overpower Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ΑΝ δεν στα αντικαταστησουν, τοτε εσυ θα πρεπει να συμφωνησεις σε αλλο προιον ή χρηματα. Το λογικο θα ειναι να σου δωσουν ιδιο προιον Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από overpower
DownUNDERground Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, DioSemi είπε Καλησπέρα. Πήρα τα ηχεία στην προσφορά Αλλά δυστυχώς έβγαλαν πρόβλημα και όταν τα συνδέω με το usb ο ήχος ακούγεται ρομποτικος. Με το Jack είναι ΟΚ. Αν επιστρέψω το προϊόν πίσω ως ελαττωματικό μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα? Μπορείς να ζητήσεις να σου επιστραφούν με τη μέθοδο που τα έδωσες (κάρτα, μετρητά κλπ). Δεν είναι επιστροφή με δική σου πρωτοβουλία για να είσαι υποχρεωμένος (που ούτε τότε είσαι) να δεχτείς πιστωτικό. Εναλλακτικά, αν τα θες, μπορείς να ζητήσεις αντικατάσταση με νέα προφανώς. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2019 από DownUNDERground
newlynx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, DioSemi είπε Καλησπέρα. Πήρα τα ηχεία στην προσφορά Αλλά δυστυχώς έβγαλαν πρόβλημα και όταν τα συνδέω με το usb ο ήχος ακούγεται ρομποτικος. Με το Jack είναι ΟΚ. Αν επιστρέψω το προϊόν πίσω ως ελαττωματικό μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα? Από σχόλιο στο skroutz καποιος ειπε πιο κατω οτι η φωνη ρομποτιζει, εχει δικιο αλλα.. στο site εχει μια εφαρμογη που εχει πολλες ρυθμισεις για τον ηχο και για τα led που απο μαμα εχει ενεργοποιημενο ενα effect που κανει αυτο το περιεργο σαν να ρομποτιζει η φωνη το απενεργοποιεις και μετα ακουγεται σαν κρυσταλο. 2
APPLEGEEK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Στις 12/3/2019 στις 9:47 ΠΜ, deschri είπε Tελικά αξιζουν τα ηχεια στην τιμη της προσφοράς; Τα θέλω κυριως για μουσικη και ταινίες απο υπολογιστή. Θα έχουν καλή απόδοση ή να προτιμησω μια ηχομπαρα οπως η creative stage για τις δουλεις που τη θέλω; Για πείτε γνωμη οι γνώστες. εχω τα σ3 για πεταμα τιμη τα εχω. παρε αλλη μαρκα Στις 13/3/2019 στις 9:25 ΠΜ, newlynx είπε Υπάρχει ένας πολύ χαμηλός ήχος (ένα σσσσ) όταν δεν παίζει κάτι αλλά πρέπει να προσπαθήσεις για να τον ακούσεις. τον ακουω χαλια ηχεια
DioSemi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, newlynx είπε Από σχόλιο στο skroutz καποιος ειπε πιο κατω οτι η φωνη ρομποτιζει, εχει δικιο αλλα.. στο site εχει μια εφαρμογη που εχει πολλες ρυθμισεις για τον ηχο και για τα led που απο μαμα εχει ενεργοποιημενο ενα effect που κανει αυτο το περιεργο σαν να ρομποτιζει η φωνη το απενεργοποιεις και μετα ακουγεται σαν κρυσταλο. Ευχαριστώ! Θα το κοιτάξω!
Giama Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Στις 18/3/2019 στις 3:55 ΜΜ, newlynx είπε Από σχόλιο στο skroutz καποιος ειπε πιο κατω οτι η φωνη ρομποτιζει, εχει δικιο αλλα.. στο site εχει μια εφαρμογη που εχει πολλες ρυθμισεις για τον ηχο και για τα led που απο μαμα εχει ενεργοποιημενο ενα effect που κανει αυτο το περιεργο σαν να ρομποτιζει η φωνη το απενεργοποιεις και μετα ακουγεται σαν κρυσταλο. Ειναι πιθανο αυτο ακριβως να ειναι το προβλημα, το εχω συναντησει και σε ακουστικα αλλης μαρκας οπου η εφαρμογη ειχε προεπιλεγμενο αυτο το εφε.
DioSemi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Giama είπε Ειναι πιθανο αυτο ακριβως να ειναι το προβλημα, το εχω συναντησει και σε ακουστικα αλλης μαρκας οπου η εφαρμογη ειχε προεπιλεγμενο αυτο το εφε. Και όμως αυτό ήταν. Είχε χίλια διό πράγματα να πειράξεις. Τα έκλεισα όλα και Αλλά άφησα το χρώμα μόνο στα ηχεία. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα