Antwni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με έναν 500αρι 2.5'' σκληρό δίσκο. Είχε windows 8.1 πάνω και όταν πήρα ssd, ουσιαστικά τον παρόπλησα και τον είχα ως backup (σε εξωτερική θήκη). Αυτή τη στιγμή αργοπεθαίνει. Έκαναν checkdisk τα windows αυτόματα και έκτοτε τον αναγνωρίζει ως "αγνωστη συσκευή" και με 0 byte. Δεν μπορώ να του κάνω initialize, όπως θα δείτε παρακάτω στις εικόνες. Το bios τον αναγνωρίζει κανονικά ως seagate κλπ. Υπάρχει πιθανότητα να πάρω κάποια αρχεία από μέσα; Test disk, easus partition manager(trial) δεν τον βλέπουν για να κάνω κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Εχεις δοκιμάσει να τον συνδέσεις εσωτερικά και όχι μέσω κάποιου εξωτερικού μεσου? Το hd sentinel τι σου δείχνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chralexo Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δοκίμασε ενα linux live cd μήπως καταφέρεις να έχεις πρόσβαση στα αρχεία και τα σώσεις 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) @evoracing Εσωτερικο τον εχω. Το hard disk sentinel τον βγαζει ως ερωτηματικο. Δεν το αναγνωριζει. @chralexo Θα προσπαθησω και μετα θα κανω ταμα. Edit: Δεν τον βρισκει στο kali που εχω. Μονο τον ssd (και το φλασακι με το οποιο μπουταρα). Ενω το bios το διαβαζει ρε γαμωτο... Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2019 από Antwni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, Antwni είπε @evoracing Εσωτερικο τον εχω. Το hard disk sentinel τον βγαζει ως ερωτηματικο. Δεν το αναγνωριζει. @chralexo Θα προσπαθησω και μετα θα κανω ταμα. Edit: Δεν τον βρισκει στο kali που εχω. Μονο τον ssd (και το φλασακι με το οποιο μπουταρα). Ενω το bios το διαβαζει ρε γαμωτο... Τρέξε hiren από cmd πριν φορτώσουν τα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Ο δίσκος είχε bad sectors και αργούσε. Θα δοκιμάσω και το hiren. Τον σύνδεσα σε εξωτερική θήκη και μετά από 10 λεπτά τον αναγνωρίζει ως 500αρι. Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα γιατί βγάζει σφάλμα. Τον σύνδεσα και σε άλλο πισι και τα ίδια. Με εξωτερική θήκη και linux δεν τον έβλεπε πάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Αφού 500αρης είναι πως θα τον αναγνωρίσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα