papresa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Τον περασμένο Αύγουστο αγόρασα ένα ποντίκι Turbo-X μέχρι πριν μερικές μέρες λειτουργούσε κανονικά. Τώρα μόλις ανοίγει ο υπολογιστής ενώ ο δείκτης του ποντικιού είναι στην μέση της οθόνης, μόλις κάνω αριστερό κλικ για να ενεργοποιηθεί αρχίζει μία διάγωνια καθοδική πορεία, μέχρι που εξαφανίζεται κάτω από την μπάρα, στην δεξιά γωνία. Για να το εμφανίσω και να λειτουργήσει κανονικά, την μόνη λύση που βρήκα είναι να βγάζω τις μπαταρίες. Τις πρώτες μέρες με την πρώτη που έβγαζα/έβαζα τις μπαταρίες δούλευε, τώρα πλέον πρέπει να το κάνω 2-3 φορές. Τι συμβαίνει; Μπορώ να το διορθώσω; Πως; Χθες έστειλα mail στο κατάστημα που το παρήγγειλα με τον αρθιμό παραγγελίας και μου απάντησαν ζητώντας μου τηλέφωνο, οπότε λογικά την Τρίτη τώρα θα επικοινωνήσουν μαζί μου.
Crybal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχεις δοκιμασει με μπατονετα με λιγο οινοπνευμα να καθαρισεις το ματακι απο κάτω? Δοκιμασε με μια μπαταρια.Λειτουργει? Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Crybal
papresa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Θα δοκιμάσω και την μπατονέτα και με μία μπαταρία το βράδυ και θα σου πω. 41 λεπτά πριν, Crybal είπε Εχεις δοκιμασει με μπατονετα με λιγο οινοπνευμα να καθαρισεις το ματακι απο κάτω? Δοκιμασε με μια μπαταρια.Λειτουργει? Θα δοκιμάσω και την μπατονέτα και με μία μπαταρία το βράδυ και θα σου πω.
Crybal Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αν με το καθαρισμα και την μπαταρια δεν παιξει δες εαν το εχεις σε usb3 και βαλε το σε usb2. Αν οχι,τοτε αφου εισαι σε εγγυηση στειλε το πισω Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από Crybal
papresa Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Θα με κράξετε, αλλά θα το πω. Επειδή είχα αλλάξει τις μπαταρίες πρόσφατα πριν 2-3 εβδομάδες, δεν θεώρησα σκόπιμο να δοκιμάσω να τις αλλάξω αυτές τις μέρες. Τελικά σήμερα το δοκίμασα και όντως ήταν οι μπαταρίες. Κράξτε ελεύθερα...... Θα έχετε δίκιο. Εκτός από τον ανεκδιήγητο με το μήλο... Crybal ξέρεις εσύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα