Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά ήθελα να ρωτήσω το εξής;

Έχω ένα λαπτοπ Hp pavilion gaming και όταν παίζω η θερμοκρασία φτάνει στους 80-85 βαθμούς (έχω και βάση ανεμηστηριακια) είναι λογικό;

Δημοσ.

συνήθως στα φορητά το σύστημα ψύξης δεν είναι η καλύτερη δυνατή. Το πρώτο πράγμα αν θες να ρίξεις θερμοκρασίες (και να κατέβουν και λίγο οι επιδόσεις) είναι να κλείσεις το turbo, έτσι το σύστημα δεν θα δίνει παραπάνω τάση στον επεξεργαστή για να αποδώσει τα μέγιστα.

• Thanks 1
Δημοσ.

thanks για την απαντηση! θα το δοκιμασω.Τα νουμερα αυτα ειναι λογικα ομως για λαπτοπ? ή μπορει να εχω θεμα?

Δημοσ.

Αναλόγως το laptop, συνήθως χτυπάνε 60-70 σε full load. Αν είναι gaming δικαιολογούνται και τα 80. Ζορίζεται όμως και ίσως να παίζει και throttling. Καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να την ρίξεις. Πχ αλλαγή πάστας, καθάρισμα ανεμιστήρα, undervolting.  

32 λεπτά πριν, dieccast είπε

thanks για την απαντηση! θα το δοκιμασω.Τα νουμερα αυτα ειναι λογικα ομως για λαπτοπ? ή μπορει να εχω θεμα?

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, antbyron είπε

Αναλόγως το laptop, συνήθως χτυπάνε 60-70 σε full load. Αν είναι gaming δικαιολογούνται και τα 80. Ζορίζεται όμως και ίσως να παίζει και throttling. Καλό είναι να κάνεις ότι μπορείς για να την ρίξεις. Πχ αλλαγή πάστας, καθάρισμα ανεμιστήρα, undervolting.  

το λαπτοπ ειναι καινουργιο 3 βδομαδων  😥

Επεξ/σία από dieccast

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...