Γιάννης Γεωργάνος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Το αρχικό λειτουργικό που χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ στον υπολογιστή μου είναι τα Windows Millenium. Μετέπειτα αποφάση να πάρω μια γεύση από Linux οπότε εγκατέστησα το LInux Madrake 9,0. Κατά την αρχική εγκατάσταση και μαζί με όλο το πακέτο εγκατέστησα και το LILO (το προγραμμα του Linux για τη επιλογή λειτουργικού). Ολα πήγαν καλά στην εγκατάσταση και ήμουν ευχαριστημένος ώς τη στιγμή που σκεύτηκα ότι θα ήταν καλύτερα το boot για το linux να γίνεται από δισκέττα. Ανακάλυψα λοιπόν πως δεν έχω ιδέα για το πως μπορώ να απεγκαταστήσω το LILO. Κάτι που θα έπρεπε να πώ από την αρχή είναι το ότι είμαι τελείως αρχάριος στο χώρο του Linux.Κάνω λοιπόν έκληση για βοήθεια και ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keeper Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 kane boot apo bootdisk (windows i dos oxi linux) kai meta grapse ta eksis c: fdisk /mbr kane restart kai na olla pane kala tha mpoutarei amesos ta win9x. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daidalus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Υπάρχει ένα sticky post λίγο πιο πάνω στην ενότητα αυτή και εκεί μπορείς να βρείς απαντήσεις για το Linux.Κρίμα δεν είναι να ρωτάμε κάτι που έχει ήδη απαντηθεί και μάλιστα σε 4-5 posts? Φιλικά πάντα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.