Tsokk Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα παιδιά. Μετα απο 3 (δύσκολα) χρόνια με το Nexus 5x, το οποίο πάει για απόσυρση, έχω ξεκινήσει και κοιτάω για νέο κινητό γύρω στα 450€, ταβάνι τα 500. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα με μια σεβαστή μπαταρία και να μου κρατήσει μια 3ετία. Η χρήση που κάνω ειναι αρκετά βασική, social media & internet, καθόλου gaming. Όσον αφορά το λογισμικό, πρίν απο το Nexus είχα το 4s που προσωπικά με βόλευε σαν κινητό αλλά θα προτιμούσα να μείνω μακριά απο το Apple ecosystem, που έτσι και αλλιώς πιστεώ πως είναι off budget για αυτά που ζητάω. Απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα, το S9+ και το Pixel 2xl φαίνονται ως οι καλύτερες επιλογές. Τείνω περισσότερο προς το Pixel λόγω κάμερας αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την εγγύηση λόγω έλλειψης επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και πόσο καλυμμένος θα είμαι σε περίπτωση βλάβης/ελαττωματικού προιόντος αν το πάρω απο σκρουτζ. Για το S9 απο την άλλη ακούω άσχημα πράγματα για την μπαταρία του πρόσφατα. Γνώμες?
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Πήγαινε για s9+ , αυτά για την μπαταρία είναι φήμες. Γενικά να αποφεύγεις τα σχόλια στο internet . Εμένα γνωστός μου με το S9+ είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Ειδικά με κάμερα και μπαταρία. Αν έδινα 450 τώρα, στην θεση σου θα έπαιρνα περσινή ναυαρχίδα το note 8 , θα γκρίνιαζα λίγο για την μπαταρία όχι τραγικά, αλλά είναι δοκιμασμένη συσκευή . Τα φτηνοκινέζικα αστα, γιατί θα ψάχνεις για καινούργιο κινητό στο εξάμηνο και δεν κάνουν για σοβαρή επαγγελματική χρήση.
saruman123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Tsokk είπε Καλησπέρα παιδιά. Μετα απο 3 (δύσκολα) χρόνια με το Nexus 5x, το οποίο πάει για απόσυρση, έχω ξεκινήσει και κοιτάω για νέο κινητό γύρω στα 450€, ταβάνι τα 500. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι η καλύτερη κάμερα σε αυτά τα χρήματα με μια σεβαστή μπαταρία και να μου κρατήσει μια 3ετία. Η χρήση που κάνω ειναι αρκετά βασική, social media & internet, καθόλου gaming. Όσον αφορά το λογισμικό, πρίν απο το Nexus είχα το 4s που προσωπικά με βόλευε σαν κινητό αλλά θα προτιμούσα να μείνω μακριά απο το Apple ecosystem, που έτσι και αλλιώς πιστεώ πως είναι off budget για αυτά που ζητάω. Απ'όσο έχω δει μέχρι τώρα, το S9+ και το Pixel 2xl φαίνονται ως οι καλύτερες επιλογές. Τείνω περισσότερο προς το Pixel λόγω κάμερας αλλά δεν είμαι σίγουρος τι παίζει με την εγγύηση λόγω έλλειψης επίσημης αντιπροσωπείας στην Ελλάδα και πόσο καλυμμένος θα είμαι σε περίπτωση βλάβης/ελαττωματικού προιόντος αν το πάρω απο σκρουτζ. Για το S9 απο την άλλη ακούω άσχημα πράγματα για την μπαταρία του πρόσφατα. Γνώμες? Μπαταρία & κάμερα βλέπεις το P20 pro σε αυτά τα λεφτά.
yiannis2002s Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 S9+ ή P20 PRO. Εξίσου κορυφαία και τα δύο. Με μια τάση προς S9+ λόγω Samsung. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα