Jason15 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μόνο για σήμερα. https://www.public.gr/product/ihos/hxeia/ixeia-2-1/iheia-21-creative-sound-blasterx-kratos-s5-mayra/prod8680279pp/ Skroutz από 109,99 με παραγγελία και επομενη 127. https://www.skroutz.gr/s/12262208/Creative-Sound-Blaster-X-Kratos-S5.html (Έχει και τα s3 αλλά δε τα θεωρώ προσφορά)
jerry banana Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, Jason15 είπε Μόνο για σήμερα. https://www.public.gr/product/ihos/hxeia/ixeia-2-1/iheia-21-creative-sound-blasterx-kratos-s5-mayra/prod8680279pp/ Skroutz από 109,99 με παραγγελία και επομενη 127. https://www.skroutz.gr/s/12262208/Creative-Sound-Blaster-X-Kratos-S5.html (Έχει και τα s3 αλλά δε τα θεωρώ προσφορά) Και τα s3 μια χαρα ειναι για τη τιμη τους.Προσωπικα τα θεωρω οτι καλυτερο σε αυτη τη τιμη τα ειχα τσημπισει το black friday στα 40 κατι.
deschri Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Tελικά αξιζουν τα ηχεια στην τιμη της προσφοράς; Τα θέλω κυριως για μουσικη και ταινίες απο υπολογιστή. Θα έχουν καλή απόδοση ή να προτιμησω μια ηχομπαρα οπως η creative stage για τις δουλεις που τη θέλω; Για πείτε γνωμη οι γνώστες.
madnifestah Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 @deschri τα ηχεία αξίζουν στην τιμή της προσφοράς αλλά για κάποιον που θέλει ηχεία για gaming. αν υποθέσω ότι μπορείς να δώσεις μέχρι 100 ευρώ, θα προτείνω αυτά για μουσική και ταινίες....
deschri Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Οκ ,μάλλον θα προσπερασω τα creative και θα πάω ή σε ηχόμπαρα ή σε αυτά που προτείνεις.
elvor Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Είμαι ανάμεσα στα kratos και την stage 2.1 για ταινίες και μουσική. Θέλω να τα τοποθετήσω σε μικρό σαλόνι.
lionheart75 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, elvor είπε Είμαι ανάμεσα στα kratos και την stage 2.1 για ταινίες και μουσική. Θέλω να τα τοποθετήσω σε μικρό σαλόνι. Την creative stage την έχω στο Σαλόνι συνδεδεμένη στην TV αλλά κάνει και χρέη ηχείων γενικής χρήσης κατά το δοκούν, για μουσική μέσω Bt από διάφορες συσκευές. Μια χαρά για τα 79 ευρώ που έδωσα, πολύ ικανοποιημένος. Την είχα πάρει απο Creative Labs europe και η τιμή αυτή ισχύει ακόμα με free μεταφορικά (από 79 και πάνω). Φυσικά και τα Harman Kardon soundsticks III wireless που έχω (και τα έκρυψα μέχρι να μεγαλώσει λίγο ο μπόμπιρας) είναι καλύτερα αλλά άλλη η κατηγορία τιμής. Για μένα αξίζει να την πάρεις καθώς θα έχεις 2 σε 1, ηχόμπαρα για την tv (φθηνό home cinema) και ηχεία Bt για μουσική. Είναι πολύ τίμια! Edit: Το σημαντικό με την Stage είναι ότι συνδέεται με την TV μέσω HDMI ή Οπτικής και με τις υπόλοιπες συσκευές μέσω Bt. Τα Kratos έχουν 3,5mm jack και usb. Όμως για να αποδώσουν σωστά απαιτούν σύνδεση usb καθώς με το καρφί χάνουν. Θα πρέπει λοιπόν να τα έχεις συνδεδεμένα μόνιμα σε pc ή laptop προκειμένου να ακούγονται σωστά αλλά και να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές τους μέσω της εφαρμογής που υπάρχει για αυτά και έχει να κάνει από την ρύθμιση του χρώματος των led τους μέχρι και την αναβάθμιση τους με λογισμικό. Επιπλέον δεν διαθέτουν Βt και σε περιορίζουν. Είναι ηχεία αποκλειστικά για χρήση σε Pc. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2019 από lionheart75 1 1
newlynx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Το μεγάλο πλεονέκτημα των S5 είναι η σύνδεση ακουστικών και μικροφώνου εύκολα πάνω στο χειριστήριο της έντασης, που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις ησυχία όταν το επιθυμείς.
deschri Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Mε συνδεση usb ,θα αποδιδουν σωστα σε μουσική και ταινίες ή θα έχουμε το βουητό που αναφέρθηκε σε χαμηλη ένταση; Η ευκολια με τα ακουστικά πάνω στο χειριστηριο είναι σημαντική.
newlynx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Υπάρχει ένας πολύ χαμηλός ήχος (ένα σσσσ) όταν δεν παίζει κάτι αλλά πρέπει να προσπαθήσεις για να τον ακούσεις. 1
DrFreeman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 22 hours ago, deschri said: Οκ ,μάλλον θα προσπερασω τα creative και θα πάω ή σε ηχόμπαρα ή σε αυτά που προτείνεις. Yπ' όψιν πως τα Edifier έχουν μεν μεγαλύτερη πιστότητα από τα Kratos, αλλά αν σε ενδιαφέρει το γεμάτο μπάσο θα σου λείψει με αυτά. Εξαρτάται από τη χρήση που κάνεις.
thanasisapo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 καλημερα και απο εμενα στην παρεα... μετα απο μια αλλαγή των T40 και πιστωτικο κατεληξα σε αυτα...τα πηρα πέρυσι 120ευρω... πολυ τιμια πολυ καλος ηχος δυνατο μπασο.... αλλα μεσω usb δεν ειχα τοσο δυνατο ηχο... τα συνδεσα με τζακ και πραγματικα ακουγα πολυ πιο δυνατα... τα εχω στην μεση δλδ και την ενταση του υπολογιστη στο 30-40...
ExTaCy1337 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελειωσε η προσφορα 😶 EDIT: Τωρα ειδα το μονο για σημερα 😛 Δεν πειραζει 😛 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2019 από ExTaCy1337
DioSemi Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Πήρα τα ηχεία στην προσφορά Αλλά δυστυχώς έβγαλαν πρόβλημα και όταν τα συνδέω με το usb ο ήχος ακούγεται ρομποτικος. Με το Jack είναι ΟΚ. Αν επιστρέψω το προϊόν πίσω ως ελαττωματικό μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα?
JoannisV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2019 44 λεπτά πριν, DioSemi είπε Καλησπέρα. Πήρα τα ηχεία στην προσφορά Αλλά δυστυχώς έβγαλαν πρόβλημα και όταν τα συνδέω με το usb ο ήχος ακούγεται ρομποτικος. Με το Jack είναι ΟΚ. Αν επιστρέψω το προϊόν πίσω ως ελαττωματικό μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματα? Λεφτά πίσω (σε Ελληνικό κατάστημα) δύσκολο. Εάν έκανες παραγγελία ηλεκτρονικά δεν θυμάμαι αν υπάρχει δικαίωμα υπαναχωρησης (δεν λέω κάτι πάνω σε αυτό γιατί δεν τα θυμάμαι καλά και δεν μπορώ να το ψάξω atm). Ίσως μπορείς να πιέσεις για πιστωτικό υπόλοιπο όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα