω να αλλαξω profile, δλδ οταν κανω load, γινεται reset στο αρχικο προφιλ και χανω ο,τι ρυθμισεις εχω κανει στα προηγουμενα. Δλδ ολα τα προφιλ επανερχονται στο κανονικο. Διαβασα αρκετα αρθρα και λυσεις, αλλα ακρη δεν εβγαλα! Δεν ξερω αν φταιει οτι το συγκεκριμενο προγραμμα μπορει να μην λειτουργει καλα στα windows 10 με το τελευταιο update; Επισης βαζω 2 φωτογραφιες μηπως εχω κανει κατι εγω λαθος στις ρυθμισεις.. Αυτες που βαζω τωρα ειναι οι αλλαγμενες. Δλδ κανονικα ειχε προφιλ απο την dell Οθονη εκει που λεει <profiles associated with this device> και τωρα δεν εχει τπτ. Οπως και με το task, ηταν enabled στην αρχη τα triggers. Αλλα καμια διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στην εικονα του task scheduLer φαινεται απενεργοποιημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 4 hours ago, Crybal said: Στην εικονα του task scheduLer φαινεται απενεργοποιημενο. Και ενεργοποιημενο και απανεργοποιημενο τα ιδια κανει! Μπορει καποιος να κατεβασει το προγραμμα και να μου πει αν δουλευει σωστα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις ιδιότητες το task το δοκιμασες run with highest privileges? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpaso1 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Τα trigger τα αφηνω disabled; Μπορεις να κατεβασεις το προγραμμα να δεις αν λειτουργει; Βασικα καποιος που εχει windows 10 με το τελευταιο update! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα