Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας.

Είπα να βάλω κάτι παλιά υλικά να δουλέψουν για ένα htpc:

ΑsRock G41C-S socket 775

Q8200 4πύρηνος

2χ2 gb ddr2- θα αναβαθμιστεί σε 2χ4 gb ddr3

XFX 5450 1gb ddr3 - θα τη συνδεσω με hdmi σε μια Samsung 32" UE32C4000PWXXH

Audiophile 2496 κάρτα ήχου

Αυτή τη στιγμή τρέχει win 7 ult x64. Παρακαλώ πείτε μου τι software να χρησιμοποιήσω για προβολή ταινιών, υπότιτλους κλπ

Επίσης παλιότερα είχα δοκιμάσει το xbmc ubuntu και είχα μείνει ευχαριστημένος. Μήπως να βάλω linux?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν έχεις τοπικά περιεχομένο (ταινιές, σειρές σε κάποιο δίσκο πχ), βάλε plex με ότι λειτουργικό σε βολεύει. Αν θές (και) να βλέπεις online περιεχόμενο (ταινίες, σειρές πχ) βάλε και το kodi (πάλι πάνω απο οποιοδήποτε λειτουργικό σε βολεύει) και καλύπτεις και τις 2 περιπτώσεις. Πληροφορίες για addons κλπ κλπ θα βρείς και εδώ στο insomnia αλλά φυσικά και στο internet.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, schimar08 είπε

Καλησπέρα σας.

Είπα να βάλω κάτι παλιά υλικά να δουλέψουν για ένα htpc:

ΑsRock G41C-S socket 775

Q8200 4πύρηνος

2χ2 gb ddr2- θα αναβαθμιστεί σε 2χ4 gb ddr3

XFX 5450 1gb ddr3 - θα τη συνδεσω με hdmi σε μια Samsung 32" UE32C4000PWXXH

Audiophile 2496 κάρτα ήχου

Αυτή τη στιγμή τρέχει win 7 ult x64. Παρακαλώ πείτε μου τι software να χρησιμοποιήσω για προβολή ταινιών, υπότιτλους κλπ

Επίσης παλιότερα είχα δοκιμάσει το xbmc ubuntu και είχα μείνει ευχαριστημένος. Μήπως να βάλω linux?

Θα συμφωνήσω με τα παρακάτω!

Plex είχα και έχω στο MBP, τελευταία σε δοκιμές είδα πως κάτι αντίστοιχο μπορείς και με το Kodi αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα...

6 λεπτά πριν, koftis650 είπε

Αν έχεις τοπικά περιεχομένο (ταινιές, σειρές σε κάποιο δίσκο πχ), βάλε plex με ότι λειτουργικό σε βολεύει. Αν θές (και) να βλέπεις online περιεχόμενο (ταινίες, σειρές πχ) βάλε και το kodi (πάλι πάνω απο οποιοδήποτε λειτουργικό σε βολεύει) και καλύπτεις και τις 2 περιπτώσεις. Πληροφορίες για addons κλπ κλπ θα βρείς και εδώ στο insomnia αλλά φυσικά και στο internet.

Χρήσιμες οι πληροφορίες, πολύ οργανωμένο το Plex 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...