giannis608 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλησπερα, εχω εναν προτζεκτορα toshiba, τον στερεωσα απο βαση οροφης, ομως τωρα δειχνει αναποδα την εικονα. Οταν τον συνδεσω με laptop μπορω να κανω περιστροφη της εικονας μεσα απο τις ρυθμιοσεις της καρτας γραφικων. Οταν το συνδεω ομως με dvd τα δειχνει αναποδα. Υπαρχει καποιος τροπος να γινει περιστροφη της εικονας? εψαξα το menu του αλλα δεν εχω βρει καποια επιλογη Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Χωρίς το ακριβές μοντέλο δύσκολο να βοηθηθείς...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Στο μενού του projector υπάρχει η δυνατότητα να γυρίζεις ανάποδα την εικόνα για περιπτώσεις που τοποθετηθεί στο ταβάνι. Αν έχει από κάτω τρύπες για να μπεί σε βάση οροφής ανάποδα τότε σίγουρα θα υπάχρει αυτή η επιλογή κάπου στο μενού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis608 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 TOSHIBA TLP-XC2000 ειναι το μ οντελο. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα ακρη απο το menu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, giannis608 είπε TOSHIBA TLP-XC2000 ειναι το μ οντελο. Οσο και αν εψαξα δεν βρηκα ακρη απο το menu Manual: Projection Mode σελ. 43 https://www.manualslib.com/manual/180603/Toshiba-Tlp-Tlp-X2000.html?page=22#manual 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis608 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 ευχαριστω πολυ θα το δοκιμασω αυριο και θα σας πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jiakometi Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Με πρόλαβε ο Δημήτρης... @dpolal μεγάλη βοήθεια το manualslib. κι εγώ πάντα αυτό κοιτάω πρώτα @giannis608 Σελίδα 43 λοιπόν... Projection mode. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELTASSOS Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Μηπως εχεις βαλει αναποδα την οθονη?...για δοκιμασε περιστροφη 180 μοιρων, δηλ το κατω οριζοντιο να γινει ανω..εγω αυτο εκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pleo Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, ELTASSOS είπε Μηπως εχεις βαλει αναποδα την οθονη?...για δοκιμασε περιστροφη 180 μοιρων, δηλ το κατω οριζοντιο να γινει ανω..εγω αυτο εκανα Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; Πώς τα κατάφερες και το έγραψες αυτό; Βασικά το πρόβλημα του φίλου είναι ότι βλέπει με το κεφάλι επάνω. Αν γυρίσει ο ίδιος ανάποδα, θα βλέπει σωστά... . Τι διαβάζουμε πάλι εδώ μέσα ρε πστμ... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
melaslog Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Στις 10/3/2019 στις 8:03 ΜΜ, Pleo είπε Τι είπες τώρα ρε μεγάλε; Πώς τα κατάφερες και το έγραψες αυτό; Βασικά το πρόβλημα του φίλου είναι ότι βλέπει με το κεφάλι επάνω. Αν γυρίσει ο ίδιος ανάποδα, θα βλέπει σωστά... . Τι διαβάζουμε πάλι εδώ μέσα ρε πστμ... ; Βρε Pleo, αφού το έκανε ο φίλος και δούλεψε, εμάς μας περισσεύει!!!!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα