tzaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2004 ti protinete , exo ena motherboard me intel 865 chipset kai exei onboard ti vga , na afiso auti i na balo mia matrox g400 pou exo thanks!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 G400. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μιας και δεν θυμάμαι, η Matrox G400 είναι AGP 4x ?? Γιατί οι motherboards με intel 865, δέχονται ΜΟΝΟ κάρτες AGP 4x ή 8x. Αν η κάρτα είναι AGP 2x, μπορεί να κάψεις τη motherboard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marcos_Aurilius Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Λίγο δύσκολο να είναι 4x η G400, μιας και μου την είχαν προτείνει για το πρώτο μου PCάκι, τον Ιανουάριο του 2000... Πάντως με αυτήν θα είχες πολύ καλύτερη ποιότητα απεικόνισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Η G400 είναι 4x AGP. Όσο για την ημερομηνία, και η RageFuryPro που έχω του 2000 είναι και είναι και αυτή 4x. Υπάρχει μια λύση για να δεις αν υποστηρίζει η κάρτα AGP 4x. Δοκιμάζεις με ένα πολύμετρο την συνέχεια του pin2 και της γείωσης της κάρτας (σασί). Αν είναι συνεχής η σύνδεση τότε υποστηρίζει 4x. (το βρήκα με google για την Rage)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.