Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή η UPS είναι μπαγλαμάδες και θέλουν 2 εργάσιμες για να γίνει αλλαγή διεύθυνσης, την Πέμπτη θα παραλάβω την κάρτα στη δουλειά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε στελνει ελλαδα το εχουμε πει πολλακις αλλα υπαρχει κι αυτο αν καποιος εχει ακρη

δεν παιζει να παιξει κατι πιο χαμηλα, γιαυτο το λινκαρω

https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Gigabyte-Radeon-RX-Vega-56-Gaming-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1228240.html

δεν ξερω για τα κακα reviews, παντως καποια ατομα απο δω μεσα εχουν gb vega απο παλιοτερη προσφορα και δηλωνουν ευχαριστημενοι.

στη χειροτερη περιπτωση η gb δινει 3 χρονια.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Η 64αρα πλέον στα 450 ευρώ συν μεταφορικά στα ελληνικά καταστήματα (δε νομίζω να συμμετέχει στο προμο με τα παιχνίδια), οπότε η διαφορά στην τιμή πλέον είναι πολύ μικρότερη από ότι την ημέρα που ξεκίνησε το amazon την προσφορά του νήματος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω λινκαρα 56αρα εδω. 64ρα στα 443 δεν το λες και τρομερη προσφορα.

εχει βγει nitro+  με 20 ευρω λιγοτερα + παιχνιδια, οποτε δε συγκρινεται 

και γνωμη μου ειναι πως θα δουμε 64 κατω απο 400.

το mindfactory ειχε βγαλει nitro + στα 390 αν θυμαμαι καλα. αν και νταξ 20-30 ευρα στα 400 δεν ειναι διαφορες.

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή τη στιγμή παίζει η STRIX 64 στα 389 από mindfactory: https://www.mindfactory.de/product_info.php/8GB-Asus-Radeon-RX-Vega-64-ROG-Strix-OC-Aktiv-PCIe-3-0-x16--Retail-_1217323.html

Επίσης, η Sapphire Pulse 56 ήταν στα 289 πάλι στο mindfactory πριν 2 ημέρες.

Γενικώς όποιος είναι σε θέση να αγοράσει από Γερμανία και ευρωπαϊκά Amazon μπορεί να πετύχει καλές προσφορές..

Επεξ/σία από LF21
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το αμαζον  μεχρι τωρα καλες προσφορες σε vega οχι.

τουλαχιστον τελικη τιμη για να ερθουν ελλαδα. decent ναι.

το mindfactory τα χει σπασει ολα ενα 2μηνο τωρα στις amd αλλα δυστυχως θελει συγγενη γνωστο φιλο κτλ

Επεξ/σία από rofl
Δημοσ.

Αν έχουμε συγγενή στη Γερμανία ποιος είναι ο οικονομικότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να τη φέρουμε μετά Ελλάδα; Και πόσο θα βγει περίπου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, naruto14 είπε

Αν έχουμε συγγενή στη Γερμανία ποιος είναι ο οικονομικότερος και ασφαλέστερος τρόπος για να τη φέρουμε μετά Ελλάδα; Και πόσο θα βγει περίπου;

Προσωπικα με DHL μου βγηκε στα 18 ευρω η αποστολη, ακομα το δεμα δεν μου εχει ερθει βεβαια, θα απαιτηθουν 7 με 10 εργασιμες..

Δημοσ.

Και έρχεται με ΕΛΤΑ αυτό? Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει κάτι στραβά με τη μεταφορά? Γιατί όταν αγοράζεις από κατάστημα αν στραβώσει κάτι τη πληρώνει το κατάστημα. Εδώ είσαι όμως εσύ υπεύθυνος... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καταρχας dhl ειναι courier. κατα δευτερον ακομα και με ταχυδρομειο παιζει συστημενο.

και ακομα και 30 ευρω να βγουν τα μεταφορικα με courier, παλι κερδισμενος εισαι αν φερεις τη vega εδω με 310-320.

σιγουρα υπαρχει ενα πολυ μικρο ρισκο να παει κατι στραβα. αν το φοβασαι δεν το αναλαμβανεις. ( και δεν εννοω μονο παραδοση, ενοοω doa κτλ)

και επαναλαμβανω οτι τα review της gb ειναι κακα, αλλα τουλαχιστον εδω μεσα παιδια ειπαν οτι ειναι ok. κι αμα ο αλλος δεν νιωθει να κανει undervolt δεν μου φαινεται παραξενο να αφησει κακο review

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, naruto14 είπε

Και έρχεται με ΕΛΤΑ αυτό? Πως μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν θα πάει κάτι στραβά με τη μεταφορά? Γιατί όταν αγοράζεις από κατάστημα αν στραβώσει κάτι τη πληρώνει το κατάστημα. Εδώ είσαι όμως εσύ υπεύθυνος... 

Ειναι courier. Γιατι να μην έρθει; Μονο το doa θα ειναι πρόβλημα. Θα χαθει χρονος και χρήμα.. 

Τη Sapphire Pulse Vega 56 εχω αγορασει παρεμπιπτοντως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, kostiger είπε

Ειναι courier. Γιατι να μην έρθει; Μονο το doa θα ειναι πρόβλημα. Θα χαθει χρονος και χρήμα.. 

Τη Sapphire Pulse Vega 56 εχω αγορασει παρεμπιπτοντως.

Δεν λέω πως μπορεί να μην έρθει. Αρκεί να έρθει άθικτη και να μην υπάρχει θέμα κατά τη μεταφορά. Αν ήταν από αγορά, αυτό θα το κάλυπτε το κατάστημα. Τώρα όμως είναι δικιά σου ευθύνη. Και επίσης για την εγγύηση πρέπει να το στείλεις πάλι στο γνωστό για να αναλάβει να το στείλει πίσω στο μαγαζί;

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και αν έχει αυξημένο coil whine, κτλ κτλ θα χωνεις πάλι τους συγγενείς σου να τη γυρίσεις πίσω ΑΝ τη δεχτεί το κατάστημα. Και τα - ουκ ολίγα- return costs δικά σου. 

Πολλή ταλαιπωρία για λίγα €... 

Επεξ/σία από mpokwsths
  • Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpokwsths είπε

Και αν έχει αυξημένο coil whine, κτλ κτλ θα χωνεις πάλι τους συγγενείς σου να τη γυρίσεις πίσω ΑΝ τη δεχτεί το κατάστημα. Και τα - ουκ ολίγα- return costs δικά σου. 

Πολλή ταλαιπωρία για λίγα €... 

Να συμπληρωσω οτι ειναι και τα παιχνιδια εντος του πακετου, αλλά ναι, αυτο ειναι ενα θεμα το οποιο το προσεγγισα μαλλον ελαφρα. Ελπιζω να μην υπαρξει καποιο θεμα γιατι θα ταλαιπωρηθω.

29 λεπτά πριν, naruto14 είπε

Δεν λέω πως μπορεί να μην έρθει. Αρκεί να έρθει άθικτη και να μην υπάρχει θέμα κατά τη μεταφορά. Αν ήταν από αγορά, αυτό θα το κάλυπτε το κατάστημα. Τώρα όμως είναι δικιά σου ευθύνη. Και επίσης για την εγγύηση πρέπει να το στείλεις πάλι στο γνωστό για να αναλάβει να το στείλει πίσω στο μαγαζί;

Για την παραλαβη της δεν ανησυχω καθολου. Η DHL ειναι παγκοσμιας εμβελειας εταιρεια. Τα υπολοιπα που θιγετε ειναι το θεμα. 

Δημοσ.

Γενικά ισχύουν τα παραπάνω που αναφέρθηκαν όπως και το σημαντικότερο για εμένα αν θέλεις να την πουλήσεις για κάποιο λόγο θα δυσκολευτείς πάρα πολύ γιατί ουσιαστικά υπάρχει θέμα με την εγγύηση

Θα το επιχειρούσα από Mindfactory μόνο αν η διαφορά ήταν αρκετά σημαντική και και για συγκεκριμένη υλοποίηση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...