Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχυει αλλά πλεον δεν υπαρχει περιθωριο για δευτερες σκεψεις. Θετικο πνευμα. Καλη υλοποιηση ειναι η συγκεκριμενη και η χρηματικη διαφορα, των παιχνιδιων συμπεριλαμβανομενων ηταν σημαντικη. Ιδωμεν. Η εγγυηση εν τω μεταξυ εφοσον προκειται για ενδοκοινοτικη αγορα δεν θα ισχυει; Θα το δω τι πολιτικη εφαρμοζει η Sapphire πανω στο συγκεκριμενο θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι και "μόλις πριν από λίγο" 😀

Και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι 399€ η αρχική τιμή.

Γενικά τους τελευταίους 2 μήνες έχει παίξει πάμπολλες φορές σε αυτή την τιμή.

Επεξ/σία από mpokwsths
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, 17N_Terrorist είπε

γενικά υπάρχει πτωτική τάση τιμών.. μόλις πριν λίγο 

vega 64 από Amazon fr στα 399,99 plus μεταφορικά 

https://www.amazon.fr/Sapphire-11275-03-40G-Graphique-1500MHz-Express/dp/B079QFF6CC/ref=mp_s_a_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅZÕÑ&qid=1552640302&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=vega+64

Link apo κινητό 

Ωραίος.
Μπορώ να αγοράσω κανονικά απο Γαλλικό αμαζον, η θέλει διευθύνσεις τοπικές κτλπ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ferongr είπε

Κανονικά. Και εγώ αυτή τσίμπησα

Τη sapphire η τη Strix?; 

Γενικά αγοράζετε από Amazon, εγγύηση, δυνατότητα επιστροφής με χρέωση μεταφορικών στο Amazon, δωρεάν αντικατάσταση αν το προϊόν δεν ειναι σωστό, είναι πολλά τα οφέλη. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ferongr είπε

Η Strix ήρθε και έφυγε πίσω προς .es την ίδια μέρα. Η Nitro+ φεύγει σήμερα η τη Δευτέρα από .fr

Screenshot_2019-03-15-12-32-59-823_com.miui.gallery.png

Γιατί έτσι με τη strix? Σκέφτομαι να την προτείνω σε φίλο μιας και η 56αρα είναι αντικειμενικά αρκετά πιο vfm από την 64αρα sapphire.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, NoiSy MaN είπε

Γιατί έτσι με τη strix? Σκέφτομαι να την προτείνω σε φίλο μιας και η 56αρα είναι αντικειμενικά αρκετά πιο vfm από την 64αρα sapphire.

Η 56αρα μια χαρά προσφορά ειναι. 

Η 64αρα σαν υλοποίηση δεν είναι σαν της Sapphire που θεωρητικά είναι καλύτερη και είναι και λίγο ακριβοτερη οπότε και την επέστρεψε. 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
  • Like 1
Δημοσ.

H Strix έχει μετρήσιμα χειρότερες επιδόσεις από τη Nitro+ λόγω χειρότερου συστήματος ψύξης με αποτέλεσμα χαμηλότερα boost clocks

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 17N_Terrorist είπε

γενικά υπάρχει πτωτική τάση τιμών.. μόλις πριν λίγο 

vega 64 από Amazon fr στα 399,99 plus μεταφορικά 

https://www.amazon.fr/Sapphire-11275-03-40G-Graphique-1500MHz-Express/dp/B079QFF6CC/ref=mp_s_a_1_1?__mk_fr_FR=ÅMÅZÕÑ&qid=1552640302&sr=8-1&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=vega+64

Link apo κινητό 

Σε μένα την εμφανίζει 399 πάντως προ μεταφορικών... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το ότι την παράγγειλα και εγώ από το γαλλικό amazon από εχθές και ακόμα δεν την έχουν κάνει αποστολή, ούτε μου έχουν κρατήσει τα χρήματα, είναι φυσιολογικό?

Screenshot 2019-03-15 18.55.10.png

Επεξ/σία από lefstef
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, lefstef είπε

το ότι την παράγγειλα και εγώ από το γαλλικό amazon από εχθές και ακόμα δεν την έχουν κάνει αποστολή, ούτε μου έχουν κρατήσει τα χρήματα, είναι φυσιολογικό?

Screenshot 2019-03-15 18.55.10.png

Ναι απόλυτα. Η κάρτα σου χρεώνεται αφού είναι έτοιμο να φύγει το προϊόν, λίγο πριν την αποστολή δηλαδή. 

Απλά περιμένεις και πριν τις 23 Μάριου λογικά θα την έχεις. 

Με γεια! 

Επεξ/σία από DsLmAnIaC
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Strix V64 πάντως εμφανίζεται και σε αξιόπιστα ελληνικά καταστήματα γύρω στα ~407€, αν και κατόπιν παραγγελίας.

Επεξ/σία από DrFreeman
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...