schimar08 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας. Είπα να βάλω κάτι παλιά υλικά να δουλέψουν για ένα htpc: ΑsRock G41C-S socket 775 Q8200 4πύρηνος 2χ2 gb ddr2- θα αναβαθμιστεί σε 2χ4 gb ddr3 XFX 5450 1gb ddr3 - θα τη συνδεσω με hdmi σε μια Samsung 32" UE32C4000PWXXH Audiophile 2496 κάρτα ήχου Αυτή τη στιγμή τρέχει win 7 ult x64. Παρακαλώ πείτε μου τι software να χρησιμοποιήσω για προβολή ταινιών, υπότιτλους κλπ Επίσης παλιότερα είχα δοκιμάσει το xbmc ubuntu και είχα μείνει ευχαριστημένος. Μήπως να βάλω linux?
jim_p Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Να βαλεις libreelec που ειναι οτι πιο απλο και ετοιματζιδικο θα βρεις σε λινουξοδιανομη με kodi.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Αν έχεις τοπικά περιεχομένο (ταινιές, σειρές σε κάποιο δίσκο πχ), βάλε plex με ότι λειτουργικό σε βολεύει. Αν θές (και) να βλέπεις online περιεχόμενο (ταινίες, σειρές πχ) βάλε και το kodi (πάλι πάνω απο οποιοδήποτε λειτουργικό σε βολεύει) και καλύπτεις και τις 2 περιπτώσεις. Πληροφορίες για addons κλπ κλπ θα βρείς και εδώ στο insomnia αλλά φυσικά και στο internet.
kormos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, schimar08 είπε Καλησπέρα σας. Είπα να βάλω κάτι παλιά υλικά να δουλέψουν για ένα htpc: ΑsRock G41C-S socket 775 Q8200 4πύρηνος 2χ2 gb ddr2- θα αναβαθμιστεί σε 2χ4 gb ddr3 XFX 5450 1gb ddr3 - θα τη συνδεσω με hdmi σε μια Samsung 32" UE32C4000PWXXH Audiophile 2496 κάρτα ήχου Αυτή τη στιγμή τρέχει win 7 ult x64. Παρακαλώ πείτε μου τι software να χρησιμοποιήσω για προβολή ταινιών, υπότιτλους κλπ Επίσης παλιότερα είχα δοκιμάσει το xbmc ubuntu και είχα μείνει ευχαριστημένος. Μήπως να βάλω linux? Θα συμφωνήσω με τα παρακάτω! Plex είχα και έχω στο MBP, τελευταία σε δοκιμές είδα πως κάτι αντίστοιχο μπορείς και με το Kodi αλλά δεν το έχω δουλέψει ακόμα... 6 λεπτά πριν, koftis650 είπε Αν έχεις τοπικά περιεχομένο (ταινιές, σειρές σε κάποιο δίσκο πχ), βάλε plex με ότι λειτουργικό σε βολεύει. Αν θές (και) να βλέπεις online περιεχόμενο (ταινίες, σειρές πχ) βάλε και το kodi (πάλι πάνω απο οποιοδήποτε λειτουργικό σε βολεύει) και καλύπτεις και τις 2 περιπτώσεις. Πληροφορίες για addons κλπ κλπ θα βρείς και εδώ στο insomnia αλλά φυσικά και στο internet. Χρήσιμες οι πληροφορίες, πολύ οργανωμένο το Plex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα