yannis27gr Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Θα μιλήσω αύριο με ΚΕΠ και αν χρειαστεί με το υπουργείο συγκοινωνιών και θα ενημερώσω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Θα μιλήσω αύριο με ΚΕΠ και αν χρειαστεί με το υπουργείο συγκοινωνιών και θα ενημερώσω. Εσυ δεν μπορεις να κανεις κατι εκτος και σου κανει εξουσιοδοτηση θεωρημενη . Και κατι αλλο..Αν ηταν πολυτεκνικο η αδεια κυκλοφοριας θα ειναι στο ονομα του και της γυναικας του οποτε για να στο πουλησει θα θελει εξουσιοδοτηση και απο τη γυναικα του .Ετσι ειναι ακομα και μετα την αλλαγη πινακιδων η δικη μου αδεια κυκλοφοριας στο τριτεκνικο που ειχα παρει Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1
yannis27gr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Έπεσα και σε μέρα εξετάσεων και δε σηκωνανε τα τηλέφωνα στις διάφορες διευθύνσεις συγκοινωνιών. Τελικά βρήκα κάποιον ο οποίος είπε ότι δε χρειάζεται να γίνει μετατροπή σε συμβατικές πινακίδες. Μετά πήρα άλλον σε άλλη διεύθυνση και είπε ότι πρέπει. Ό,τι ναναι. Επειδή δε μ' αρέσει το ό,τι ναναι και επειδή δεν θα παθω τίποτα να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα κι επειδή στα τόσα χιλιάρικα της αγοράς τα 50-60€ ευρώ της αλλαγής δε θα με βγάλουν εκτός μπάτζετ ζήτησα από τον πωλητή να προχωρήσει στην αλλαγή ωστε να είμαστε καλυμμένοι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, yannis27gr είπε Έπεσα και σε μέρα εξετάσεων και δε σηκωνανε τα τηλέφωνα στις διάφορες διευθύνσεις συγκοινωνιών. Τελικά βρήκα κάποιον ο οποίος είπε ότι δε χρειάζεται να γίνει μετατροπή σε συμβατικές πινακίδες. Μετά πήρα άλλον σε άλλη διεύθυνση και είπε ότι πρέπει. Ό,τι ναναι. Επειδή δε μ' αρέσει το ό,τι ναναι και επειδή δεν θα παθω τίποτα να περιμένω 2-3 μέρες ακόμα κι επειδή στα τόσα χιλιάρικα της αγοράς τα 50-60€ ευρώ της αλλαγής δε θα με βγάλουν εκτός μπάτζετ ζήτησα από τον πωλητή να προχωρήσει στην αλλαγή ωστε να είμαστε καλυμμένοι. Μονοο ετσι να προχωρησεις .
yannis27gr Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Να κάνω ένα update. Στις 12/3/2019 στις 4:16 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Μονοο ετσι να προχωρησεις . Τελικά δεν προχώρησα έτσι. Ο πωλητής βιαζότανε κι ήταν καλή ευκαιρία, δεν ήθελα να τη χάσω. Μίλησε αυτός με κάποιο ΚΕΠ, του είπαν δε χρειάζεται αλλαγή. Μίλησα εγώ με τροχαία, δεν είχαν ιδέα, με παρέπεμψαν σε σχολή οδηγών. Εκεί μου είπαν επίσης ότι δε χρειάζεται. Με όλα αυτά και με τη βιασύνη του πωλητή πήγαμε στα ΚΕΠ και κάναμε τη μεταβίβαση. Σήμερα μου ηρθε η νέα άδεια κι αποδείχτηκε ότι τελικά ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγή κόκκινων πινακίδων σε συμβατικές όταν γίνεται μεταβίβαση αρκεί να έχει παρέλθει η αρχική τριετία από την αγορά αυτοκινήτου. Ας υπάρχει αυτό εδώ ως αρχείο για όποιον άλλο το χρειαστεί. 2 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, yannis27gr είπε Να κάνω ένα update. Τελικά δεν προχώρησα έτσι. Ο πωλητής βιαζότανε κι ήταν καλή ευκαιρία, δεν ήθελα να τη χάσω. Μίλησε αυτός με κάποιο ΚΕΠ, του είπαν δε χρειάζεται αλλαγή. Μίλησα εγώ με τροχαία, δεν είχαν ιδέα, με παρέπεμψαν σε σχολή οδηγών. Εκεί μου είπαν επίσης ότι δε χρειάζεται. Με όλα αυτά και με τη βιασύνη του πωλητή πήγαμε στα ΚΕΠ και κάναμε τη μεταβίβαση. Σήμερα μου ηρθε η νέα άδεια κι αποδείχτηκε ότι τελικά ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ αλλαγή κόκκινων πινακίδων σε συμβατικές όταν γίνεται μεταβίβαση αρκεί να έχει παρέλθει η αρχική τριετία από την αγορά αυτοκινήτου. Ας υπάρχει αυτό εδώ ως αρχείο για όποιον άλλο το χρειαστεί. Καλη πληροφορια για οποιον χρειστει αλλα δεν βλεπω τον λογο να μην αλλαζει καποιος πινακιδες οταν μπορει .
papoys1 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 Δημοσ. 3 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 11/3/2019 στις 8:31 ΜΜ, paylidis είπε Δε γίνεται να πωληθεί εάν δε λάβει κανονικές πινακίδες και ας λέει ότι θέλει ο πωλητής. Ακυρο έγραψα πριν διαβάσω το παραπάνω μήνυμα του TS αυτά που αυτός απάντησε. Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από papoys1
Nick22ink Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Καλησπέρα και συγνώμη για την αλλαγή θέματος θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με αυτόκινιτο στην Ελλάδα με ξένες πινακίδες για ποιο σιγκεκριμενα Είναι ελλινοαμερικανος έχω ελλινικο ταυτότητα και ξένη και αμερικανικό διαβατήριο μου είπαν πως μπορώ να κυκλοφορισω όχημα με αμερικανικές πινακίδες.. Αληθεύει!? Τι μπορώ να κάνω??
Narayan Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 28 λεπτά πριν, Nick22ink είπε Καλησπέρα και συγνώμη για την αλλαγή θέματος θα ήθελα μια βοήθεια σχετικά με αυτόκινιτο στην Ελλάδα με ξένες πινακίδες για ποιο σιγκεκριμενα Είναι ελλινοαμερικανος έχω ελλινικο ταυτότητα και ξένη και αμερικανικό διαβατήριο μου είπαν πως μπορώ να κυκλοφορισω όχημα με αμερικανικές πινακίδες.. Αληθεύει!? Τι μπορώ να κάνω?? Να το κυκλοφορήσεις ναι, αλλά σε 6 ή 12 μήνες (αναλόγως τις πινακίδες που έχει) θα πρέπει να γίνει πάλι έξοδος του οχήματος από την Ελλάδα στην χώρα προέλευσης. 1
paylidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, Narayan είπε Να το κυκλοφορήσεις ναι, αλλά σε 6 ή 12 μήνες (αναλόγως τις πινακίδες που έχει) θα πρέπει να γίνει πάλι έξοδος του οχήματος από την Ελλάδα στην χώρα προέλευσης. εχω την αισθηση οτι αυτο ισχυει μονο για τα κοινοτικα αυτοκινητα (6 μηνες)...
Narayan Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 14 λεπτά πριν, paylidis είπε εχω την αισθηση οτι αυτο ισχυει μονο για τα κοινοτικα αυτοκινητα (6 μηνες)... Αν δεν κάνω λάθος είναι και για τα μη κοινωτικά. Επίσης αν ο @Nick22ink είναι μόνιμος κάτοικος Η.Π.Α., μπορεί να φέρει εδώ το αυτοκίνητο και να το κυκλοφορεί κανονικά για όσο καιρό είναι Ελλάδα (μέχρι 6 μήνες), και όταν επιστρέψει στις Η.Π.Α. υπάρχει μια διαδικάσία με το τελωνείο που μπορεί να το ακινητοποιήσει για έως και δύο χρόνια μέχρι να επιστρέψει, οπότε θα το κυκλοφορεί πάλι για ένα 6μηνο. Με μία επιφύλαξη τα παραπάνω επειδή έχει περάσει καιρός από την τελευταία εφαρμογή στο περιβάλλον μου.
Nick22ink Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Narayan είπε Να το κυκλοφορήσεις ναι, αλλά σε 6 ή 12 μήνες (αναλόγως τις πινακίδες που έχει) θα πρέπει να γίνει πάλι έξοδος του οχήματος από την Ελλάδα στην χώρα προέλευσης. Σας ευχαριστώ πολύ όλους.. Δεν είμαι απλά κάτοικος Αμερική είμαι Αμερικανός πολίτης.. Κάποτε ένας γνωστός μου απλά το περνούσε με καράβι στην Ιταλία και το είχε για πάντα έτσι χορις να πηγαίνει Αμερική..
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2019 Που βρέθηκε αμερικανικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα;
G.bar Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2019 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Που βρέθηκε αμερικανικό αυτοκίνητο στην Ελλάδα; Ό,τι corvette κυκλοφορεί στην Ελλάδα με κόκκινες πινακίδες έχει έρθει με conteiner από Αμερική. Ξέρω 4-5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα