Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες τα φώτα σας γιατι έχω σπαστεί ήδη.

Πήρα μια LG 8100. Την έχω συνδέσει στον ραδιοενισχυτή μου, μέσω HDMI ARC.

Οταν βλεπω Νetflix 1080 5.1 Ολα καλά με τον ήχο.

Μόλις βάλω 4Κ σειρά με 5.1 ακουγεται διακοπτόμενα. Σαν να αναβοσβήνει το σήμα η τιβί. Του ήχου, μιας και βλέπω να σβηνει το σύστημα των ηχείων στην οθόνη του ραδιοενισχυτή.

Καλώδιο HDMI output 4Κ, ο ενισχυτής υποστηρίζει 4Κ, ολες οι ρυθμίσεις ARC απο τιβί εντάξει, ταχύτητα ιντερνετ εχω περαν του δέοντος αρκετή

Τι γινεται; τα νεύρα μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, TEOKOS είπε

Για άλλαξε από τις ρυθμίσεις από arc/optical σε simplink . Επίσης το pcm σε αυτόματο

έχουν γίνει αυτά φιλε μου. Αφού γράφω οτι εχω 5.1 ήχο, δεν εχω σε 4Κ νετφλιξ περιεχόμενο και τωρα που την αφηνω να παίζει μια στο τόσο κοβει το 5.1 και σε 1080.

Να αγοράσω κάποιο πιο ποιοτικο καλώδιο, δε ξερω...λειτουργει κανονικα με 4Κ ταινια απο σκληρό και 5.1 παντως

Υ.Γ. ωπα με μπέρδεψες. Στο μενού ήχου ARC δεν εχει simplink. Το simplink ειναι σε άλλο μενου. Και τα 2 ειναι ενεργοποιημένα πάντως. Αν απενεργοποιήσω το ARC, θελει optical μετα καλωδιο, που δεν εχω.

Επεξ/σία από kanesaxo
Δημοσ.

Παιδιά κάποιος;;;

Το ηλίθιπ Help desk του νετφλιξ λεει οτι θελει HDMI 2.2 καλώδιο...τέτοιο πράγμα δε βρίσκω. Προφανώς εννούν HDCP 2.2 (που το καλώδιο ειναι).

• 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλημέρα παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω μια τηλεόραση SAMSUNG smart TV και ένα ηχοσύστημα soundbar της crystal audio. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από όταν μπαίνω στο netflix. Όταν μπαίνω στην εγκατεστημένη από το εργοστάσιο εφαρμογή της netflix στην τηλεόραση ενώ έχω κανονικά εικόνα δεν δίνει ήχο στο home cinema. Όταν γυρνάω την έξοδο στα ηχεία της τηλεόρασης το netflix παίζει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα λόγω του ότι το home cinema - soundbar λειτουργεί κανονικά σε όλες τις  άλλες εφαρμογές και λειτουργίες της τηλεόρασης. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? 
Ευχαριστώ

Δημοσ.

Ε, λογικά θέμα προδιαγραφών ήχου της ηχομπάρας και ρυθμίσεων εξόδου ήχου της TV θα είναι το θέμα. Πολύ απλά παίρνεις ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που τα αγόρασες και σου λένε. Ή εναλλακτικά στις αντιπροσωπείες των δύο προϊόντων.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, schatz01 είπε

Καλημέρα παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω μια τηλεόραση SAMSUNG smart TV και ένα ηχοσύστημα soundbar της crystal audio. Όλα λειτουργούν κανονικά εκτός από όταν μπαίνω στο netflix. Όταν μπαίνω στην εγκατεστημένη από το εργοστάσιο εφαρμογή της netflix στην τηλεόραση ενώ έχω κανονικά εικόνα δεν δίνει ήχο στο home cinema. Όταν γυρνάω την έξοδο στα ηχεία της τηλεόρασης το netflix παίζει κανονικά. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα λόγω του ότι το home cinema - soundbar λειτουργεί κανονικά σε όλες τις  άλλες εφαρμογές και λειτουργίες της τηλεόρασης. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? 
Ευχαριστώ

Αν έχει επιλογή Dolby digital plus κλειστο. Καποια ασυμβατοτητα.

Επίσης ποια tv και ποιο soundbar

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mην παιζετε με hdmi-arc και συνδεστε την τηλεοραση μεσω οπτικης με τον ενισχυτη/soundbar .Εκτος αν θελει καποιος atmos

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Άμα δεν μας πει ποια τηλεόραση και ποια ηχομπάρα, τότε μπορεί και να τα ποντάρει όλα στο κόκκινο ή στο μάυρο. Έχει 50% πιθανότητες να βρει τι φταίει. 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, bluesattack είπε

Mην παιζετε με hdmi-arc και συνδεστε την τηλεοραση μεσω οπτικης με τον ενισχυτη/soundbar .Εκτος αν θελει καποιος atmos

Για ποιο λόγο ακριβώς? Εγώ έχω HDMI με ολες τις συσκευες και δεν παιζω ATMOS. Παιζω. DD5.1+ , DTS HD-MA , DTS TRUE-HD , DTS .  Σε τι θα με βοηθησει η οπτικη σε 5.1 + ηχο ? 

Επεξ/σία από alexakos89
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, ήθελα να σας κάνω μία ερώτηση για το προβλημα ήχουν που έχω στη συνδεση της τηλεορασης μου με εξωτερικά ηχεία.

Από την τηλεόρασή μου Samsung 55” 7 series έχω βγάλει καλώδιο οπτικής ίνας προς το mini dac και απο εκεί με rca προς τον ενισχυτή μου AKAI AM-2200 (λίγο vintage) 

Ο ήχος παιζει τέλεια απο τα κανάλια απο το youtube που στελνω απο κινητό κλπ. Το πρόβλημα ειναι οταν βάζω netflix κάνει εναν διαπεραστικό στατικό διακοπτόμενο ήχο ενώ απο πίσω πολυ σιγά ακούγεται κανονικά ο ήχος. Τι φταίει ρε παιδιά μπορει να παίζουν τα ηχεία όλα εκτος απο netflix που χρησιμοποιεί καποιο πιο ψηφιακό ήχο που δεν περνάει απο το mini dac? Υπάρχει κάποια αλλαγή που μπορώ να κανω στη συνδεσμολογία μου κ να δουλέψει;;;; 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...