Raddion01 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Και από κινητό μπορείς, αρκεί να θυμάσαι τα log in credentials
Raddion01 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Επίσης κάτι περίεργο. Πριν ένα μήνα είχα διαθέσιμο 50αρι από τη wind στην περιοχή μου. Πλέον μόνο 24αρι. Τι φάση;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Η Wind πάντα έτσι κάνει εδώ και αρκετά χρόνια.
Raddion01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μίλησα με τη Wind και τους εξήγησα ότι πριν από 2-2μιση εβδομάδες, είχε γίνει ταυτόχρονος έλεγχος διαθεσιμότητας σε 2 διευθύνσεις, με 600 το πολύ μέτρα απόσταση μεταξύ τους. Και στις δύο διευθύνσεις είχαμε μόνο 24άρι ίντερνετ διαθέσιμο. Με πρόσφατο έλεγχο (προχθές) στη διέυθυνσή μου έχω ακόμα 24άρι ενώ στην άλλη έχουν μέχρι 200. Λέω, μάλλον με κοροϊδεύουν. Τους πήρα και τους είπα ότι είχα κάνει πριν 1μιση μήνα αίτηση για 50άρι σύνδεση αλλά την είχα ακυρώσει κλπ κλπ. Πλέον το 50άρι δεν είναι διαθέσιμο και τους ρώτησα γιατί, καθώς και γιατί σε μερικά τετράγωνα πιο πάνω έχουν διαθέσιμο μέχρι 200 και εγώ όχι. Κοίταξαν στο σύστημά τους και μου είπαν ότι για κάποιο λόγο, παρόλο που έχω καμπίνα στα 30 το πολύ μέτρα, δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε 50άρι και δεν ευθύνεται το ότι δεν υπάρχει θέση. Επειδή δεν είχα μείνει ικανοποιημένος από αυτά που μου είχαν πει οι τεχνικοί του ΟΤΕ (και αυτός που ήρθε να κάνει έλεγχο στην καμπίνα και ο άλλος στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση), αποφάσισα να καλέσω ξανά και να ζητήσω διευκρινίσεις από κάποιον τεχνικό ως προς κάποια θέματα. Του εξήγησα ότι είχε σταλεί τεχνικός από τον ΟΤΕ και έκανε μετρήσεις στην καμπίνα, όπου μέτρησε ταχύτητες 49.8. Στη συνέχεια, ήρθε μέχρι το σπίτι, όπου και κοίταξε τον πίνακα, χωρίς να μου πει βέβαια τι ταχύτητες μέτρησε (δεν ξέρω καν άμα κοίταξε). Του είπα ότι το μόνο που μου είχε πει σχετικά με τον «έλεγχο» που έκανε στο σπίτι, ήταν ότι "δεν υπάρχει διαθέσιμη θέση στον πίνακα για να με συνδέσει και ότι η μόνη λύση είναι να κάνω τράμπα με κάποιον άλλον, να δηλώσουμε και οι δύο βλάβη και μετά να γίνουν αλλαγές στην καμπίνα κλπ". Μου είπε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατο, καθώς αν ΔΕΝ είχα θέση στον πίνακα, δε θα είχα ούτε σταθερό ούτε ίντερνετ. Εν τέλει, καταλήξαμε στο να καταχωρήσουμε βλάβη και να γίνει έλεγχος εντός σπιτιού στον πίνακα, για να δούμε τι ταχύτητες πιάνει και αν είναι εσωτερικό το πρόβλημα ή όχι. Αν όχι, θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι μπορούν. Έχω απόσταση 600 μέτρα από την καμπίνα, οπότε λογικό να υπάρχουν κάποιες απώλειες, αλλά τόσο πολύ; Στην περίπτωση που δεν είναι θέμα η εσωτερική καλωδίωση, αν γίνει ξανά διαθέσιμο το 50άρι της Wind, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αλλάξω πάροχο. Τουλάχιστον θα έχω ταχύτητες πιο κοντά στις ονομαστικές. Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Raddion01
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Σίγουρα είσαι συνδεδεμένος με την καμπίνα που βρίσκεται 600 μέτρα μακριά; Όταν ξεκίνησες το θέμα έκανες μια αναφορά για μια καμπίνα της Wind η οποία βρίσκεται στα 10 μέτρα μακριά. Μάλλον όταν έρθει ο τεχνικός θα δει εκείνος που είσαι συνδεδεμένος και θα ξέρει τότε. Στον πίνακα του σπιτιού θα γράφει κάτι νούμερα, εκείνα που είναι 3 μαζί είναι ο αριθμός της καμπίνας που πάει ο χαλκός του σπιτιού, ίσως και όλου του τετράγωνου.
Raddion01 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Η καμπίνα του ΟΤΕ είναι στα 600 μέτρα, η καμπίνα της Wind είναι στα 30
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 3 hours ago, Raddion01 said: Η καμπίνα του ΟΤΕ είναι στα 600 μέτρα, η καμπίνα της Wind είναι στα 30 H καμπίνα του ΟΤΕ είναι καινούριου τύπου ή παλιού?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Περιοχή? Σπάνιο να υπάρχουν 2 παρόχων ΚΑΦΑΟ στην ίδια.
Raddion01 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Αιγάλεω. Πλέον η wind έχει γεμίσει το Αιγάλεω με καμπίνες και ο ΟΤΕ έχει γύρω στις 5 το πολύ.
bvb7 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Τα ιδια κι εδω με σχεδον ιδιο θεμα απο 30 σε 50 vdsl, εκανα καταγγελια δεν βγαζω ακρη
pogchamp Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Ρε παιδιά δεν θέλει και πολύ σκέψη νομίζω. Αν είχες πληρώσει για 30αρα και δεν έπιανες 30 ακριβώς, ε και σε συμβόλαιο με 50αρα μην αναμένεις να πιάσεις παραπάνω. Εδώ καλά καλά 30 δεν έπιανες.
Raddion01 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δεν είχα απαίτηση να πιάνω 30 ακριβώς. Αλλά όχι από εκεί που είχα 25/30 να πιάνω 27/50. Έλεος
Raddion01 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν θα στείλουν τεχνικό να ελέγξει τον πίνακα της πολυκατοικίας. Δεν έχουν επικοινωνήσει. Μπαίνω και βλέπω ότι έχουν αλλάξει το Up Data Path σε Interleaved ενώ ήταν Fast με τη δικαιολογία ότι θα έχω καλύτερη ροή στο Ίντερνετ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ πια;;;;
pogchamp Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Στις 20/3/2019 στις 4:56 ΜΜ, Raddion01 είπε Τους πήρα τηλέφωνο, μου είπαν θα στείλουν τεχνικό να ελέγξει τον πίνακα της πολυκατοικίας. Δεν έχουν επικοινωνήσει. Μπαίνω και βλέπω ότι έχουν αλλάξει το Up Data Path σε Interleaved ενώ ήταν Fast με τη δικαιολογία ότι θα έχω καλύτερη ροή στο Ίντερνετ. ΤΙ ΣΚΑΤΑ πια;;;; Αυτό το έκαναν και σε εμένα... Ξαφνικά μου χάθηκαν από το πουθενά 2 MBps, τους πήρα τηλ, λένε θα το δουν, και χωρίς να μου πουν τπτ απλά το κάνανε interleaved από fast και θεώρησαν πως ήταν επιτυχής η διόρθωση. Μαλάκες δεν θα βγάλεις άκρη. Όσο γι'αυτό που λες δεν είχες απαίτηση να πιάνεις 30 ακριβώς... Στο ξαναλέω γιατί δεν το κατάλαβες μάλλον. Άμα δεν πιάνεις σε vdsl 30, 30 στα 30 ξέχνα το 50αρι. Σημαίνει ότι έχεις αρκετές απώλειες από εκεί που αρχίζει (ΑΚ/καμπίνα) μέχρι την πρίζα του σπιτιού σου. Το ότι στο έκαναν προφιλ για 50αρα δεν σημαίνει ότι άλλαξε απαραίτητα η διαδρομή... Αυτά με απλή λογική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα