hurin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Θέλω μια φωτογραφική εύκολη στη χρήση, που να βγάζει καλές φωτογραφίες με αυτόματες ρυθμίσεις. Αν τραβά και καλό fhd video, τόσο το καλύτερο.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 τι σημαίνει ''καλές φωτογραφίες '' για σένα ;
Ntinaras Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 με 150 ευρω δεν παιρνεις τιποτα καλυτερο σε σχεση με το κινητο σου.
hurin Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 To κινητό μου είναι το Xiaomi Redmi Pro, η φωτογραφική του τραβά τραγικό βίντεο (fps-stability-focus), ενώ και οι φωτογραφίες πάσχουν αντίστοιχα από μουντά χρώματα και εστίαση. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με dslr και φακούς, θέλω κάτι απλό για όλη την οικογένεια. Αν θέλετε να ανεβάσω δείγματα από φωτο+βίντεο για να κλάψετε μαζί μου...
Ntinaras Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 17 ώρες πριν, hurin είπε To κινητό μου είναι το Xiaomi Redmi Pro, η φωτογραφική του τραβά τραγικό βίντεο (fps-stability-focus), ενώ και οι φωτογραφίες πάσχουν αντίστοιχα από μουντά χρώματα και εστίαση. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με dslr και φακούς, θέλω κάτι απλό για όλη την οικογένεια. Αν θέλετε να ανεβάσω δείγματα από φωτο+βίντεο για να κλάψετε μαζί μου... https://www.skroutz.gr/s/4485111/Sony-Cyber-shot-WX220.html Τσεκαρε αυτη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα