Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα..καλη σαρακοστη...θελω να ρωτησω σχετικα με αναβαθμιση.ειχα παει τον Η/Υ σε καποιο "τεχνικο" και εκτων των αλλων δεν αφηνει να γινονται αναβαθμισεις στον υπολογιστη.

γουιντος εχω τα 7.πως γινεται (αν γινεται) να ξεκλειδωσω ωστε να εχω κανονικα αναβαθμισεις?

ευχαριστω πολυ

Δημοσ.

Αν σου πέρασε "σπασμένα" windows, απενεργοποιησε τα αυτοματα updates για να μη κλειδωθούν σε κάποιο απο τα update (ειναι συχνό). Σε αυτή την περιπτωση, αγοράζεις μια άδεια windows 7, την περνάς και ενεργοποιεις τα updates. Στα υποψη οτι αυτό ισχύει και για το office στην περιπτωση που δεν εχεις νομιμη αδεια.

Αν εχεις νομιμη αδεια windows και στην περασε, τοτε ίσως τα απενεργοποοησε προσωρινα και το ξεχασε με τα updates. Και εγω το κάνω στα δικά μου μηχανηματα, μεχρι να τελειώσω την εγκατάσταση προγραμματων και μετά το αφήνω ανοιχτό για κάποιες ώρες (οντως χρειαζεται ώρες) και κανω κατι αλλο πιο πραγωγικο απο το να περιμενω να κατεβουν τα updates. Μπορείς και μονος σου να τα ενεργοποιήσεις -> https://www.technorms.com/4216/how-to-set-up-windows-7-update-options

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...