Braveheart1980 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2019 Κλασσικό ερώτημα, χιλιοειπωμένο, ωστόσο θέλει μια μικρή επικαιροποίηση Λεφτά όχι όσα πρέπει (>400 έουροζ) αλλά γύρω στα 120+ Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε: 1) Genesis Nitro 330 (ή αλλιώς SX33) 2) MOMENTUM 3) Sharkoon Skiller SGS1 ( στα 139 από eshop) Είμαι στο μπόι του Κούγια (το κανονικό στο 1.70 😉 ) και γύρω στα 65 κιλά ΥΓ Απωθημένο βέβαια η Markus
rofl Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Η nitro παντως παιζει συχνα crazy sundays. νομιζω στα 99 βγαινει εγω εχω την 550 κανα χρονο . 140 νομιζω σε προσφορα. ευχαριστημενος. την εχουν παρει πολλοι. και την 330 επισης ψαξε βρες το νημα στις προσφορες και διαβασε Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από rofl
dpolal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Κάθισμα τύπου bucket αυτοκινήτου για να κάθεσαι στο γραφείο είναι μόνο για την μόστρα, την εμφάνιση και το υποτίθεται «gaming». Κοίτα καλύτερα ανατομικές καρέκλες με ρύθμιση για την μέση και το κεφάλι ή τουλάχιστον να έχουν μαξιλαράκια. Επίσης, στα χρήματα που διαθέτεις το θέμα ποιότητα και μακροημέρευση της ανάκλησης και των υπολοίπων μηχανισμών είναι πολύ σχετικό. Αν μπορέσεις να δείς από κοντά δώσε βάση στο πάχος και την σκληρότητα του υλικού στο κάθισμα, όσο ποιό λεπτό και μαλακό είναι τόσο ποιό γρήγορα θα «κάτσει» με την χρήση και θα είναι μετά σαν να κάθεσαι σε πάγκο. (παθών) 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Στις 9/3/2019 στις 6:30 ΜΜ, Braveheart1980 είπε Κλασσικό ερώτημα, χιλιοειπωμένο, ωστόσο θέλει μια μικρή επικαιροποίηση Λεφτά όχι όσα πρέπει (>400 έουροζ) αλλά γύρω στα 120+ Μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα σε: 1) Genesis Nitro 330 (ή αλλιώς SX33) 2) MOMENTUM 3) Sharkoon Skiller SGS1 ( στα 139 από eshop) Είμαι στο μπόι του Κούγια (το κανονικό στο 1.70 😉 ) και γύρω στα 65 κιλά ΥΓ Απωθημένο βέβαια η Markus Επειδή δεν έχω σχεδόν καμία γνώση από συγκεκριμένα μοντέλα, ποια νομίζετε ότι είναι αρκετά καλή (ανεξαρτήτως χρημάτων); Sorry για το εμβόλιμο στο ποστ σου αλλά επειδή ψάχνομαι να πάρω κάτι καλό για τα παιδιά μου (στην εφηβεία) και είδα ότι "κάτι γνωρίζεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα