dieccast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής; Έχω ένα λαπτοπ Hp pavilion gaming και όταν παίζω η θερμοκρασία φτάνει στους 80-85 βαθμούς (έχω και βάση ανεμηστηριακια) είναι λογικό;
Xristaras12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 συνήθως στα φορητά το σύστημα ψύξης δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Το πρώτο πράγμα αν θες να ρίξεις θερμοκρασίες (και να κατέβουν και λίγο οι επιδόσεις) είναι να κλείσεις το turbo, έτσι το σύστημα δεν θα δίνει παραπάνω τάση στον επεξεργαστή για να αποδώσει τα μέγιστα. 1
dieccast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 thanks για την απαντηση! θα το δοκιμασω.Τα νουμερα αυτα ειναι λογικα ομως για λαπτοπ? ή μπορει να εχω θεμα?
antbyron Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Αναλόγως το laptop, συνήθως χτυπάνε 60-70 σε full load. Αν είναι gaming δικαιολογούνται και τα 80. Ζορίζεται όμως και ίσως να παίζει και throttling. Καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να την ρίξεις. Πχ αλλαγή πάστας, καθάρισμα ανεμιστήρα, undervolting. 32 λεπτά πριν, dieccast είπε thanks για την απαντηση! θα το δοκιμασω.Τα νουμερα αυτα ειναι λογικα ομως για λαπτοπ? ή μπορει να εχω θεμα? 1
dieccast Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, antbyron είπε Αναλόγως το laptop, συνήθως χτυπάνε 60-70 σε full load. Αν είναι gaming δικαιολογούνται και τα 80. Ζορίζεται όμως και ίσως να παίζει και throttling. Καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να την ρίξεις. Πχ αλλαγή πάστας, καθάρισμα ανεμιστήρα, undervolting. το λαπτοπ ειναι καινουργιο 3 βδομαδων 😥 Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από dieccast
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα