NoiSy MaN Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε H Strix V64 πάντως εμφανίζεται και σε αξιόπιστα ελληνικά καταστήματα γύρω στα ~407€, αν και κατόπιν παραγγελίας. E και πάλι δεν έχει να λέει όταν υπάρχει η top sapphire με 426 + τα παιχνίδια από το amazon.
DrFreeman Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 minute ago, NoiSy MaN said: E και πάλι δεν έχει να λέει όταν υπάρχει η top sapphire με 426 + τα παιχνίδια από το amazon. Δε διαφωνώ σε καμία περίπτωση - απλώς θέλω να επιβεβαιώσω κι εγώ την καθοδική τάση που έχουν οι τιμές των Vega αυτές τις ημέρες. 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στα 419 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα η 64, στα 409 παραμένει η 56. Συνεπως η 64 στην τιμή του Amazon δεν είναι πλέον προσφορά. 1
vadergr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, DsLmAnIaC είπε Στα 419 ευρώ στα ελληνικά καταστήματα η 64, στα 409 παραμένει η 56. Συνεπως η 64 στην τιμή του Amazon δεν είναι πλέον προσφορά. Ας βγαλουν διαθεσιμα προιοντα και μετα να το γράψουμε αυτο. Ειδικά απο μαγαζια με ελληνική επισημη εγγυηση. Χιλιες φορες η εγγυηση του Amazon.
DsLmAnIaC Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, vadergr είπε Ας βγαλουν διαθεσιμα προιοντα και μετα να το γράψουμε αυτο. Ειδικά απο μαγαζια με ελληνική επισημη εγγυηση. Χιλιες φορες η εγγυηση του Amazon. Μαζί σου αλλά άλλο 423 με μεταφορικά άλλο 443, αυτό ήθελα να πω. Για το νήμα πλέον δεν τηρειται ούτε ο κανόνας του 10% τουλάχιστον οπότε καλό, χρυσό το amazon αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση ακριβότερο. Τώρα το bundle με τα games και το αν θα δώσει ο καθένας είκοσι ευρώ παραπάνω για να τα πάρει, είναι άλλο θέμα.
rofl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, kostiger είπε Ισχυει αλλά πλεον δεν υπαρχει περιθωριο για δευτερες σκεψεις. Θετικο πνευμα. Καλη υλοποιηση ειναι η συγκεκριμενη και η χρηματικη διαφορα, των παιχνιδιων συμπεριλαμβανομενων ηταν σημαντικη. Ιδωμεν. Η εγγυηση εν τω μεταξυ εφοσον προκειται για ενδοκοινοτικη αγορα δεν θα ισχυει; Θα το δω τι πολιτικη εφαρμοζει η Sapphire πανω στο συγκεκριμενο θεμα. για εγγυηση δεν βλεπω λογο να εχεις θεμα, στελνει ελλαδα κανονικα με τιμολογιο. απλα προφανως εχουν δει οτι δεν τους συμφερει να μπλεκουν με φπα και ιδωτες, αλλα εφοσον στελνουν ελλαδα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα να την κανεις rma direct αν χρειαστει κατι. οποτε το μονο που ρισκαρεις ειναι τυχον extra ταχυδρομικα. και τι να λεμε pulse 56 @300 eur με παιχνιδια απλα δεν υπαρχει σαν τιμη. δεν το λεω μικρη διαφορα. στο αμαζον ειδαμε την pulse 50 ευρω πανω, Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από rofl 1
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, rofl είπε για εγγυηση δεν βλεπω λογο να εχεις θεμα, στελνει ελλαδα κανονικα με τιμολογιο. απλα προφανως εχουν δει οτι δεν τους συμφερει να μπλεκουν με φπα και ιδωτες, αλλα εφοσον στελνουν ελλαδα δεν νομιζω οτι θα εχεις θεμα να την κανεις rma direct αν χρειαστει κατι. οποτε το μονο που ρισκαρεις ειναι τυχον extra ταχυδρομικα. και τι να λεμε pulse 56 @300 eur με παιχνιδια απλα δεν υπαρχει σαν τιμη. δεν το λεω μικρη διαφορα. στο αμαζον ειδαμε την pulse 50 ευρω πανω, Με τη διαφορά ότι δεν μου την έστειλαν απευθείας. Anyway. Όλα καλά θα είναι. Θα την εγκαταστήσω σε λίγο κ θα αφήσω εντυπώσεις. Την αγόρασα από το κατάστημα Alternate. 1
rofl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) α sorry εγω αναφερομουν στο mindfactory. anyway καλοδουλευτη! αν χρειαστει κατι δεν νομιζω οτι θα χεις προβλημα να τη στειλεις απ οπου κι αν εισαι. ιδιως εφοσον μιλαμε για ευρωπαικη ενωση. την αγορασες οσο ησουν γερμανια και τωρα γυρισες πισω. np. το logistics μονο ειναι λιγο αβολο. Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από rofl 1
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, rofl είπε α sorry εγω αναφερομουν στο mindfactory. anyway καλοδουλευτη! αν χρειαστει κατι δεν νομιζω οτι θα χεις προβλημα να τη στειλεις απ οπου κι αν εισαι. ιδιως εφοσον μιλαμε για ευρωπαικη ενωση. την αγορασες οσο ησουν γερμανια και τωρα γυρισες πισω. np. το logistics μονο ειναι λιγο αβολο. Την αγορασε ξαδερφος απο τη Γερμανια για λογαριασμο μου απο το καταστημα Alternate στα 300 ευρω και μου την εστειλε. Τα 3 παιχνιδια ειναι μεσα. Η καρτα ειναι εξαιρετικη, κρυα ολα πολυ καλα. Στο Hitman και στο Sniper Elite 4 μου εκανε καποια νερα me spikes χαμηλο usage κλπ. Τα επαιζα σε DX12. Σε αλλα οπως το BF1 εδειξε τα δοντια της. Ιδωμεν
rofl Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) το hitman 2 δεν θα παει ιδιαιτερα καλα. ειναι ξεκαθαρα rushed και πολυ κακογραμμενο. δεν εχει καν dx 12. η 1660ti ριχνει σε vega 64 ^^ το 1 σε dx 12 παει πολυ καλα, καλυτερα απο nvidia. σε dx11 σε καποιες πιστες σχεδον ολες οι cpu τρωνε bottleneck. παντως δεν υπαρχει θεμα αφου ειναι playable αλλα δεν ειναι παιχνιδι να δεις σωστο performance Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από rofl 1
kostiger Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, rofl είπε το hitman 2 δεν θα παει ιδιαιτερα καλα. ειναι ξεκαθαρα rushed και πολυ κακογραμμενο. δεν εχει καν dx 12. η 1660ti ριχνει σε vega 64 ^^ το 1 σε dx 12 παει πολυ καλα, καλυτερα απο nvidia. σε dx11 σε καποιες πιστες σχεδον ολες οι cpu τρωνε bottleneck. παντως δεν υπαρχει θεμα αφου ειναι playable αλλα δεν ειναι παιχνιδι να δεις σωστο performance Kατι σοφτγουερικο παιζει. Εδω η 580 μου το επαιζε πολυ καλα το 1ο Hitman στο οποιο αναφερομουν ετσι κι αλλιως. Το 2 δεν το εχω παρει ακομα.
DsLmAnIaC Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Η προσφορά τελείωσε για την 56αρα. Για την 64αρα οπως είπαμε δεν υφίσταται εδώ και μέρες. Παρακαλώ να κλείσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις