Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagelisda είπε

Ακριβώς εκεί για την ακρίβεια .

Εκτός αν μοιράζεις Disney players

τι εννοεις ρε συ. Μια απλη εφαρμογη είναι, θα πηγαινεις στο αντιστοιχο store της τηλεορασης και θα την ενεργοποιεις. Οποιες τηλεορασεις υποστηριζουν netflix, θα υποστηρίζουν και την disney. 

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, xavier said:

τι εννοεις ρε συ. Μια απλη εφαρμογη είναι, θα πηγαινεις στο αντιστοιχο store της τηλεορασης και θα την ενεργοποιεις. Οποιες τηλεορασεις υποστηριζουν netflix, θα υποστηρίζουν και την disney. 

Ναι αλλά θέλουμε και ξεχωριστό κουμπί-shortcut στο τηλεκοντρόλ, σαν αυτό του Netflix. Θα ψάχνουμε χειροκίνητα στις εφαρμογές κάθε φορά? 😛 

Δημοσ.

Αντε να το δουμε και αυτο. Οσο περισσοτερες επιλογες τοσο το καλυτερο. Υποτιτλους σε ξενες ταινιες και μεταγλωτισμενα τα ξενα παιδικα για τα παιδια. Ποτε μεταγλωτισμενες ξενες ταινιες. Σκεφτειτε το terminator με ελληνικη φωνη. Αθλιο απλα. Αυτο που κανουν οι Γερμανοι Τουρκοι ειναι οτι χειροτερο.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Arkin είπε

Αντε να το δουμε και αυτο. Οσο περισσοτερες επιλογες τοσο το καλυτερο. Υποτιτλους σε ξενες ταινιες και μεταγλωτισμενα τα ξενα παιδικα για τα παιδια. Ποτε μεταγλωτισμενες ξενες ταινιες. Σκεφτειτε το terminator με ελληνικη φωνη. Αθλιο απλα. Αυτο που κανουν οι Γερμανοι Τουρκοι ειναι οτι χειροτερο.

Μην  το λες γιατι θα σπασει το υλικο σε δεκα μεριες και θα πρεπει να πληρωνεις περισσοτερες συνδρομες. Βασικα η υπερπληθωρα μας οδηγει πισω στο download χαχα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Capt.staros είπε

Μην  το λες γιατι θα σπασει το υλικο σε δεκα μεριες και θα πρεπει να πληρωνεις περισσοτερες συνδρομες. Βασικα η υπερπληθωρα μας οδηγει πισω στο download χαχα

Ουτε το μονοπωλιο ειναι καλο ομως. Εγω οτι μπορω το βλεπω σε ote tv/netflix τα υπολοιπα κατεβασμα δεν γινεται και αλλιως μιας και αρκετες σειρες/ταινιες δεν ερχονται ποτε στις συνδρομητικες υπηρεσιες που εχουμε Ελλαδα.

Δημοσ.

ετσι οπως το πανε εγω θα συνεχισω ακαθεκτος να κατεβαζω γιατι μεταξυ μας δεν βρισκω και κανεναν σοβαρο λογο οταν ολα υπαρχουν δωρεαν να τα πληρωνω. και το οτι η εκαστοτε εταιρια βγαζει απο το σεντουκι τα απολιθωματα της( καποια ειναι διαμαντια μην ειμαι αδικος) και παει να τα πουλησει ξανα ειναι προβλημα της. προφανως και να πληρωσω κατι νεο που για μενα θα αξιζει κλπ αλλα δε θα πληρωσω σε 10 παροχους. για μενα η λυση του ντριμποξ ειναι μια χαρα για να βλεπω μπολικα καναλια, να χω και καμια σειρουλα ταινια κλπ. χαρντκορ βιντεας δεν ειμαι δουλευω 10 ωρες τη μερα, παντα υπαρχει κατι που θα μ αρεσει να δω οσο τρωω η οσο θα ψηνω το εκαστοτε κορασιο και αυτα τα λεω για να διευκρινισω οτι δεν ειμαι φανατικος της τηλεορασης. το πιο εντιμο θα ηταν ενας παροχος με ολα μεσα και να πληρωνεις ενα ποσο το μηνα παγιο οσο το εχεις αλλα να ανανεωνεται διαρκως με οτι πιο νεο κλπ και προφανως με σειρες και παραγωγες. θυμηθηκαν στα γερονταματα ολοι να μας πλασαρουν ηπερηρωες 50 χρονια παλιους τον αλλαντιν κλπ. ας τα δωσουν σε μια συσκευη ολα μεσα περασμενα με ενα ποσο αφου για ολα τα υπολοιπα υπαρχουν κ αλλοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...