Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδια,

θα ηθελα να με βοηθήσετε με το εξής θεμα. Εχω ενα κουτάβι αρσενικο 6 μηνών και θελω να του κανω στείρωση. Η κτηνίατρος μας είπε οτι μπορούμε να του κάνουμε απο τωρα. Η εκπαιδεύτρια μας είπε οτι ειναι ακόμα πολυ μικρός και πρεπει να μεγαλώσει να πάρει κάποιες ορμόνες και μετα. Επίσης πολλοί γνωστοί μου λένε οτι ειναι πολυ αρνητικό για το σκυλί. Καθώς θα παραμείνει ο εγκέφαλος που εχει τωρα. Εχει κανει κάποιος στείρωση στον σκύλο του σε ηλικία 6 μηνών ; 

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Μην ακούς κανεναν πέρα από τον γιατρό σου .  Μια χαρά ηλικία είναι .  Δεν  θα τσακώνεται στους δρόμους Γιατί σε 3 μήνες θα είναι μεγάλο αρσενικό και θα ξεκινήσει να τους κάνουν και να κάνει τσαμπουκάδες. Δεν είναι κρίμα .  Δεν θα παύει τπτ κακό .  Το μυαλό του θα αναπτυχθεί κανονικά .  Η εκπαιδεύτρια θέλει ένα παραπάνω μεροκάματο Γιατί θα πρέπει να μάθεις μεγάλο σκύλο να μην τσακώνεται σε κάθε γωνιά .  

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Στειρωσε τον οπως λεει ο γιατρος...αν και αυτος ο γιατρος το θελει το μεροκαματο του. Εγω θα τον στειρωνα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ε καλα δεν μαλώνουν όλα τα αρσενικά επειδή είναι αρσενικά και μετά το έχουν χούι. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν το κανείς σε 4 μήνες αντι για τώρα. Άστο να πάρει όλα τα κιλά του να το χαρείς και εσυ σαν κουτάβι. Μετά την στείρωση τα περισσότερα σκυλιά παίρνουν κιλά και πέφτει η διάθεση. Τώρα 6 μηνών να του πέσει η διάθεση πως το βλέπεις;

εγω την δικιά μου την στείρωσα στον 1μιση χρόνο και για 6 μήνες έσερνε το κορμί της. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αληθεια ? Εμενα μου είπαν οτι δεν χάνουν ουτε την διάθεση τους και δεν παίρνουν και ολα κιλά. Αρσενικο εχεις ? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thaninho είπε

Ε καλα δεν μαλώνουν όλα τα αρσενικά επειδή είναι αρσενικά και μετά το έχουν χούι. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν το κανείς σε 4 μήνες αντι για τώρα. Άστο να πάρει όλα τα κιλά του να το χαρείς και εσυ σαν κουτάβι. Μετά την στείρωση τα περισσότερα σκυλιά παίρνουν κιλά και πέφτει η διάθεση. Τώρα 6 μηνών να του πέσει η διάθεση πως το βλέπεις;

εγω την δικιά μου την στείρωσα στον 1μιση χρόνο και για 6 μήνες έσερνε το κορμί της. 

1 ώρα πριν, 4saken είπε

Ζωοφιλοι σου λέει μετά... 

To kaneis Kai gia to skuli. Και δεύτερον αυτο ειναι μεγάλο θεμα τωρα. 

• Sad 1
Δημοσ.

Μακάρι μια μέρα να μας στειρωνουν και μας σαν ανθρώπινο είδος.Για το καλό μας... 

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, 4saken είπε

Μακάρι μια μέρα να μας στειρωνουν και μας σαν ανθρώπινο είδος.Για το καλό μας... 

σιγουρα ορισμενοι ποδοσφαιροφιλοι χρειαζονται μια να σωσουμε το ειδος 😂

περα απ τη πλακα καλο ειναι για το σκυλο να μην εχει ορμες κ βασανιζεται.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 4saken είπε

Άλλη λύση για ικανοποίηση ορμων δεν υπάρχει? 

Προτιμώ να κανω στείρωση επειδή δεν ειμαι σε θέση να φροντίσω μετα τα κουτάβια παρα να τον αφήσω να κανει κουταβακια και να τα δώσουμε όπου να ναι η στην χειρότερη να μην τα φροντίζει κανεις και δεύτερον καλυτερα απο το να του δίνω συνέχεια χάπι θα οπως κάνουν κάποιοι. Επίσης έχουμε ήδη παρέμβει και στην φύση και στα ζώα όποτε τωρα ας κάνουμε ολοι το καλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Blacklab said:

Επίσης έχουμε ήδη παρέμβει και στην φύση και στα ζώα όποτε τωρα ας κάνουμε ολοι το καλύτερο.

Να τα αφήσουμε ήσυχα;

1 hour ago, Lezantas26 said:

περα απ τη πλακα καλο ειναι για το σκυλο να μην εχει ορμες κ βασανιζεται.

Ναι, γιατί τόσες χιλιάδες χρόνια βασανίζονται και τώρα εμείς βρήκαμε τη λύση.
Όπως επίσης χιλιάδες χρόνια βασανίζονταν με τις τροφές τους και περίμεναν εμάς να φτιάξουμε τις κροκέτες!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Blacklab είπε

Αληθεια ? Εμενα μου είπαν οτι δεν χάνουν ουτε την διάθεση τους και δεν παίρνουν και ολα κιλά. Αρσενικο εχεις ? 

Το δικό μου θηλυκό είναι. Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά σε εμένα και κιλά πήρε αλλά και έπεσε πολύ η διάθεση της. Για κανα 6μηνο τώρα αυτό μετά και τα έχασε τα κιλά αλλά και ανέβηκε η διάθεση της. Γιατί να το κανείς αυτό σε σκυλί που είναι πάνω στην καλύτερη του ηλικία σε θέμα διάθεσης εννοώ. Πρόσεχε με τον σφηνώσει πουθενά και κάνε την επέμβαση σε κανα 6μηνο χρόνο 

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...