Mr^Robot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Έτσι φαίνεται . Σκέφτομαι να τους κάνω μια κληση αύριο για να δω αν συμβαίνει κατι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραγγελια. Τουλάχιστον μου έκοψε και έβαλα αντικαταβολη , και οχι πληρωμή με κάρτα .. να τρέχουμε να βρούμε το δικιο μας σε περίπτωση που φάμε άκυρο.
zax21 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Mr^Robot είπε Έτσι φαίνεται . Σκέφτομαι να τους κάνω μια κληση αύριο για να δω αν συμβαίνει κατι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η παραγγελια. Τουλάχιστον μου έκοψε και έβαλα αντικαταβολη , και οχι πληρωμή με κάρτα .. να τρέχουμε να βρούμε το δικιο μας σε περίπτωση που φάμε άκυρο. Θεωρητικά δε θα έχουμε κάποιο θέμα αλλά Ελλάδα είσαι όλα είναι δυνατά φαντάζομαι , σιγά μη τους πληρώσω τα λεφτά μου μπροστά για όποτε μου φέρουν αυτοί το προϊών , δεν έχει φτιαχτεί ακόμα σε αυτή τη χωρά άξιο μαγαζί για να πάρει τα λεφτά μου μπροστά Επεξ/σία 15 Μαρτίου 2019 από zax21 1
Mr^Robot Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2019 Ισχύει , έχω δει άπειρα νήματα στο insomnia σχετικά , όποτε λέω ασε καλύτερα .. Αντικαταβολή και όποτε θέλει ας έρθει. 1
Mr^Robot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Εδώ να συμπληρώσω μια λεπτομέρεια από την παραγγελία μου. Βλέπω το άκυρο να έρχεται από μακριά.
zax21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 31 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Εδώ να συμπληρώσω μια λεπτομέρεια από την παραγγελία μου. Βλέπω το άκυρο να έρχεται από μακριά. Εμένα υπό επεξεργασία λέει ακόμα
zax21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Λοιπόν εγώ πήρα τηλ. κ μου είπανε ότι είναι οκ κ ότι μέχρι τρίτη θα το έχω κ ότι το " υπό επεξεργασία " θα μείνει μέχρι να είναι σε κατάσταση αποστολής , τώρα για το " εκτεταμένη ζήτηση " μάλλον πρέπει να τους πάρεις εσύ να δεις τι θα σου πουν Mr^Robot
Mr^Robot Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, zax21 είπε Λοιπόν εγώ πήρα τηλ. κ μου είπανε ότι είναι οκ κ ότι μέχρι τρίτη θα το έχω κ ότι το " υπό επεξεργασία " θα μείνει μέχρι να είναι σε κατάσταση αποστολής , τώρα για το " εκτεταμένη ζήτηση " μάλλον πρέπει να τους πάρεις εσύ να δεις τι θα σου πουν Mr^Robot Τους πήρα και εγώ. Εκτεταμένη αναζήτηση σημαίνει λέει ότι : "ψάχνουν να βρούν λέει διαθέσιμη οθόνη στα υποκατάστηματα τους" 😕
zax21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 5 λεπτά πριν, Mr^Robot είπε Τους πήρα και εγώ. Εκτεταμένη αναζήτηση σημαίνει λέει ότι : "ψάχνουν να βρούν λέει διαθέσιμη οθόνη στα υποκατάστηματα τους" 😕 Θα σκεφτώ θετικά και ελπίζω να μην έχεις επιπλοκές απλά λίγο μεγαλύτερη αναμονή 1
A500 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Εγώ παιδιά την Τρίτη που την παράγγειλα,μου είπε το παιδί οτι έδειχνε 31 κομάτια στο σύστημα.... Οπότε εμείς που πέιραμε και κλείσαμε,είμαστε ΟΚ. Βέβαια τώρα μου λέει οτι μέχρι την Πέμτη θα είναι εδώ..... Υπομονή... 1
zax21 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Παιδιά εγώ ακύρωσα οπότε θα υπάρξει ελεύθερο κομμάτι 😁😁 1
Mr^Robot Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Σήμερα έλαβα αυτό : Ποσταρω ξεκάθαρα ενημερωτικά για τα παιδιά που την παράγγειλαν. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από Mr^Robot
A500 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Εμένα μου είπε σε 3 εργάσημες απο σήμερα... Λογικά Παρασκευή θα το έχω..
A500 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Ήρθε παίδες!! Μιά χαρά προς το παρόν,γιατί δέν πρόλαβα να παίξω πολύ λόγο οτι έπρεπε να φύγω για δουλειά. Όντως τα χρώματα,είναι κάπως για TN Panel αλλά να δούμε σιγά σιγά.. Εχει καλώδιο Desplay Port μέσα,γιατί απότι είδα,το Hdmi βγάζει μέχρι 120Hz.. Έπαιξα War Thunder και δέν πείγε πάνω απο 120ΗΖ.. Μπορεί να μήν υποστηρίζει το παιχνίδι παταπάνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα